Hocam ben forumu gizli gizli takip edenlerdenim pek paylaşım yapmam..36 yaşındayım ve sağ sol alnimda 2 3 cm gerileme var..İlk girdiğimde birkaç resim attım arkadaşlar ektireyimmi diye linç yiyordum
sağolsun hintell açıkladı dedikı böyle acil arkadaşlar yardım edin diye konu açmak anlamsız çünkü şu anki var olan saçlarina kavuşmak isteyen insanlar var dedi
haklıydı doğruydu ama insanın canı nerde aklı orda oluyor aynada sürekli göze geliyor ..ben forumdaki arkadaşlar gibi tecrübeli değilim ama iyi bir gözlemci ve arastirmaciyim birçok ekim inceledim geriye dönük sayfalarca hemde..Muttalip keser az greft le az açıklık ile çok çok iyi işini en iyi yapan doktorlardan çünkü ekimlerini inceledim ve benim kenar dokulmelerim için düşündüğüm bir doktor hani parayı denklestirsem gözü kapalı giderim o derece ve tabikı asmed Koray hoca ..iki efsane doktor ..hani garanti ye yakın sonuçlar ..ama hintell güzel bir açıklama yapmış herkesin hormonlari deri yapısı ritmi farklı ve kiminde 4 ayda harika sonuç kiminde 12 15 .ayda ..ben sizin resimlere baktım bu saç 10 numara olur dedim içimden bilmiyorum ama olucak gibi hissediyorum ..endişe etmeyin sabır edin ve bilin ki stres en büyük zarar..Ben ki çok takıntılı biriyim hele sağlık ve saç konusunda çünkü bir dönem kısa süre 25 li yaşlarda birkaç amatör markanın modelligini yaptım ve hala amatör olarak fitness ile uğraşıyorum yani saçıma düşkün bir adam oldum hep hergün biotin kullanıyorum zeytinyagli sabun ile yıkıyorum çoğu akşam masaj yapıyorum.. tekrar yazıyorum muttalip hoca ve koray hoca üst düzey doktorlar maddi durumum olsa direkt terettutsuz gideceğim doktorlar ve inşallah güzel olucak yureginizi ferah tutun ama oldu.ki istenilen sonuç çıkmadı muttalip hoca gereğini de yapicaktir revizyon tavsiye fikir yada bir yol ..