Gönderen Konu: Dr. Muttalip Keser - Ankara - 14.11.2018  (Okunma sayısı 133630 defa)

Haare2018

• Full Member
Dr. Muttalip Keser - Ankara - 14.11.2018
« : 02 Mart 2019, 01:54:09 »
Arkadaslar ben Almanya 'dan yazıyorum.

14.11.2018 ile 16.11.2018 tarihi arasında Ankara'da Dr. Muttalip Keser 'e 1700 Graft ektirdim.

Graft başı 3.5 Euro ödedim.

Sizinle paylaşmak istiyorum.

Ameliyat öncesi ve Ameliyat sonrası fotoğrafları yüklüyorum.

Haare2018

• Full Member
Ynt: Dr. Keser Ankara
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2019, 01:57:16 »
1700 Graft bitti

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2019, 01:59:30 »
6. Hafta

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2019, 02:00:25 »
93. Gün

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2019, 02:01:31 »
100. Gün

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2019, 02:08:30 »
Kusura bakmayın bütün fotoğrafları üst üste yükledim ama bu son fotoğraf. Güncel dün çektim.

Arkadaşlar ben şuan ki sonuçtan hiç memnun değilim. O kadar para verdim, sizce ne olur saçlar?

105. Gün yani 15. Hafta

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2019, 02:15:15 »
100. günde memnun olamazsın zaten. Sadece ilerleyiş değerlendirilebilir ve gayet iyi ilerliyor. birçok insanın 100. günde daha yeni yeni çıkmaya başlar. En iyi yerde ve en kolay sonuç alınan bölgeye ektirmişsin 2-3 aya çok değişeceksin rahat ol.

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2019, 02:20:34 »
En geç 1 aya kadar çıkacak saç kendini belli ediyor öyle 7,8 ay dediklerine bakmayın hepsi faso fiso.
Yani demem o ki 1 ay kadar daha sabret gene bu şekilde olursa o zaman telaşlan ama şu an kötü görünmüyor .özellikle sağ taraf gelişimi 100 gün için gayet iyi sol tarafı göremediğimiz için oraya yorum yapamayacağım.
Siz muttalip keser ismine nasıl ulaştınız? Healt travel sitesi üzerindenmi?

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2019, 02:27:01 »
100. günde memnun olamazsın zaten. Sadece ilerleyiş değerlendirilebilir ve gayet iyi ilerliyor. birçok insanın 100. günde daha yeni yeni çıkmaya başlar. En iyi yerde ve en kolay sonuç alınan bölgeye ektirmişsin 2-3 aya çok değişeceksin rahat ol.

Teşekkürler yorumun için. 7 aya kadar ne çıkarsa odur ondan sonra çıkmaz diye okudum yanlış mı? 4 ayıma giricem ve 1 aydır değişiklik yok. Benim var olan saçımla ekilen saçlar arasında dağlar kadar fark var. Halbu ki dr. Keser dedi ki ekilen saçlar senin saçın kadar yoğun olucak ona o yüzden gittim. HLC falanda gidebilirdim

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2019, 02:30:37 »
En geç 1 aya kadar çıkacak saç kendini belli ediyor öyle 7,8 ay dediklerine bakmayın hepsi faso fiso.
Yani demem o ki 1 ay kadar daha sabret gene bu şekilde olursa o zaman telaşlan ama şu an kötü görünmüyor .özellikle sağ taraf gelişimi 100 gün için gayet iyi sol tarafı göremediğimiz için oraya yorum yapamayacağım.
Siz muttalip keser ismine nasıl ulaştınız? Healt travel sitesi üzerindenmi?

Sağ tarafı çektim sürekli çünkü sağ taraf benim için daha önemli ama 1 aya kadar bu ekilen saçlar nasıl benim var olan saçım gibi olucak? Pek umudum yok maalesef

Almanyada alopezie.de sitesi var orda başarılı sonuçları var orda gördüm

kiokbs

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Keser Ankara 14.11.2018
« Yanıtla #10 : 02 Mart 2019, 02:34:51 »
dökülme tipi ve saç kalınlığımız çok benziyor hocam takipteyim. keser hoca benim de listemde, paylaşıma devem edin lütfen.
Kaan Pekiner, 2012 greft, 18.08.2020 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15656.0

Diyetim;
-fn
-bir avuç kabak cekirdegi
-1 dis sarimsak
-0 seker kullanimi
-1 bardak peynir alti suyu

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #11 : 02 Mart 2019, 02:42:06 »
dökülme tipi ve saç kalınlığımız çok benziyor hocam takipteyim. keser hoca benim de listemde, paylaşıma devem edin lütfen.

Paylaşıma devam edicem. Bence benim sonucu görmeden gitme oraya. Acele etme, daha iyisini her zaman bulursun

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 02 Mart 2019, 02:59:32 »

Sağ tarafı çektim sürekli çünkü sağ taraf benim için daha önemli ama 1 aya kadar bu ekilen saçlar nasıl benim var olan saçım gibi olucak? Pek umudum yok maalesef

Almanyada alopezie.de sitesi var orda başarılı sonuçları var orda gördüm

Saç çıkması demek saçın geleceği son şekil değil yani 1 aya saçların en az yüzde 80 çıkar hocam ama bu demek değilki son halini alacak .saçların kalınlaşıp hacim kazanmaları en az 7,8 ayı buluyor sadece saç çıkışı olarak düşünmeyin.
Muttalip beyin  size söylediği çok ilginç saç ekimi sonucu ne kadar mükemmel olursa olsun asla kendi olan saçınızın sıklığına ulaşması mümkün değil .
Hele 1700 greftle hepsi çıksa gene olmaz.
Sizin şu andaki duruma ,ekilen greft sayısı ve ekim alanına bakarsak birde sizin yanlış beklentinizi hesaba katarsak ekim sonucu ortaya çıktığında çıkacak görüntüye alışmanız lazım.
Yani ancak olan saçınızla çıkacak saçı harmanlayarak sanki çok saç çıkmış gibi bir görüntü yaratarak ilerde kullanabilirsiniz yoksa öyle ahım şahım saç çıkmasını beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.
Sizin gibi açıklığı olanlar bu forumda en yanıltıcı saç ekimi sonucunu paylaşanlar oluyor bence forum yönetimi buna bir önlem almalı video yüklenmesine teşvik etmeli
Bu tür paylaşımlar insanları yanıltıyor yoka size söylenene neden inanmış olasınızki .kendi saçınız cm karede 100 tane varsa sizin ekimde atıyorum 40 tane ekilmiş nasıl aynı sıklıkta olabilirki bu mümkünmüdür yorum sizin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Mart 2019, 03:03:44 »
hayırlı olsun saçlarınız güzel bir ekim doğal bir ön cizgi  süreç çok erken ilerleyen aşamalarda güzel olucaktır saçlarınız bol sabır dilerim
Global Moderator

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2019, 03:20:39 »
Saç çıkması demek saçın geleceği son şekil değil yani 1 aya saçların en az yüzde 80 çıkar hocam ama bu demek değilki son halini alacak .saçların kalınlaşıp hacim kazanmaları en az 7,8 ayı buluyor sadece saç çıkışı olarak düşünmeyin.
Muttalip beyin  size söylediği çok ilginç saç ekimi sonucu ne kadar mükemmel olursa olsun asla kendi olan saçınızın sıklığına ulaşması mümkün değil .
Hele 1700 greftle hepsi çıksa gene olmaz.
Sizin şu andaki duruma ,ekilen greft sayısı ve ekim alanına bakarsak birde sizin yanlış beklentinizi hesaba katarsak ekim sonucu ortaya çıktığında çıkacak görüntüye alışmanız lazım.
Yani ancak olan saçınızla çıkacak saçı harmanlayarak sanki çok saç çıkmış gibi bir görüntü yaratarak ilerde kullanabilirsiniz yoksa öyle ahım şahım saç çıkmasını beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.
Sizin gibi açıklığı olanlar bu forumda en yanıltıcı saç ekimi sonucunu paylaşanlar oluyor bence forum yönetimi buna bir önlem almalı video yüklenmesine teşvik etmeli
Bu tür paylaşımlar insanları yanıltıyor yoka size söylenene neden inanmış olasınızki .kendi saçınız cm karede 100 tane varsa sizin ekimde atıyorum 40 tane ekilmiş nasıl aynı sıklıkta olabilirki bu mümkünmüdür yorum sizin.

Arkadaşım doktor bana bu vaatı verdi, kendi kendime uydurmadım ya

O ve ekibi sürekli bana aynı var olan saçın gibi olucak dedi. Cm2ye 60 Graft ekilicek, 1700 Graft yeter dedi. 2500 Graft ekicem deseydi de ben kabul ederdim ama o 1700 Graft dedi. Nerden bilim böyle bir şey olucağını.
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2019, 12:20:02 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram