Sağ tarafı çektim sürekli çünkü sağ taraf benim için daha önemli ama 1 aya kadar bu ekilen saçlar nasıl benim var olan saçım gibi olucak? Pek umudum yok maalesef
Almanyada alopezie.de sitesi var orda başarılı sonuçları var orda gördüm
Saç çıkması demek saçın geleceği son şekil değil yani 1 aya saçların en az yüzde 80 çıkar hocam ama bu demek değilki son halini alacak .saçların kalınlaşıp hacim kazanmaları en az 7,8 ayı buluyor sadece saç çıkışı olarak düşünmeyin.
Muttalip beyin size söylediği çok ilginç saç ekimi sonucu ne kadar mükemmel olursa olsun asla kendi olan saçınızın sıklığına ulaşması mümkün değil .
Hele 1700 greftle hepsi çıksa gene olmaz.
Sizin şu andaki duruma ,ekilen greft sayısı ve ekim alanına bakarsak birde sizin yanlış beklentinizi hesaba katarsak ekim sonucu ortaya çıktığında çıkacak görüntüye alışmanız lazım.
Yani ancak olan saçınızla çıkacak saçı harmanlayarak sanki çok saç çıkmış gibi bir görüntü yaratarak ilerde kullanabilirsiniz yoksa öyle ahım şahım saç çıkmasını beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.
Sizin gibi açıklığı olanlar bu forumda en yanıltıcı saç ekimi sonucunu paylaşanlar oluyor bence forum yönetimi buna bir önlem almalı video yüklenmesine teşvik etmeli
Bu tür paylaşımlar insanları yanıltıyor yoka size söylenene neden inanmış olasınızki .kendi saçınız cm karede 100 tane varsa sizin ekimde atıyorum 40 tane ekilmiş nasıl aynı sıklıkta olabilirki bu mümkünmüdür yorum sizin.