-İlk olarak Sürecin sonlanması beklerdim. En azından 7-.8. Ayı
-sürecin sonunda memnuniyetsiz bir durum var ise bunu ekimcim ile görüşüp
1-nedenlerini sorardım?
2-telafisi İçin çözüm önerilerini sorardım.
Aldıgım cevaba göre;
-“Sebebini bilmiyorum, sigara kullanmışsın, çok terlemişssin, fazla masturbasyon çekmişssin olacağı bu... çıkan çıkmış daha ne çıksın “ şeklinde tavır sergiler ise , —— saygı çerçevesinde forumlar aracılığı ile öncesi sonrası fotolarımı paylaşır, xxxx greft öncesi -sonrası bu der, hocanın tutumunuda konuma yazarak kendimce yapılan kötü işi ifşa ederdim(küfür-kafir, iftira , beddua olmaksızın)
yasal yollarla hakkımı arar, daha açıp bilir kişinin yapmış olduğu inceleme ve verilen karar doğrultusunda hareket ederdim.
-Diğer ihtimaller ;
Hoca herseyi doğru yaptık ama sonuc tatmin edici değil, dilersen ücretsiz revize yapalım dedi.. teklifine olumlu bakar herseyi göze alarak tekrar Ekim yaptırırdım.
-yine hocanın “sebebini bilmiyorum ama gerçekten olmamış bu Ekim, bana verdiğin ücretin bir Kısmını yada tamamını yada vermiş olduğu maddi manevi sıkıntının karşılığı olarak gördüğü Meblayı kabul eder kendisi ile helalleşirdim.
Yani buradaki asıl kısas Ekim sonucu kadar ekimcinin sonuc karşısında ki tutumudur.
Her Ekim istisnasız başarılı olmak zorundadır diye birsey maaaleseef yok. Keşke olsa.