İlginç konu. Keser Hoca haksız çünkü bu arkadaş ve ekime hiçbir enformasyon olmadan giren tüm bireylere doktorların en ince ayrıntısına kadar herşeyi Bilal e anlatır gibi anlatması lâzım. Yoksa henüz 4. ayında ortalığı yangına çeviren kişiler çıkıyor. Sonra hakaretane yazılar yazıyor, bir başka forum kullanıcısı Keserperver cemiyetine mensup olarak savunma yapıyor. ( Dipnot: Keşke € bazlı ekim yapan tüm hocaların konuları böyle açık açık tartışılsa...)
Yapılan iş eleştirilir, fiyat kıyası yapılır, ortaya çıkan sonuc tartışılır ama “ticarette bile bu işin bir raconu usulü “ vardır. Alıcı-satıcı , hizmet yada ürünün kalitesine bakılmaksızın gayri ahlaki cümleler kurulmaz.
Aldığı paranın hakkı bu değil, para verdim aldıgım hizmet ayıplı dersin. Karşı taraftan talep edersin zararını.
Ben şahsen Keserperver falan değil. Ticari etiklere sahip bir tüccarım. Bu yapılanda ne ticari ahlaka sığar, ne insanlığa.
Yapılan iş ile adamın şahsiyetinin ne alakası var ki burada is ekimcinin ailesine beddua ya kadar gitmiş durumda. Durum boyle iken hala konuyu idrak edemeyip o ekimci böyle , su forum kullanıcısı Keserci gibi soylemlere anlam veremiyorum.
Hangi merkez olur ise olsun yaklaşım yanlış. Sonuc tartısın, aldığınız hizmeti tartısın, çıkmayan sacları tartısın eywalla en cokta biz eleştirelim. Ama ilkel İnsanlar gibi küfürle beddua ile değil