Kayacım Muttalip hocaya iki ekim yaptırmış ve senin iyi bir araştırma sonrası kafandaki tüm soruları sorarak ekim yaptıran biri olarak o yüzden sana soruyorum her ne kadar muttalip hocanın avukatı ve adamı olduğumu iddia edenler bulunsa da ben bu soracaklarımının cevabını bilmiyorum o yüzden hocayı yakınen bilen iki ekim yaptırmış biri olarak cevaplar mısın?
1) İlk ekiminde hocayla ekimin başarısız olması durumunda revizyon veya para iadesi konusunda hiç konuştunuz mu ? Konuştuysanız cevabı ne oldu?
2)Hatırlarsan Santana nickli arkadaşında süreci geriden gelmişti biraz hoca arkadaşa merak etme sıkıntı olursa düzeltiriz gibi Santanayı rahatlatıcı ifadeler ettiğini santananın yorumlarından okumuştum. Ancak bu arkadaş hocanın tavrının iyi olmadığı ve hocanın kendisini suçlu gibi gösterdiğini iddia ediyor keser hocaya ekim yaptıran herkes hocanın mütevazı biri olduğunu ifade ederek konuya başladığını düşünürsek bu arkadaşın forumdaki karalayıcı tavrından sonra ekimi patlarsa keser hocanın tavrı sana göre ne olur?
Dermancim,
Hocanin bu forumda avukati varsa o da ben olurum, sen hic canini sikma.
1. Kesinlikle boyle bir konuyu konusmadik. Ne benim aklimda boyle birsey vardi, ne de kendisi boyle bir ihtimalin varligiyla ilgili konustu.
2. Bu kadar edilen laftan sonra kimse donup hastasinin yuzune bakmaz. Muttalip Hoca da bakmaz. Ayrica hocayla kontaga gectim. Ozeline saygi baabinda bunlari paylasmayacagim ama sunu net olarak soyleyebilirim ki hocanin 1500un ustunde ekim yaptigi hastalarinin arasinda tekrar gormek istemeyecegi bir kisi varsa o da Ham’dir.
Hocayi cok yakindan taniyan biri olarak, insanligi, mutevaziligi, durustlugu ve is ahlakiyla ornek bir dokturdur diyebilirim.