Sana kimse bu Ekim süper olacak boşa kaygılanıyorsun demiyor, diyemez de.. Ekimin patlayabilir, saçlar çıkmayabilir, yönler hatalı olabilir, tarama zorluğu yaşayabilirsin. Hatta 4 ay olmuş elle tutulur birsey de yok ortada. O kadar para ver uçağa atla gel hayaller kur .. zor seyler.. kendi mutsuzluğunu umutsuzluğunu paylaş bizlerle bunada birsey diyen yok. Ama sen ne olursa olsun en azından 7-8 ay olup süreci tamamlanmamış bir Ekim İçin, ekimci yi “adi suç zanlısı gibi foto paylaşarak “ahanda bu adam yalancı, beni dolandıran , beddualar hakaretler” şeklinde yorum yapamazsın. Karşı tarafın cevap vermesini gerektirecek iddialarda bulunamazsın.
Şimdi bu mesajı okuyup “Ekim çıkmaz ise bunları yapabilirmiyim “ diye sorarsın sen . Onuda söyleyeyim. “YAPAMAZSIN” beddua, küfür, ailesine hakaret, dolandırıcılık, yalancılık ithamlarında bulunmaz sebebine bakmaksızın kanun ihlalidir. Hoca şikayetçi olur , önce bu siteye sonra sana belli hukuki yaptırımları olur bu yorumların.
Peki ne yapabilirsin? Onlarıda yazayım sana:
-Ekimin tabiri caizse patladı. Saçlar cücük gibi oldu, rezil oldun... önce bu durumu ekimcin ile paylaşırsın.
-neden oldu
-eksik yada yanlış yapılan bir iş varmı?
-ekimcin bu durum ile alakalı sorumluluklarını kabul ediyor ve yapıcı teklifler sunuyor mu?
Sunuyor ise bu teklifler sie cazip mi ?
-revize teklifi , para iadesi teklifi, manevi tazminat teklifi , sözlü özür vs.... her ne ise ...
Yada Bu konuları karşılıklı konuştunuz , ekimciniz dedi ki size “çok sigara içmişsiniz yada fazla masturbasyon yapmışsınız saçlar o yüzden çıkmadı, ben birsey yapamam “ yada “ herseyi kabul edip para iadesi teklif etti” ama siz ikna olmadınız.
Mahkemeye verirsiniz, bilir kişi tayini ile dava devam eder, yasaların uygun gördüğü çercevede hakkınızı geri alırsınız.
Mahkemeye verdiğiniz taktirde zaten konu yasal takipte iken kati süretle paylaşım yapmanız uygun görülmez.
Ama siz bu forumun kullanıcısı duyarlı bir arkadaş olarak paylaşım yapmak istiyorsunuz ozamanda izlemeniz gereken yol;
- sürecinizi baştan sona paylaşıyorsunuz zaten, 7.-8. Ayın sonuna gelince aranızdaki konuşmayıda burada paylaşır ve eklersiniz;
— ben şurada Ekim yaptırdım sonuc bu, ben memnun değilim, bu merkezin Ekim’lerinin başarısız, ekim sonrasındaki destegini ise yetersiz buluyorum. Verdiğim paranın hakkını alamadım. Keşke xxxx firmada ektirseydim. Şöyle basarısız böyle başarısız.. yazarsın millette görür gitmez...
2. İhtimal sonuc iyi olur. Zaten paylaşımlar ortada dersin ki” hocanın gğnahını aldık panik yaptık , aynı süreci yaşayan arkadasalra örnek olsun , panik yapmayın, sakinliğinizi koruyun zaman ile yihersey daha iyi gidiyor dersin olur biter.
Bak uzun uzun yaZdım. Millet sana kızıyor çünkü sen davranış bozukluğu sergiliyorsun. KÜFÜR İFTİRA BEDDUA nedir kardesim.. çoccukmusun koca adamsın, karar vermişssin para vermişssin ürün sipariş vermişssin. Sipariş teslim süresi 7-8 ay diye anlaşmıssın 4.ayda “biliyorum 8.ayda sipariş bana gelmeyecek” diyip küfür hakaret ediyorsun.
Küfür etme, yalancı, dolandırıcı, işte bu ADAM hayaalerimle oynayan diye ithamlarda bulunma, kendisine ailesine beddua etme... kimse sana birsey demez..
Bu saatten sonra yapman gereken “bir özür mesajı atarak , önce hocadan sonra forum ailesinden özür dilemek, akabinde terbiye ahlak çerçevesinde memnuniyet ve şikayetlerini paylaşmak”
Anladın mı?