Gönderen Konu: ilhan serdaroğlu 10 hazıran 2016  (Okunma sayısı 9251 defa)

gogo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ilhan serdaroğlu 10 hazıran 2016
« : 14 Haziran 2016, 22:29:06 »
arkadaşlar merhabalar uzun araştırmalarımdan ve birden fazla doktor zıyaretimden sonra sonunda saç ekimimi yaptım.İlhan beyi bir arkadaşım  youtube tan ızleyıp bana bakınmam ıcın haber vermişti.Bende kendısını zıyaret ettım ve sıcak kanlı gelmesı gostermiş oldugu sac ekımlerını begenmem randevu icin gittiğimde 1 yıl once ekım yapan bırıyle karşılasmam ve fiyatı benım için pahalı ama piyasaya göre ve gosterdıgı ekım orneklerıne gore normal olmasından dolayı orada yaptırdım şuana kadar her şey iyi gibi yanı baş agrısı felan herhangı bır şikayetım olmadı fotoları koyuyorum araştırn arkadaşlarada faydası dokunması dileğiyle

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ilhan serdaroğlu 10 hazıran 2016
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2016, 23:22:28 »
Gecmis olsun kardeşim Ekim öncesini de görmemiz mümkün mü  birde  kaç greft ektirdin

gogo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2016, 00:22:52 »
sagolasın hocam 3800 greft ekımı yapıldı

gogo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2016, 00:27:17 »
birde tepeda açıklık vardı ön taraflar gıbı açıkcası saçlarım son 1 yıldan beri çok dokuldu mınoxili kullanıyordum gayet iyiydi sonra bıraktım sersemlık yaptıgını farkettım yada oyle hıssettım diyelım çunku bazıları oyle bır yan etkısı yok dıyıyor ve bıraktıktan sonra 1 yılda bu hale geldı oncesını gorsenız sasırırsınz ınsllh eskı halıme gerı donerım sac dokuldugunden berıde foto cekmıyyorum elımdede baska fotom yok açıkcası

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2016, 11:24:45 »
Minoksili bende kullanıyorum aynı sıkıntı bende de var ama bırakmaya korkuyorum açıkçası çünkü ara ara bıraktığım dönemler olmuştu o zamanlarda yaşadım hep kayiplari. Ektiricem inşallah bende bu sene tepede gitti mi benim saç kapanmaz o yuzden duzensiz de olsa kullanıyorum.

can.firat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2016, 19:28:40 »
takip edicegim kardes. cok iyi sonuc alacagindan eminim. ön taraflar cok güzel sik bir ekim olmus ama bi 14-15 gün sonra kabuklari atiktan sonra daha iyi görünür.

gogo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2016, 03:41:43 »
Sağolasın can inşallah beklediğim sonucu alırım .

gogo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Haziran 2016, 02:20:38 »
5 .gün foto kabukları çok bir şey olur korkusundan çok kibar yıkıyorum sürdüğüm şampuan gidecek şekilde ovalayarak yapmıyorum iyimi yapıyorum kötü mü bilmiyorum tavsiyesi olan yazarsa sevinirim birde  xpecia kullanmaya düşünüyorum

halitcrk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2016, 13:40:52 »

merhaba arkadaşım bende randevu aldım temmuz için ekime yaptıracağım ilhan beye nasıl ekim anından memnun kaldınızmı ilgililermi bide verdikleri losyonlar için para istedilermi bilgi verirsen çok sevinirim

can.firat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Haziran 2016, 17:02:26 »
Kabuklar zaten 2-3 hafta icerisinde kendiliginden cözülüceklerdir. Bende cok fazla dokunmuyordum ve losyonu sadece parmak uclariylan dokunduruyordum. 13-14 günden sonra artik su dökerken elimlen biraz arkadan öne dogru sürüyordum elimi, öyle cok kabuk geliyordu su altinda ama zaten 2 hafta sonra korkacak bisey kalmaz bence.

can.firat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Haziran 2016, 17:03:27 »

merhaba arkadaşım bende randevu aldım temmuz için ekime yaptıracağım ilhan beye nasıl ekim anından memnun kaldınızmı ilgililermi bide verdikleri losyonlar için para istedilermi bilgi verirsen çok sevinirim

evet benden 250tl istedi ama almak zorunda degilsin. olmasada olur yani

halitcrk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Haziran 2016, 20:36:54 »
verdiği  losyon  ve sampuanlarin isimlerini verebilir misin tam olarak

can.firat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Haziran 2016, 16:20:31 »
verdiği  losyon  ve sampuanlarin isimlerini verebilir misin tam olarak

Trixowell Sampuan, Trixowell Serum (Advanced Hair Repair Serum for Hair Transplantation) ve Trixowell 4in1
Trixowell Serumu ilk iki hafta hergün 3-5 kez sikiyorsun. 3 hafta baslayinca Trixowell 4in1 kulaniyorsun günde 2 sefer. Trixowell 4in1 in faydasi olmasi icin 4-5 ay kulanilmasi gerekir ama ben kulanmiyorum. Zaten Yurtdisinda oldugum icin alma sansimda yok zaten. Bence gerekmez zaten. Almasanda olur.

Kendime burda Revita DS Laboratories Sampuanini aldim. Cok iyi bir sampuan bence. Sadece bunu kulaniyorum baska bisey kulanmiyorum.

gogo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2016, 22:30:48 »
Beyler proscar denilen ilacı kullanmam mi kullananların elimden sonra çok büyük değişimler olduğunu gördüm ben daha önceden minibüsü kullanip biraktigimdan çok saç kaybettim bu ilaçta ilk önce çıkarıp sonrasinda döküntü yapar mı sizce

gogo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2016, 18:34:58 »
beyler 14. gun oldu yaralar ne zaman dokuler dıye düşünüyordum 10.gun doktora gıttım durum nedır dıye hemşire hanımın yıkamasıyla hepsi dokuldu ben evde çok hassas davranmısım.Yorumlarınzı beklıyorum sag tarafımdakı cızgı halındekı ekıım ekım oldugunu bellı edıyor onun yanında bıraz boşluk kalmış gıbı yoksa ekim oldugu anlasılmayacak gıbı siz ne dusunuyorsunuz?

Facebook Twitter Instagram