Gönderen Konu: nw7 alanından alınan saç dökülmez değil mi ?  (Okunma sayısı 1583 defa)

My Precious

• Hero Member
nw7 alanından alınan saç dökülmez değil mi ?
« : 28 Şubat 2019, 15:48:31 »
Eğer genetik olarak nw5 olacaksak ve nw67 alanımız dökülmeyecekse ordan aldığımız saçlar ekimden çok uzun süre sonra bile(5sene sonra) dökülmez değil mi ? En kötü nw8 alanımız dökülmez kesinlikle diye düşünüyorum o yüzden önden ekimi yaparken önce nw8 sonra 7 ve 6 olmalı diye düşünüyorum ne derece haklıyım ?

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: nw7 alanından alınan saç dökülmez değil mi ?
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2019, 14:50:55 »
senin kafa bu takıntıyla nw6 ya gider kral...
Sorunun cevabı ise dökülmez...

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2019, 15:02:35 »
senin kafa bu takıntıyla nw6 ya gider kral...
Sorunun cevabı ise dökülmez...
:D :D

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2019, 17:15:57 »
şuan nw kaçsın

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2019, 17:46:48 »
şuan nw kaçsın
2 2.5 arası yaş 19 20 olacağım 2 aya

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2019, 19:27:22 »
yaşlandın be justin :)
Global Moderator

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2019, 19:58:49 »
yaşlandın be justin :)
Evet ☺buraya ilk geldiğimde 18 yıl  10 aylıktım

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2019, 20:22:20 »
Keljustin gercekten cok takintilisin piskolojik olarak takinti yapmissin sacinin tümü dökülecek diye birsey yok ne kadar döküleceginide kimse bilemez , rahat olmaya calis anliyorum cok kötú bir durum ama gelecegi dusunmen yanlis birsey , yarina cikacagimizin bir garantisi yok kardesim derin bir nefes al Allah kerim de ve herseyi olacagina birak bukadar dert ettigin gencligini bitir , bakarsin birgün sac klonlama gerceklesir ( bu konu üzerine düstüler bu sene ) böyle birsey olursa herkes nw1 olur zamani geldiginde sacini ektirirsin ve ektirdikden sonra ilacla desteklersin yine dökülürse yine ektirirsin , olduki tamamen kel kaldik protez yaptirirsin veya bi sapka alirsin bukadar dúsúnmen cok büyük sorun gercekten , hic birimiz sacimizin dökülmesini istemiyoruz ama dökülürsede biz elimizden geleni yapariz olmadiysa yapacak birsey yok takiri ilahi erkeklerin özgüvenini sarsiyor ama insan zaman alisiyor ve durumunu kabulleniyor , kendi iyiligin icin diyorum bukadar fazla düsünmemeye calis ,

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 01 Mart 2019, 21:27:28 »
Keljustin gercekten cok takintilisin piskolojik olarak takinti yapmissin sacinin tümü dökülecek diye birsey yok ne kadar döküleceginide kimse bilemez , rahat olmaya calis anliyorum cok kötú bir durum ama gelecegi dusunmen yanlis birsey , yarina cikacagimizin bir garantisi yok kardesim derin bir nefes al Allah kerim de ve herseyi olacagina birak bukadar dert ettigin gencligini bitir , bakarsin birgün sac klonlama gerceklesir ( bu konu üzerine düstüler bu sene ) böyle birsey olursa herkes nw1 olur zamani geldiginde sacini ektirirsin ve ektirdikden sonra ilacla desteklersin yine dökülürse yine ektirirsin , olduki tamamen kel kaldik protez yaptirirsin veya bi sapka alirsin bukadar dúsúnmen cok büyük sorun gercekten , hic birimiz sacimizin dökülmesini istemiyoruz ama dökülürsede biz elimizden geleni yapariz olmadiysa yapacak birsey yok takiri ilahi erkeklerin özgüvenini sarsiyor ama insan zaman alisiyor ve durumunu kabulleniyor , kendi iyiligin icin diyorum bukadar fazla düsünmemeye calis ,
sen adamsın bro yorumun için teşekkürler zaten foruma az giriyorum ekimlere bakıyorum arada bir

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2019, 01:48:51 »
Kardesim farkina vardim cok arastiriyorsun hergün sacini dusunuyorsun bu seni cok mutsuz eder sosyal hayatini bitirir evden cikamaz hale dönüsürsün, buna izin verme güclü ol kimse seni bengenmek zordunda degil sende kimseyi begenmek zorunda degilsin , rahat ol ustelik saclarin uzunsa ve seyrelmeler varsa gücünü topla 3 numaraya vur , birisi sorarsa niye kestin diye sende dersin bi degisiklik olsunistedim diye zaten onu basardikdan sonra birdaha saci kafana takmazsin cunku sonucu görmüs olursun ve artik sacin döküldügüne veya seyreklestigine kafani takmazsin , üstelik gún geldiginde ektirdiginde senin icin sorun olmaz bu sekilde , hersey alsinda sadece 1 günlük aile dost seni o sacla görsün olay bitmistir tek korkumuz bu millet ne der diye , kafamizda sacsizligi cok buyutuyoruz halbuki kimine 3 numara sac yakisiyor , ve seni taniyan insanlar buna bir süre sonra alisiyor ve kimse takmiiyor bile , takmayi bosver kimse seni yolda durdurup demez aa senin sacin dökülüyor diye , bir gün her erkek bu durumu yasiyacak , yasamayan varsada cok nadir bir durumdur , azda olsa cokda olsa yasayacak , rahat ol kardesim , simdi belki diyorsundur rahat ol demesi kolay diye , evet haklisin belki kolay degil ama bu durumada sürkür etmemiz gerek kolsuz bacaksiz olsaydik veya kanser olsaydik sacini düsnürmüydün düsünmezdin tabiki , hersey beyinde bitiyor kardesim disari bak okadar insan sacsiz dolasiyor hic dusundunmu o insanlar nasil insan ortamina cikabiliyorlar diye onlarda o güc varsa bizde niye olmasin , kendimizi evemi kitliyelim oturup hergun agliyalimmi hayatdanmi kacalim gencligimizi hayatimizi söndúrelimmi sac yüzünden , bunlari otur bi düsün kardesim , sen gercekten cok takmissin seni takip ediyorum uzun zamandir ve seni tanimasam bile senin adina üzüldüm gercekten , dusunme dökülürse herkes gibi ektirirz bunda bi ayip yok saklanacak gizlicek birsey yok , arkadaslar belki dalga gecer ilk basta ama bir kac sene sonra kapina gelirler sen nerde ektirdin nasil ektirdin ne yaptin felan filan , bi erkekde akil varsa zaten baskasinin saciyla dalga gecmez cünkü gün gelir onada daha beteri olur ozaman görürsün onlari , seni begenen seni seven böyle sevsin insanlarin gözüne sok korkularini saklama , saklamaki senin ne kadar güclü oldugunu görsünler ve sana bu seylerle dalga gecerek yaraliyamiyacaklarini görsünler

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Mart 2019, 13:16:10 »
Evet ☺buraya ilk geldiğimde 18 yıl  10 aylıktım

dökülme olduğuna emin misin? eminsen tedbir almaya bak tabi ama burdaki diğer arkadaslar gibi takma filan demeyeceğim çünkü benimde 18 19 yasimda alin cizgim düz değildi, dökülmemisti o yasima kadar tabi ama genetik olarak nw2 gibiydi hep,buna karşın diğer bölgeler çok sıktı.suan 23 yasindayim sakaklar biraz daha geriledi tepede hafif açıldı. Ama ben takmayı bıraktım pek umursamıyorum artık, zamanı gelince iyi bir yerde ekim yaptırıcam, tavsiyem sende çok takma şuan saçın varsa tadını çıkarmaya bak, bu güzel yaşların bir daha gelmeyecek.

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Mart 2019, 13:26:41 »
Bence sen bu yaşta saçların tadını çıkar hali hazırda saçların varken bunlarla kendini yıpratma hayat güzel yaşa eğlen gençliğinin tadını çıkar.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Mart 2019, 13:33:54 »
dökülme olduğuna emin misin? eminsen tedbir almaya bak tabi ama burdaki diğer arkadaslar gibi takma filan demeyeceğim çünkü benimde 18 19 yasimda alin cizgim düz değildi, dökülmemisti o yasima kadar tabi ama genetik olarak nw2 gibiydi hep,buna karşın diğer bölgeler çok sıktı.suan 23 yasindayim sakaklar biraz daha geriledi tepede hafif açıldı. Ama ben takmayı bıraktım pek umursamıyorum artık, zamanı gelince iyi bir yerde ekim yaptırıcam, tavsiyem sende çok takma şuan saçın varsa tadını çıkarmaya bak, bu güzel yaşların bir daha gelmeyecek.
Aynen dediğin gibi şuanlık izlemedeyim ilk seyrelmede finasa başlıcam ne olursa olsun şuda bir kaç foto.Dökülme olduğuna eminim çocukken saçlarım dümdüzdü.Yani dökülme var fakat finaslık durumumda yok şuanlık sadece şakaklar minyatürize oluyor 6-7 sene sonra gür nw3e varım şahsen.Zaten şakaklara bakarsan incelmekte olan saçları görürsün yani kaderimiz belli ama 1 senedir öyle bir değişiklik yok onuda biliyorum.
edit:resmi kaldırdım
« Son Düzenleme: 02 Mart 2019, 14:12:57 Gönderen: KelJustin »

Facebook Twitter Instagram