Kardesim farkina vardim cok arastiriyorsun hergün sacini dusunuyorsun bu seni cok mutsuz eder sosyal hayatini bitirir evden cikamaz hale dönüsürsün, buna izin verme güclü ol kimse seni bengenmek zordunda degil sende kimseyi begenmek zorunda degilsin , rahat ol ustelik saclarin uzunsa ve seyrelmeler varsa gücünü topla 3 numaraya vur , birisi sorarsa niye kestin diye sende dersin bi degisiklik olsunistedim diye zaten onu basardikdan sonra birdaha saci kafana takmazsin cunku sonucu görmüs olursun ve artik sacin döküldügüne veya seyreklestigine kafani takmazsin , üstelik gún geldiginde ektirdiginde senin icin sorun olmaz bu sekilde , hersey alsinda sadece 1 günlük aile dost seni o sacla görsün olay bitmistir tek korkumuz bu millet ne der diye , kafamizda sacsizligi cok buyutuyoruz halbuki kimine 3 numara sac yakisiyor , ve seni taniyan insanlar buna bir süre sonra alisiyor ve kimse takmiiyor bile , takmayi bosver kimse seni yolda durdurup demez aa senin sacin dökülüyor diye , bir gün her erkek bu durumu yasiyacak , yasamayan varsada cok nadir bir durumdur , azda olsa cokda olsa yasayacak , rahat ol kardesim , simdi belki diyorsundur rahat ol demesi kolay diye , evet haklisin belki kolay degil ama bu durumada sürkür etmemiz gerek kolsuz bacaksiz olsaydik veya kanser olsaydik sacini düsnürmüydün düsünmezdin tabiki , hersey beyinde bitiyor kardesim disari bak okadar insan sacsiz dolasiyor hic dusundunmu o insanlar nasil insan ortamina cikabiliyorlar diye onlarda o güc varsa bizde niye olmasin , kendimizi evemi kitliyelim oturup hergun agliyalimmi hayatdanmi kacalim gencligimizi hayatimizi söndúrelimmi sac yüzünden , bunlari otur bi düsün kardesim , sen gercekten cok takmissin seni takip ediyorum uzun zamandir ve seni tanimasam bile senin adina üzüldüm gercekten , dusunme dökülürse herkes gibi ektirirz bunda bi ayip yok saklanacak gizlicek birsey yok , arkadaslar belki dalga gecer ilk basta ama bir kac sene sonra kapina gelirler sen nerde ektirdin nasil ektirdin ne yaptin felan filan , bi erkekde akil varsa zaten baskasinin saciyla dalga gecmez cünkü gün gelir onada daha beteri olur ozaman görürsün onlari , seni begenen seni seven böyle sevsin insanlarin gözüne sok korkularini saklama , saklamaki senin ne kadar güclü oldugunu görsünler ve sana bu seylerle dalga gecerek yaraliyamiyacaklarini görsünler