Saç Ekimi Sonuçları
Teşekkürler. Şampuanı ne zaman değiştiridiniz peki ? önerebileceğiniz bir şampuan var mı ?okuduklarımın bazıları argan yağı v.b yağlar kullanıyorlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
şok az olcak belliki çok güzel görünüyor
Dostum senden iki hafta önde gidiyorum. Benim bugün 47. Gün şok bende de az oldu çok şükür. Benim acımdan dökülmenin zirve yaptığı günler 30-31-32. Günler oldu. Şuan hala devam ediyor ama çok az. 60. Güne kadar da şok devam edebiliyor.
Ben de 40. günlere geldim. 20.- 35. günler arasında, elimi kafamda gezdirdiğimde 15-20 tel saç kalıyordu elimde. Bugün o sayı 2-3 tele düştü. Umarım birkez daha artmaz böyle devam eder.
dhı ekimlerinde ilk bir iki ay çok güzel görünüyor saçlar ama can alıcı nokta şokun az olması şok az olmazsa eğer ekim sonucunun vay haline nedense dhı ekimleri dördüncü aydan sonra fazla çıkan olmuyor ilk dört ayda ne çıktıysa o yani demem o ki sizin için kritik süreç başlamış şimdiden umraım ilk üç ay özellikle güzel geçer
Bu durumu forumdaki bir konuyla örneklendirirseniz sevinirim. Gerçekten merak ettim.