Merhaba arkadaşlar normalde süreci paylaşmayı düşünmeme rağmen, vefa borcu ve Hintell başkanın emekleri için konuyu açıyorum umarım faydası olur bazı arkadaşlar için. Konu açmamak istememin nedeni ise burda saç ekimi dışında moral bozucu tiplerin olması ve sürekli olarak takipte olmayıp işleri akışına bırakmak istememdir. Paylaşımları ayda bir iki ayda bir gibi yapmayı düşünüyorum. Ekime gelince ASMED beklentiminde üstünde olan herkesin çok profesyonel olduğu ve bu işin en iyi yapıldığı merkez olarak nitelendirebilirim. Bu saç çıkmasa dahi hiçbir zaman pişman olmayacağım çünkü yapılabilcek en iyi ekimi yaptırdım. Umarım sonuçta güzel olur tabi
. Asmed de çalışan herkese teşekkür ediyorum sadece ilgilenenlere değil ve detayları önceki konularda bulabilceğiniz için paylaşımlara geçicem. Bugün ön taraflar için 6. tepe bölgesi içün dördüncü günüm ve ilk defa propecia kullandım bugun için. Normalde hiç kullanmayacaktım bunu da Koray hocaya belirttim kendisi ekim olmayan saçlarımın dökülceğini ve ikinci ekim için gelebilceğimi belirtti benim için sorun olmadığından dönor kapasitemde 8900 olduğundan sorun olmayacak diye düşündük. Ancak ben kullanmanın daha faydalı olcagını bildiğimden ürolog profosor ile görüstüm 6 aylık kullanımda sıkıntı yaşamayacagımı kullanmam gerektiğini ürologtan da duyunca bugün başladım ve sadece 6 ay kullanıp bırakcm yan etki görmesem bile! Ürologun dediğine göre bu yaşlarda kısa süreli 1 mg finansteride yan etkileri görülmesi yuzde 90 psikolojikmiş.
Dönor kapasitesi : 8900
Greft başı saç ortalaması: 2,18
Saç kalınlığı : 53 micron
ilaçlar: Propecia + viviscal ve çeşitli vitaminler
ekim öncesi