yılbaşı akşamı;
alkolün dozunu eşeğin ....'a kaçırdım gece... arkadaşım ile beraber kadıköy'de yılbaşı kutlamasına içerken,barmene gittim böyle daha sert bir şey yok mu sizde ? böyle beni uçuracak bir şey dedim.şelale gibi bir şey yaptı her şeyden kattı içine.en son böyle ateşe verdi şellaleyi bende içtim işte o şelaleden.sonrasını arkadaşım anlattı ben de size aktarıyorum :
mekanda masadan kalkıp yan masadaki gençlere ; - gençler bu akşam sik.ş var mı ? demişim (bir erkek bir kız ) .neyse mekandakiler arkadaşıma al götür bunu felan demiş.tam çıkacaz ben bir w.c ye gideceğim demişim.arkadaş beni götürürken (alt katta w.c ) ben kusacam demişim.Arkadaş beni tutarken bunun üstüne kusmaya başlamışım, kusma devam ediyor ve çocuğun üstünden dökülenler merdivenlerden aşağı iniyor felan.neyse mekandakiler benim arakdaşa temizletmiş kusmuğu
neyse gene gidiyoruz kadıköy'de daha eve geçemedik.sokakta takılan bir erkek ve kıza gidip - kardeş baksana demişim. çocuk buyur bilader demiş ben de - bu akşam sikş var mı gençler ? demişim .Çocuk ne diyorsun lan sen diyip bir ıslık çalmış , bir anda 5 kişi çevremizi sarmış kadıköy arasokağın birinde .Neyse arkadaş dil dökmüş vs çocuklardan kurtulmuşuz ve yürümeye devam.
sokakta telefonlarından müzik açıp dans eden bir erkek ve kadın varmış böyle birbirine sarılmış.gitmişim bunlar dans ederken kadına sarılmışım
. Kadın gülmüş ne tatlı ya bu demiş felan ,neyse arkadaş beni çekmiş taksilere doğru yürümeye devam etmişiz.sanırım taksilerin oraya gelmeden çişim var dayanamıyorum bir mekana gidip işeyelim deyip mekana girmişiz.toplu w.c de psivara kafam iyi işemeye çalışırken başka pisuvardaki bi adama kardeş işeyemiyorum şu si.imi bir tutsana işeyeyim demişim
neyse ayılmak için bir kahveci mekana girmişiz.orada taş gibi bir eskort bize göz kırpıp gel gel yapmış.sonra biz ona yönelince benim yürüyüşümü görüp ( kafam iyi sekerek ,yalpalayarak yürüyorum) aman gidin gidin demiş bize.neyse ben kahve içerken bu eskorta telefon numaranı versene demişim.kız da ne verecem telimi ya sana ben demiş
.o ara yunuslarda oradaymış arkadaş dur olm yapma etme diye beni tutup uzaklaştırmış.daha sonra taksiye bindirmiş beni evime bırakmış.
arkadaşın emeği büyük üstümde ya