Saç Ekimi Sonuçları
Belki görmemissindir son resimlerimi yorumluyosundur diye soyledim kardes atar niye yapim sana sonucta sende yorum yapiyorsun belki bilgin var aydinlatiyosun benim uslubum biraz böyle yanlis birsey yazdigimi düşünmüyorum ha sen eger yanlis anliyosan yine kalbini kirmayim kusura bakma benim istedigim gibi yorumla demiyorum sana zaten istedigim gibi degil su an diyorum yani 5.5 ay icin tepe neyse ama önler icin ayni seyi diyemem ve sadece en faxla 3 aya kadar onlarda belli eder kendini beklemekten baska care yok icimi burda döküyorum kimseye yaptigi yorumlardan dolayı art niyet dusunmedim iyi diyenede kotu diyenede..Neyse kardesim uzatmayalim bunu ister yorum yaparsin ister yapmazsin bundan sonra sorun degil isin gücün rast gelsin 👍
Sende durum ne ? Nasil iyimi saclar ?
Baktim fena durmuyor seninki benimkinden iyi su an mAsallah 2700 grefte gore basarili 1 sene olmamis daha gelecek ay 1 sene olacak galiba seninki proscar fiyati ne ve doktor recetesi ile mi yaziliyor
Yapacak birsey yok iste kardesim giren semsiye acilmiyor ekimin surecinin tamamlanmasini beklicez sonrasimda bakacaz
Buda 6.ay donör bölge ikonci ekim icin cikar dimi birşeyler ?