Çok tedirginim gerçekten memnun olan kişiler olmuş başka yerde okudum YouTube yorumlarda jimer estetic international ikisi . Bursa da istemem yakın diye başka yere gidemiyorum şuan estetic international ön planda kardeşim emin değilim tabi
Hocam sen hala dalga geçiyorsun dimi ? Sen öncelikle ne yaptıracağının farkındamısın? Saç ekimi dış görünüşünü tamamen etkileyecek kötü olursa seni çirkinleştirecek çok ağır piskolojik sorunlar yaşayacağın bir işlem bu.
Nerede olduğunun bir önemi yok abd gitmiyorsun istanbul bursa 2 saat önemli olan doğru yerde gidip yaptırmak. İnkan yoksa imkan olana kadar bekleyip öyle yaptırmak.
Şimdi böyle bir konuda böyle saç eken bir saç ekim merkezine gitmek büyük hatadır.
Ama iyi olanlar var diyorsun nerede var instagram da youtube de onların reklam olduğunun farkında değilsin sanırım. Burası gerçek gerçek olan yer burası sadece burası aklını başına devşir
Önce yaptırcağım işlemin ne olduğunu öğren
Hangi saç ekim emekezi düzgün saç ekiyor ona karar ver öyle ektir.
Saç ektirmek için saç ektirilmez potansiyel madur vakasısın tek şansın bu foruma denk gelmen ben elimden geleni senin için yaptım aklın varsa soru soracağıma bu forumu bir kaç ay oturup araştırırsın ya da bu kafayla 10 bin tl saç ektirir 100 bin tl düzelttirmek için senelerce ağlarsın gerçekten şaka yapmıyorım oturup ağlarsın.