Gönderen Konu: Bursa Özel Jimer hastanesi saç ekimi 3640 greft  (Okunma sayısı 35275 defa)

Oyanbuyan

• Full Member
  • Ektirince Kendime KELdim
Ynt: Bursa Özel Jimer hastanesi saç ekimi 3640 greft
« Yanıtla #301 : 26 Şubat 2020, 17:50:26 »
Herkese iyi akşamlar,

Bursa Özel Jimer Hastanesi saç ekimi bölüm sorumlusu Yüksel Umut TETİK ben.
Saç ekim işlemini yaptığımız beyefendinin açtığı bu konuya yaptığı ve yapılan yorumlardan cevap hakkı doğduğu için, insanlar süreç ile ilgili eksik ve yanlış bilgilendirilmeye başladığı için, bazı yazılanların ve yorumların gerçeği yansıtmadığını düşünerek, kişileri doğru bilgilendirmek adına yazmak istedim.

Öncelikle herkes özgür iradesiyle kendi fotoğrafını istediği yerde paylaşabilir. Beyefendi de sitenize üye olduğunu, fotolarını paylaşmak istediğini, bizim için uygun olup olmadığını bizzat sordu. Mahsuru olmadığını belirttik. Beyefendi saç ekimi görüşmesine saç ekim uzmanı çalışanlarımızdan birinin yakını olarak geldi. Muayenesi yapıldı, personel yakını fiyat indirimi yapıldı.Tepe bölgesinin ekilmesini istedi. Kişinin saç açıklığı incelendi, doğru bir karar verdiği, açıklığının tek seansta kapatılamayacağı bilgisi verildi ve  işlem günü planlaması yapılıp, süreç başlatıldı.

Beyefendi, işlem günü geldiğinde tepe bölgesi ile birlikte ön bölgesinin de ekilmesini istedi. İşlem öncesi tepe bölgesi ekim yapılacak olarak verilen karar işlem günü planlama sırasında KİŞİ BİZZAT KENDİ İSTEĞİYLE DEĞİŞTİRDİ. Uzmanlarımız, tek seansta donör bölgeden çıkacak greft sayısının tepe bölgesine yeterli olacağını, şayet ön bölgeye de ekilecek olursa, ne ön bölgenin ne de tepe bölgesinin istenilen yoğunlukta olmayacağı, seyrek olacağı, ne kendisini ne de bizi tatmin etmeyeceği bilgisi kendisine veridi. İşlem başlamadan önce tekrar 2 seans planlama önerildi, beyefendi kısa süre içerisinde, çalışma koşullarından dolayı, zamanının olmadığını ve tepe bölgesinde saçlar çıktıktan sonra ön bölgenin çok boş kalacağını ve çıkan greftlerin hem ön hem tepeye ekilmesini istedi, duruma göre 1,5-2 yıl sonra 2. seans sıklaştırma ekimine gelebileceğini söyledi. Kişiden aldığımız sözlü taahhüde istinaden kişinin işlemi KENDİ PLANLAMASINA göre yapıldı.

İşlem sonrasında yazılı ve sözlü olarak bilgilendirme formu verildi. Saçların dökülme, tekrar çıkma vb. süreçler anlatıldı. İşlemden sonra ki 3-4. aylar itibariyle kişi bize saç fotoğraflarını göndermeye, saçlarım çıkmadı, ekilenler tutmadı ve bu süreden sonra da çıkmayacağı düşüncesinde olduğunu belirtti gibi arama ve sms leri göndermeye başladı, süreç tekrar tekrar anlatıldı. Sonuç olarak ekim işlemi uzmanlar tarafından planlandığı gibi değil, kişinin isteği talebi şeklinde planlanarak yapılmıştır. Açıklık tek seansta yoğun bir şekilde kapatılacak taahhütü verilmemiştir. Bu planlama doğrultusunda ekilen saçların seyrek olacağı, beyefendiyi tatmin etmeyeceği tekrardan hatırlatılmıştır.

Saç ekim yaptıranlar iyi bilir, alınan greftler kalın ve çoklu saç teline sahipse, sonuçta o kadar yoğun görünür. Beyefendi den çıkan greftler, ince, kısa ve içerisinde bir adet saç teli olan greftlerdir. Greft alımından sonra çıkan greftlerin, yapısı, sayısı bizzat kişiye gösterildi.   Beyefendinin paylaşım ve yorumlara PLANLAMA BENİM İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA YAPILMIŞTIR, UZMANLAR ÖNCE TEPE BÖLGESİ DAHA SONRA ÖN BÖLGE EKİMİ ÖNERDİLER, BEN RANDEVUYU ALIRKEN TEPE BÖLÜMÜ EKİMİ OLARAK PLANLADIK AMA İŞLEME GİRMEDEN ÖNCE PLANLAMA SIRASINDA FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM, SAÇLARIMIN SEYREK OLACAĞI BANA SÖYLENDİ şeklinde yorum yazması gerekirdi. Saç ekim işlemini yapacak olan uzmanlardan birinin yakınım olduğunu beni bu sebeple işleme aldıklarını, normalde bu tarz açıklıklarda bu şekilde işlemi yapamayız diyerek randevumu iptal etmeleri gerektiğini söylediler gibi açıklamalar da bulunmuyor kişi. Haliyle bu sitenin üyeleri de saç ekim sürecini kişinin anlattığı kadarıyla biliyor. Kişiden istediğimiz, planlama hakkında ki yorumlara bu şekilde cevap vermesiydi.

Saç ekim işlemlerimiz, hastanemizin saç ekim bölümünde, Plastik cerrah sorumluluğunda, Sağlık müdürlüğü nün ön gördüğü koşullarda, eğitimini almış uzmanlarımız tarafından, yasalara uygun şekilde yapılmaktadır. Kişilerin isteği ve Onamı dışında kesinlikle uygulama yapılmamaktadır.

İhtarname konusu da, yanlış yazılan paylaşımların  kaldırılması için göndereceğimizi belirttik, çünkü kişiyi daha önce paylaşımlarınızı düzeltin yada kaldırın şeklinde sözlü olarak uyardık. Dava açacağız vs gibi bir sözümüz yada yazımız kişiye olmadı. Biz yinede her zaman yapıcı olmaktan yanayız.

Teşekkürler, saygılarımla

Bla bla bla.UMUT vaadetmeyen bi açıklama olmuş.Güzel Güzel “Kardeşim biz yaptığımız işin arkasındayız,Süreç tamamlandımı mağduriyetini bi sıkılaştırma operasyonuyla gideririz”Diyeceğine Savunma Bakanlığına Bağlamışssınız :)
KeLtoş

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #302 : 26 Şubat 2020, 19:39:38 »
Ortada haklı haksız aramak yerine sorumlu olunan hastaya gereken ilgi her zaman taktir kazandırır olumsuzluklar olacaktır önemli olan bu olumsuzluklara karşın masanıza yatan kişiye olan davranış. kardeş olmuş bir olumsuzluk ama bak adamlara helal olsun ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar demek isterdim. yoksa burada binlerce böyle konu var geçmiş olsun.
gördüğüm kadarı ile de Saç ektiren arkadaş gayet beyfendi kelimeleri dikkatli seçen biri kısaca uzlaşmakta zorlanmayacağınız bir yapıda.

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #303 : 27 Şubat 2020, 20:52:47 »
Nhympex dostum bu hayatta ôlüm hariç bütün sorunlar hallolur..yeterki anlayışlı olalım ben üzerime düşeni yaptim..Geri kalan onlarda..Burada herkes herşeyin farkında zaten ayrıca tşkler sağolasın.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #304 : 29 Şubat 2020, 22:46:25 »
 bir insan yaptığı  hataları kabul etmiyorsa eğer  aynı hataları tekrarlamaya mahkumdur....

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #305 : 02 Mart 2020, 17:31:36 »
1 sene doldu ve geçti sonuç şu an itibariyle bu..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #306 : 02 Mart 2020, 18:30:54 »
Geçmiş olsun başarısız bir ekim.
Global Moderator

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #307 : 02 Mart 2020, 18:37:42 »
Evet kardeşim çok geçmiş olsun cidden bana..psikolojim bozuldu  tek üzüldüğüm sağlığım para falan umrumda değildi..şimdi ikinci bir ekime kullanılmış bir donörle gideceğim..oysaki donör bölgem iyiydi 3640 greft çıkmıştı Ekim'de 1500 de şimdi çıksa 5 binin üzerinde bir greftle iyi bir çalışma yapılırdı şimdi korkuyorum iyi araştırma yapıp gitmem gerek...olmusla ölmüşe çare bulunmuyor ah şu işlerden birazcik fırsat bulabilsem aklimdakileri devreye sokacamda fırsat bulamıyorum işten tskler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #308 : 02 Mart 2020, 18:42:10 »
Evet kardeşim çok geçmiş olsun cidden bana..psikolojim bozuldu  tek üzüldüğüm sağlığım para falan umrumda değildi..şimdi ikinci bir ekime kullanılmış bir donörle gideceğim..oysaki donör bölgem iyiydi 3640 greft çıkmıştı Ekim'de 1500 de şimdi çıksa 5 binin üzerinde bir greftle iyi bir çalışma yapılırdı şimdi korkuyorum iyi araştırma yapıp gitmem gerek...olmusla ölmüşe çare bulunmuyor ah şu işlerden birazcik fırsat bulabilsem aklimdakileri devreye sokacamda fırsat bulamıyorum işten tskler.

İkinci ekim için biraz bekle kendini hazır hissettiğinde yaptırırsın zamanın olan bir dilimde.
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #309 : 02 Mart 2020, 18:47:51 »
Maybeoneday dostum   başarısız  bir saç ekim sonuçu   oldu   tekrar geçmiş olsun .saç ekim merkezi  ne diyor  Son durum ne

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #310 : 02 Mart 2020, 18:55:25 »
Hintell şu an için değil beklediğim 1 seneyi bulur ikinci ekim..

Don Vito herhangi bir iletisim halinde değilim ne onlar benimle ne ben onlarla..

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #311 : 29 Nisan 2020, 23:51:25 »
aynı planmayı 2014 te Estelifv-Mitat Hanbaba yapmıştı bana. Saç çizgisiz sadece şakaklara ekim. Ve sonuç hüsran oldu. Çok geçmiş olsun. Ayrıca ihtarname gönderilerek konunun silinmesini talep etmek... Bakın forum kuralları gereği ağzımı bozmuyorum, zira faydalı bir forum atılmak istemem. Bu arada merkez sizi mahkemeye veremez, verirse siz kazanırsınız. Mağdur olan sizsiniz.

Rabbim kimseyi ahlak zaafiyetine maruz bırakmasın.

Sonuç: Bursa Özel Jimer Hastanesinde yapılan bu ekim BERBAT olmuş.

Umut bey yaptığınız işe berbat yazdım mahkemeye verecek misiniz?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #312 : 29 Nisan 2020, 23:59:46 »
Maalesef kardeşim, olmadı bu ekim. Sadece kötü planlamasından kaynaklı da değil.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #313 : 30 Nisan 2020, 00:05:43 »
Ekilenlerin hicbiri cikmamis. Planlamaydi oydu buydu bahane cok uretmis ekimci ama sonuc ekilenlerin nerdeyse hicbiri cikmamis
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 30 Nisan 2020, 17:43:40 »
olmamış kardeşim.. satır satır tüm yazılanları okudum... site sakinlerinin ilk günden yazdığı şeyin 1 sene sonra ortaya çıkması takdirlik...

umuttetik denen şahsın da siteyi takip edip 1-2 tüyo kapmasını tavsiye ediyorum.. çok konuşmuş boş konuşmuş...

saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Facebook Twitter Instagram