Gönderen Konu: Bursa Özel Jimer hastanesi saç ekimi 3640 greft  (Okunma sayısı 35222 defa)

YunuSedaT

• Hero Member
Ynt: Bursa Özel Jimer hastanesi saç ekimi 3640 greft
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2019, 14:36:06 »
O seyrek saçlar umarım canlanır benımde aynı cansız gec uzuyor  ikinciye gerek kalmadan da Ekim olabilirdi cunku hem maddi hem de zor olduğu için tekrar sac ekimi yaptırmak zordur diye düşünüyorum inşallah tatmin edecek sekilde  cansız yerler guclenır  uyrasmak zorunda kalmazsın guclenmezse ve ekim başarılı sonuclanırsa kenarları erken ve sağlam uzatacak orta tepe seyrek seni tatmin etmez

gsari19

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2019, 16:33:48 »
Planlama kesinlikle çok kötü. Saçlı bölgeye Ekim yapmak vsss bi sürü açıklama yapılmış ama hepsi hikaye..Saçlı bölgede kütük gibi saç olması lazım bu hikayeler ve açıklamalar için. Varmı?yok belli zaten gidici o saçlar alenen belli. Ben naçizane bugün saç ekim Merkezi açsam; kişinin ısrarlı talebi bile olsa yapmam bu planlama ile ekim..Hayırlısı olsun yinede..Sizede hayırlı olsun kardeşim.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Şubat 2019, 16:42:12 »
Çok anlamsız bir planlama kısaca planlama diye bir şey ortada yok bir kere sadece şakaklara ekim olmaz ön cizgi ile birleştirmek gerekir yama yapar gibi ekim olmaz araba farı gibi

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #18 : 27 Şubat 2019, 19:30:21 »
Ekilen yerlerde hiç saç yoktu diyebilirim çok seyrekti oraya Ekim yapıldı ilk olarak orta kısımda evet biraz cansız oraya da prp düşünüyorum mecbur duruma göre bakacağız ekilen yerler çok sık olur diğer orta yer zayıf olunca mecburi ikinci ekim işlemi gerçekleştireceğim..ilk bunun acısını bir unutayim bu bir normale dönsün zaten tamamen kel değildim orta kısım da seyreklik vardı ilk resimdeki gibi tepe bölgesi hiç yoktu ..bu geçtikten sonra iyi durmazsa ikincide 1000 1500 arası bir greft ile avuç içi kadar olan orta kisima yaptirabiilirim (: evet biraz zahmetli iş ama donôr bölgeden çıkarsa 2.seansa bakarız ilk olarak bundan güzel bir sonuç beklemem gerek (: hayırlısı olsun

Anka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Şubat 2019, 20:04:18 »

Foruma hoşgeldiniz  malesef hala planlamanın doğru olmadığını düşünüyorum bu benim düşüncem bu şekilde planlama ve saç ekimi olmaz hocam bu kafaya 13 yıldır bu mesleği icra ediyorsanız prp nin ve mezoterapinin Dht hormonu ile dökülen saçlara pek bir fayda sağlayacağını bilmeniz gerekiyor. Eğer finasterid deseydıniz anlardım.

Ön bölge zaten gidici saçlar  5 bin greft  almak istememenizi anlarım ayrıca hak veriyorum  o konuda

Önce önden ortaya 1 sene sonrada tepeye ekim yapsaydınız doğru bir planlma olurdu  bu sekilde şakaklara ekim yapmanın çok bir anlamı yok.

Ön orta bu kadar seyrek iken şakaklara ekip bırakmanın bir anlamı yok neyse arkadaşımız memnunmuş zaten umarım tepe için güzel bir sonuç olur.

Evet forumda binlerce olumlu yada olumsuz konular var  umarım bu da olumsuz sonuçlanmaz.
Hintell'e katılıyorum. Saç ekimi olmayan kısmın ömrü kısa zaten gidici. Ve incelmiş o kısımdaki saçlar artık. Onları yok sayıp, komple bir ekim yapılması gerekiyordu. Saçlar çıkmaya başladığında komik bir görüntü oluşabilir.

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #20 : 05 Mart 2019, 09:13:34 »
1.Hafta Ekim Alani ve donör bölge arkadaşlar sizce nasıl ilerleyiş ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 05 Mart 2019, 10:21:10 »
Standart sekılde ilerliyor kabuk dökümünr yaklaştın artık dikkatli sekılde dökersin kabukları.
Global Moderator

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #22 : 05 Mart 2019, 10:55:29 »
HİNTELL ZATEN BEN DÖKMİCEM BEN SADECE GUNLUK YİKAMALARİMİ YAPİYORUM HASTANENİN OLDUGU İLDEYİM BURDA KALİYORUM 2 GUN SONRA HASTANE DE YAPİLACAK KABUK DOKME

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Mart 2019, 11:54:50 »
Planlamayı ben de beğenmedim ama ön ve ortada ki zayıf saçlar finasla toparlar. Çok sırıtmaz diye düşünüyorum.

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #24 : 05 Mart 2019, 12:15:41 »
FİNAS ADİNİ DUYDUM DA TAM OLARAK NE ETKİ YAPİYOR DESTEK Mİ ? EKİM ALANLARİNDA HİC SAC YOKTU O YUZDEBLN ORALARA SIK GİRİLDİ..OZELLİKLE TEPE HİC YOKTU BAGİMSİZLİGİNİ İLAN ETMİSTİ ORTA KİSİMDA YİNE VAR TAM DOKULMEDİ EN ON KİSİMDA DA VARDİ SACLARİM TEPE VE SAKAKLAR COK ACİKTİ  ONLEM ALİRSAM KORUYABİLİRİM PRP VE EK DESTEKLERLE ORTA KİSİMİ OLMADİ İKİNCİ BİR EKİM ONUDA BEKLİYECEGİZ BU BİR SONUCLANSİN.SU TEPE BOLGESİ BİR SACLANSİN (: SAKAKLARA DA KAN GELSİN (:

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #25 : 07 Mart 2019, 15:23:58 »
10.gün kabuk dökme sonuçları arkadaşlar Bugün biraz daha iyiyim.Kötü görüntü gitti çok sukur..ve PRP yapıldı son durum bu şekilde artık kendi haline bırakma vakti geldi..

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 07 Mart 2019, 18:39:40 »
finas kullanırsan 2. ekime ihtiyaç duymayabilirsin.
ekilenler çıkarsa yüzünü güldürecek ekim olur .

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #27 : 08 Mart 2019, 08:36:29 »
Prozinc plus şampuan ve probiotin kullanıyorum onların çok yan etkisi olduğunu duyduğum ve okuduğum için kullanmayı düşünmüyorum onların yerine düzenli bir şekilde PRP yaptırmayı düşünüyorum.

Maybeoneday

• Full Member
« Yanıtla #28 : 09 Mart 2019, 17:01:22 »
12.gün donôr bölgeyi kisalttirdim biraz Ekim alanı hariç kisalttirdim.hassas ve dikkatli bir şekilde

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Mart 2019, 17:58:16 »
hayırlı olsun donor alanı erken kestirmissin

Facebook Twitter Instagram