Bursa Özel Jimer Hastanesi saç ekim bölüm sorumlusu Umut TETİK ben.
1 - Kişinin dönör bölgesinden 5000 greft planlama yazmışsınız, 5000 greft hastamızın donör bölgeden alamadık, ayrıyetten 13 yıllık meslek hayatımızda 5000 grefti sadece 1-2 defa alabildik, ha donör bölgeyi bozacaksak 5000 değil 7000 greft bile alırız sonra ne olur 15 saatte ekeriz, 5-6 defa lokal yaparız hastaya, hasta antifilaktik şoka girer vs. vs.
2- Saçın üstüne saç ekilmez. İnce ayva tüyü saçlar yok sayılır üstüne ekilir ama saçın üstüne saç ektiğimiz zaman o bölgede görsel çok fazla değişim olmaz zaten, saç ekiminde oluşturulan yaralanmaya bağlı cilt altında oluşturulan kan dolaşımı ile beraber ve 2 seans yapacağımız prp tedavisi ile zaten o bölgelerde canlanma olacaktır.
3 - Planlamayı yaparken Ne kafası yaşıyor yazmışsınız. Ben bu sitede ne tepe ekimleri ne ön çizgiler gördüm tarla sınırı gibi. Yukarıda da yazdığım gibi, kişinin donör bölgenin doku yapısını bozmadan maksimum alabildiğimiz sayı bu 3640 greft, Onuda saçlı bölgeye girip ziyan edeceğimize tam açık bölgelere sık giriş yaptık.
Teşekkürler....