Gönderen Konu: Saç çıkarttığı ciddi iddia edilen losyon  (Okunma sayısı 3617 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çıkarttığı ciddi iddia edilen losyon
« : 23 Şubat 2019, 23:35:39 »
Merhaba
Saç çıkarttığı ciddi iddia edilen losyon.  Facebook grupta WhatsApp mesajları ve aylık sonuçları yayınlamıştır, hergün yayınlıyorlar.
Sizce bu ürün nedir gerçek olabilir mi

sduzce

• Sr. Member
Ynt: Saç çıkarttığı ciddi iddia edilen losyon
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2019, 00:17:22 »
Bu tür ürünlere inanan var mı çok merak ediyorum.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2019, 00:22:48 »
 İlacı kullanmadığım için olumsuz yorum yapmak haddime değil amma velakin, FDA onaylı ilaçlar dışındakiler pek inandırıcı gelmiyor.
Piyasadan bir sürü ilaç geçti , vurgunu vuran kaçtı.
İyi araştırın.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2019, 14:10:27 »
Yok tabiki ne işimiz olacak, saç ektirdim kendi sonucumuz peşindeyiz. Bunların hepsi ışık oyunu olduğunu düşünüyorum . Yani adamlar milyon dolar yakıyor laboratuvarda ürün üretmeye çalışıyor adamlar mutfakta saç çıkartan ürün buldum diyor. Devamlı bu ürünle ilgili facebook mesaj geliyor inceleyip bu kadar çok resim beyan olunca sizde benim gibimi düşünüyorsunuz sormak istedim. Belliki çakma mesajlar resimler. Hele bir fotoğraf var bir saç çıkmış güya, en baba ekimciler biraraya gelse öyle saç ekemez😂😂😂. Ben topik vs hiçbirşey kullanmıyorum ki, saç ekimimin sağlıklı dış etkisiz sonucunu göreyim.

kutayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2019, 16:17:43 »
arkadaşlar ben bu losyonları kullanıp sonuç alan biriyim. ekim falan yalan dolan gerçekten saçım çıktı çok şükür. bende bu adama denk geldim internette araştırdım. facebookta geçmişine kada rgittim. bu adam kafasına göre bitkilerden şampuan yapıyormuş ilk önce.  paylaşımlarına bakabilirsiniz. sonra 2018de bir solusyon yaptım ve çok etkili dedi. ki bu solusyonların piyasaya yayıldığı dönemde buldum dedi. yani o da bir yerden alıp satıyor. arkadaşlar ben çok araştırdım.  çevremde 4 kişi kullanıp saçları çıkınca bende aldım. ama aldığım solusyon dışında bir sürü solusyon varmış ve hepsi saç çıkartıyor işin ilginç tarafı . bu beni araştırmaya sevk etti. ki zaten araştırma yaparken bu siteyi buldum. iyi bilgiler edindim. işin özü arkadaşlar. bu ilaç aynı ilaç ve farklı isimlerle satılıyor. kaynağı nedir nasıldır ona ulaşamadım. kimi der biz litreyle satıyoz kimi der biz litreyle satıyoz. herkes biz yaptık diyor:)
 ama kimisi çoğaltıp satıyordur su katıp satıyordur alkol katıp satıyordur belkide. o yüzden temiz güvenilir birinden almak lazım.  benimde saçlarım çıktı . 3 ay daha kullanacağım. bilgilendirmek istedim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2019, 16:21:15 »
arkadaşlar ben bu losyonları kullanıp sonuç alan biriyim. ekim falan yalan dolan gerçekten saçım çıktı çok şükür. bende bu adama denk geldim internette araştırdım. facebookta geçmişine kada rgittim. bu adam kafasına göre bitkilerden şampuan yapıyormuş ilk önce.  paylaşımlarına bakabilirsiniz. sonra 2018de bir solusyon yaptım ve çok etkili dedi. ki bu solusyonların piyasaya yayıldığı dönemde buldum dedi. yani o da bir yerden alıp satıyor. arkadaşlar ben çok araştırdım.  çevremde 4 kişi kullanıp saçları çıkınca bende aldım. ama aldığım solusyon dışında bir sürü solusyon varmış ve hepsi saç çıkartıyor işin ilginç tarafı . bu beni araştırmaya sevk etti. ki zaten araştırma yaparken bu siteyi buldum. iyi bilgiler edindim. işin özü arkadaşlar. bu ilaç aynı ilaç ve farklı isimlerle satılıyor. kaynağı nedir nasıldır ona ulaşamadım. kimi der biz litreyle satıyoz kimi der biz litreyle satıyoz. herkes biz yaptık diyor:)
 ama kimisi çoğaltıp satıyordur su katıp satıyordur alkol katıp satıyordur belkide. o yüzden temiz güvenilir birinden almak lazım.  benimde saçlarım çıktı . 3 ay daha kullanacağım. bilgilendirmek istedim.

Ekim filan yalan dolan? Jolede sürüyormusun:)
Global Moderator

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2019, 18:11:21 »
Abi banla şu kutayhan denen herifi ya bide satıcı değilim ayakları yapıyor özelden sorana yapistiracak tabi

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2019, 19:00:30 »
Jet fadılsen misin?
« Son Düzenleme: 18 Mart 2019, 21:37:41 Gönderen: sduzce »

kutayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 16 Mart 2019, 01:04:19 »
Vay kardeşim ya. Bak yemin ediyorum satıcı değilim özelden iki kişi sormuş cevap bile vermedim. Nasıl inandirayim ki öyle bir derdim yok. Ben gidiyorum. Bir daha yazmam.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 17 Mart 2019, 03:41:18 »
Vay kardeşim ya. Bak yemin ediyorum satıcı değilim özelden iki kişi sormuş cevap bile vermedim. Nasıl inandirayim ki öyle bir derdim yok. Ben gidiyorum. Bir daha yazmam.

Bundan böyle davosa pardon foruma gelmem diyorsun :)
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Mart 2019, 11:04:03 »
Bioxin de iyi vurgun yaptı. ..Bunlar traş..Kanser hastalarinin bile kaldırıldığı şerefsiz bir Dünya da Kelleri kandırmaları bana anormal gelmiyor...sadece bizim ülkemiz de nerden baksan 5 milyon kel vardır. ..bir de kellesecek olanlar la 7 veya 8 milyon potansiyel kel var...Bunların 1 milyonuna bir kaç kere ürün gagalasalar iyi para...Bu ürünler de 100 tl...200 tl ...içinde ne olduğu malum. ..belki çiş bile vardır...Bunlar kitapsız. ..

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #11 : 18 Mart 2019, 21:10:18 »
Adminin böyle etkinliği kanıtlanmamış ilaç veya kozmetik ürünlerin reklamının yapılmasına izin vermemeli. Abi yabancı forumlar da böyle adamlar barınamaz ya

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2019, 03:51:45 »
Adminin böyle etkinliği kanıtlanmamış ilaç veya kozmetik ürünlerin reklamının yapılmasına izin vermemeli. Abi yabancı forumlar da böyle adamlar barınamaz ya

Man cım bırak şimdi yanancı forumları bu losyon her forumda var önemli olan konuyu silmek değil doğruyu yanlışı ayırt etmek.

Sende yardımcı olmak istiyorsan araştır ve burdaki insanlara bu konuda yol göster bizim konuyu silmemiz ile bu maddenin kullanımı durmayacak doğru bilgi aktarımı ile olur.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2019, 13:56:23 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 19 Mart 2019, 13:50:53 »
Bende merak ettigimden konu acmıştım burda varmış ama aynı losyonmu markası yazmadıgı icin bilemedim. Yakın bi arkadaşım kullanıyo öncesi ve sonrası sonucunu atıyorum. 3 aylık bi sonuc hala devam ediyo. Bu arada yan etkileri varmı forumdan ögrendigim kadarıyla bazı ilaç yada losyonlar kılcal damarları acıp kanlandırıyomuş ama bi süre sonra kanallar büzüşüp sacı beslemekte daha yogun sıkıntı yaşatıyomuş.. buda öleni sorun yaşatırmı yaşatmazmı.. yeni bi ürün sanırım tecrübesi olan varsa bilgilendirir umarım.

qwerty85

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Mart 2019, 16:34:31 »
Bende merak ettigimden konu acmıştım burda varmış ama aynı losyonmu markası yazmadıgı icin bilemedim. Yakın bi arkadaşım kullanıyo öncesi ve sonrası sonucunu atıyorum. 3 aylık bi sonuc hala devam ediyo. Bu arada yan etkileri varmı forumdan ögrendigim kadarıyla bazı ilaç yada losyonlar kılcal damarları acıp kanlandırıyomuş ama bi süre sonra kanallar büzüşüp sacı beslemekte daha yogun sıkıntı yaşatıyomuş.. buda öleni sorun yaşatırmı yaşatmazmı.. yeni bi ürün sanırım tecrübesi olan varsa bilgilendirir umarım.

Kardes bu sampuan olmasin?

Facebook Twitter Instagram