Merhaba arkadaşlar Ben AHMET, 11.02.2019 Saç ekimi işlemim gerçekleşti. Bu forum sitesi sayesin de uzun, süre araştırarak kararımı ŞAHIN BEYDEN yana kullandım.
Bu güzel forumu kurarak emek veren burda paylaşım yaparak faydalanmamizi sağlayan herkese çok teşekkür ederim. HINTEL yorumların, çok faydalı, sağlıklı, olumlu bilgiler sunuyor ayrıca teşekkür ederim, seni tanimasamda sağol.
Greft alimini gerçekleştiren kanal açılımını yapan , Şahin beye, Yönlendirme, tras ve bir çok işlemi yapan Ergin beye, Saç ekimimi yapan Çiğdem, Nihan, Elif hanıma teşekkürü borç bilirim. ekim safir uçla yapılmadı. 8 saat sürdü bütün herşey, tras vs yemek molası falan.
Ben Manisadan gittim ekim işlemi için Ankaraya , Öz kaya tip merkezi yanindaki otelde kaldım. 2 gün
Ilk yıkamayı orda yaptırdım. Ekim sırasın da aşırı derece ağrı sizi çekmedim. Kafamda şiş oldu ama geçti 5 günde . Bütün sıvılar 2 gece kafamdan akmıştı sabah kalktıgımda görünce şok oldum havluyu, yastığı.Kafaya enjekte edilen bütün herşeyi vucut attı dışarı.
8 yikama da tüm kabuklar gitti. Bu gün 13 gündeyim.
Telefondan yazıyorum, imla hataları için özür dilerim.
Ekim öncesi ve hemen sonrası.