Aynen blackkman yani Bir Koray Hoca ektirrirken ekicem ama sakaldan olması şart demiyor. Diyorki senin donör kapasiten 6000 yada 7000 ilk 4500 ekiyor mesela. Sakaldan anlamamız şart demiyor. Normalde beğeniyorum Esma Serkan saç yönleri VS doğallık o 15 gün sonunda efsane ama işte bu dayatmaya çoğu kişiye yapmaları biraz sıkıntı neyse hayırlı olsun arkadaşa önümüzdeki 1 ay sonunda baya bir ilerleme olur diye düşünüyorum olmazsa sıkıntı var demektir
Bir kere şurada yanlışsın, Koray hoca zaten sakaldan alın yapmıyor ki. Senin bu konuda Tetikleri biriyle kıyaslaman için, sakaldan da alım yapabilen ama şart koşmayan bir ekimci gerekir. Ayrıca şart koşmak da yanlış bir tabir. Hasta hayır demişte, onlar zorla hayır sakaldan mı alıcaz demişler? Çok abartmışsınız mevzuyu.
Para için sakaldan alıyorlar derken, Koray hoca örneği de bir garip olmuş. Zaten Koray hocaya ektireceksen en kötü 10 bin euro bayılacaksın, bunu sorun etmezken diğerinin 1000 lirası mı sorun? Bu arada bir saç ekim mağduru olarak yazıyorum, Ayşegül Sevinç 4200 greft ektiğinde ve ekim tutmadığında, keşke + 1000 verseydim de sakaldan alsaydı donörü mahvetmeseydi diyorum.