Gönderen Konu: 4 EKIM MERKEZI ILE GORUSTUM.  (Okunma sayısı 5974 defa)

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4 EKIM MERKEZI ILE GORUSTUM.
« : 10 Haziran 2016, 01:25:00 »
ARENAMED: ofislerine gittigimde orda calisanlardan ve kendi sacinida orda ektirmis biriyle gorustum. erkan bey randevuma gelmedi. 5 bin ekeriz dediler. bunu diyen siradan biriydi orda calisan. anlasiliyordu. o yuzden olumsuz bir intiba birakti.
TRANSEST: Ofislerinde nihan hanimla gorustum 3500-4000 ekeriz dediler 2 seans onerdiler.
ESTTE CERRAHI: Dr. Alp aslan iler gorustum gayet samimi idi. tek seansta kapatabilecegini soyledi.
DR. ILHAN SERDAROGLU: 3500-4000 ekeriz tek seansta kapanir guzel olur mutlu olursun dedi..

evet arkadaslar iki dr ayni seyi soyledi ama diger iki ekim merkezi farkli seyler soyledi. acikcasi ben tek seans yaptirmak istiyordum. ama su an kafam tamamen karisti. arenamede ektirsem doner bolgede iz kalir mi endisesi, erkan vurala ektirsem ikinci defa ayni seyleri yasama endisesi, alp ve ilhana ektirsem seyrek kalir mi endisesi var.
 Bu konuda sizin fikriniz nedir?

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4 EKIM MERKEZI ILE GORUSTUM.
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2016, 01:36:53 »
zekeriya kul ile de görüş bence

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2016, 01:53:12 »
butceme uygun yerlere baktim verdikleri fiyatlar da birnirilerine yakin bunlarin 3500 ile 4500 arasinda dordude

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2016, 12:55:59 »
arakadaslar lutfen bilgi sahibi olan ekim yaptirmis olanlar yorum yazsinlar ki bende bir karar vereyim zira agustosta askere gidecegim ve bir an once bu isi halletmeliyin

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2016, 00:55:56 »
Zekeriya kulla görüşmeni tavsiye ederim

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2016, 01:20:00 »
arakadaslar lutfen bilgi sahibi olan ekim yaptirmis olanlar yorum yazsinlar ki bende bir karar vereyim zira agustosta askere gidecegim ve bir an once bu isi halletmeliyin

Bahsettiğin merkezlerin hepsinin forumda ekim sonuçları var. Olumlu ve olumsuz yönleri ortada..Bütçe konusunda evet, bu merkezlerin fiyatı sana uygun. Bu merkezle arasında seçim yapacaksan eğer, kararını kendin vermelisin sonradan pişman olmama adına..Ekimlerin doğallığına, çıkma olasılığına vs. herşeyini incele..Senin sonucunda onlara yakın olacak. Hangisinin ekimini daha çok beğeniyorsan ve güveniyorsan oraya yaptır derim.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2016, 12:14:56 »
bu doktorlar arasinda hangisine ektirmeliyim degildi sorum.
bu merkezlerin soyledijkeriyke ile ilgili fikrinizi almak istemistim. tek seans da kapatirim diyen ilahan bey ve alp bey 3500 gibi bi greft ten bahsettiler. seyrek olur mu ?
veya iki seans mi tavsiye edersniz

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2016, 12:38:23 »
Biz senin saçının halini bilmiyoruz ki, kapanıp kapanmayacağını söyleyelim. Öncelikle görmemiz lazım. Fazla açıklık yoksa 3500 greft civarına elbette kapanır ama genişse kapanmayabilir.
  • Greft Miktarı 3100

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2016, 15:39:14 »
Bu açıklığı seyrek olmayacak şekilde 3500 greftle kapatacak doktor ya da merkez çok nadir bulunur.

Şuankinden elbette iyi olursunuz ama seyreklik illaki olacaktır. Forumda bu tür açıklıktaki örnek çok..Benim öncesi halimde sizinkinden birkaç tık daha iyiydi ama yine de seyrek oldu.
  • Greft Miktarı 3100

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2016, 15:59:45 »
bende oyle dusunuyorum seyrek olacaktir.

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2016, 17:37:56 »
Bu açıklığı seyrek olmayacak şekilde 3500 greftle kapatacak doktor ya da merkez çok nadir bulunur.

Şuankinden elbette iyi olursunuz ama seyreklik illaki olacaktır. Forumda bu tür açıklıktaki örnek çok..Benim öncesi halimde sizinkinden birkaç tık daha iyiydi ama yine de seyrek oldu.

bravo hocam bu açıklığa 3500-4000 greftle kapanmaz seyreklik kaçınılmaz

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2016, 18:51:47 »
5 bin ekim yapariz sk bir goruntu olur diyen merkezlerde var.
5 bin tek seans mantikli bir secim olur mu

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2016, 19:19:48 »
Bana göre doğru olan iki seans. Kökler fazla bekleyince ölebiliyor. Örneğin; Ön kısma ektirirsiniz, ön kısım hallolur, bir sene sonra tepeye yaptırabilirsiniz. İkinci seansta ilk seansta eğer hatalar ve noksan yerler varsa onlarda halledilmiş olur. Hem de dönor alanın durumuna göre sık bir ekim yapılabilir. Kökler ölmeden ekilen tüm saçların çıkacağını garanti eden bir yer varsa, gerekli anlaşmayı yapıp o şekilde de yaptırabilirsiniz.

Sizin açıklığınıza sahip kişilerin büyük çoğunluğunun ikinci bir ekime ihtiyacı zaten oluyor, bunlardan birisi de benim.
  • Greft Miktarı 3100

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2016, 19:57:36 »
Bana göre doğru olan iki seans. Kökler fazla bekleyince ölebiliyor. Örneğin; Ön kısma ektirirsiniz, ön kısım hallolur, bir sene sonra tepeye yaptırabilirsiniz. İkinci seansta ilk seansta eğer hatalar ve noksan yerler varsa onlarda halledilmiş olur. Hem de dönor alanın durumuna göre sık bir ekim yapılabilir. Kökler ölmeden ekilen tüm saçların çıkacağını garanti eden bir yer varsa, gerekli anlaşmayı yapıp o şekilde de yaptırabilirsiniz.

Sizin açıklığınıza sahip kişilerin büyük çoğunluğunun ikinci bir ekime ihtiyacı zaten oluyor, bunlardan birisi de benim.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Ayrıca Iron'in dediği gibi. O yazdığınız ekim yerlerinde ekim yaptırmış kişiler var forumda. Bence önce bir süre o kisilerden önce ki sac sekli sizinki gibi olanları takip edin. Sonra beğendiğiniz birinin ekim yerine karar verebilirsiniz.

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2016, 23:06:35 »
 az ve öz olsun diyorsunuz..
3500 greft ile sadece uste ekim yapanda var, tamamni kapatabilirim diyende var.
her ikisinde de 2. seans gerekecek bunu biliyorum.
Ben oldugu kadar tamamni kapattrip 2. seansi seyrek kalan yerlere yaptirmayi dusunuyorum yani sadece ust bolgeye yaptirmak degil.. yanlis mi dusunuyorum

Facebook Twitter Instagram