Gönderen Konu: Finasteride minyatürize olmuş saçlarımı geri getirebilir mi ?  (Okunma sayısı 1264 defa)

My Precious

• Hero Member
Yaş neredeyse 20 nw3e doğru gidiyorum beyler çok seri bir şekilde şakaklarım açılmaya devam ediyor 20lerin başındaki senaryo belli olmaya başladı.Finas kullanmaktan başka çarem yok gibi duruyor çok açıldı saçım cidden umarım finas şakaklara yardımcı olur.Şu gördüğünüz saç çizgimin yanındaki minyatürize olmuş saçlardır yani dökülen saçlarım bu saçlar finas ile toparlayabilir mi ?

Jeu

• Hero Member
Yaş neredeyse 20 nw3e doğru gidiyorum beyler çok seri bir şekilde şakaklarım açılmaya devam ediyor 20lerin başındaki senaryo belli olmaya başladı.Finas kullanmaktan başka çarem yok gibi duruyor çok açıldı saçım cidden umarım finas şakaklara yardımcı olur.Şu gördüğünüz saç çizgimin yanındaki minyatürize olmuş saçlardır yani dökülen saçlarım bu saçlar finas ile toparlayabilir mi ?
Bende 21 olucam benimde şakaklar gidik  ilaç felan sevimlir et  bence :d kullanmadım finans ama araştırmalarıma göre  yan etkisi çok diyorlar ve  şakaklara yardımcı olacağını düşünmüyorum sadece minyatürize olan saçları güçlendirecektir. Kısacası genetiğinde varsa ben gibi dökülüyor ne yaparsan yap :d onun için sal dökülsün en son çare ektirir kurtulursun bu dertten ben öyle düşünüyorum.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasteridi deneyin. Başlamadan önce ve başladıktan sonra aynı saç uzunluğunda, aynı saatlerde, aynı ışıkta fotoğraflar çekin 6'şar aylık aralarla. Başka türlü yararı var mı zor anlaşılır. Kişilerin gördüğü yarar derecesi birbirine uymaz. Kiminde DHT'yi az miktarda azaltsa bile, dökülmeyi azaltır, hatta kiminde dökülmeyi tamamen durdurabilir ve incelenleri geri de getirebilir. Kiminde DHT'yi çok azaltsa da adam DHT'ye aşırı duyarlı olduğu için yararlı olmaz. Bu nedenle, en iyi kendin deneyebilirsin. Özellikle ailede NW 5-6 olanlar var ve saç tipin onlara benziyorsa, finasteridi denemeye değer. Çünkü 30'lara ne kadar çok saç taşıyabilirsen, ekime de o kadar avantajlı girersin.

Facebook Twitter Instagram