Gönderen Konu: Ikinci ekim (verteks ekimi) icin planlama  (Okunma sayısı 3262 defa)

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ikinci ekim (verteks ekimi) icin planlama
« : 19 Şubat 2019, 18:47:17 »
Merhabalar,

ilk sac ekimimi Dr. Erkan Demirsoyda yaptirdim. Konu: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4131.0

Lifehair Ankara, Sahin beyde, verteks ekimi icin 30.04.19 icin gün aldim. Umarim Lifehair Ankarayi secmek ile iyi bir karar aldim.

Sahin beyin degerlendirmesi:
- Toplam 4000 greft kadar cikarmis, bundan 700 - 1000 sakaldan olurmus.
- Sac ve sakal beraber minimum 3500 greft ekermis.

Soru: 1000 greft sakaldan alinirsa, 2500 greft enseden alinacak. Bu ensem icin cok fazla olmazmi? Benim icin en önemlisi ensenin dogal görüntüsünü korumak.

Diger sac ekim merkezlerinin degerledirmesi
- Dr. Demirsoy: Enseden 1500 greft. Kirmizi cizgili bölgeyi ekermis. Sakaldan alim yok.
- HLC Ankara: Enseden 1500 - 2000 greft ve sakaldan 1500 greft ekermis.

Sizin yorumlarinizi alabilirmiyim?

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ikinci ekim (verteks ekimi) icin planlama
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2019, 19:27:56 »
Ben hlcyi öneririm, sakal ekimleri fena olmuyor

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2019, 00:25:00 »
şahin bey bu işin üstesinden gelir bence

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2019, 19:48:41 »
Aklima takilan, enseden kac greft aldiriyim? Ensenin fazla seyrelemsini istemiyorum. Benim icin en önemlisi dogallik.

Dr. Demirsoy: 1500 greft
HLC: 1500 - 2000 greft enseden + 700 - 1000 arasi sakaldan
Asmed: Ilk talepimde, yani Dr. Demirsoya ektirmeden önce, 5500 greft demisti. 5500 greft - 3600 greft Dr. Demirsoy tarafindan ekilen = 1900 greft kalan kapasite

Düsüncem enseden maksimum 2000 greft enseden ve 500 - 700 greft sakaldan ektirmek. 

Degerli yorumlarinizi bekliyorum :-)

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2019, 23:04:55 »
Bu donerden 2500 greft alınır yeterki kulak üstlerine fazla girilmesin.şahin beye ektirenlerde doner bölge şikayetleri olmuyor ,genelde doner çabuk toparlıyor ve iz kalmıyor bu yönden sanırım rahat olmalısınız.
Bence sizin ekiminizde doner bölgeden çok vertekse ekilenler tutacakmı konusu daha önemli çünkü vertekste henüz cansızda olsa epey saç var .bu tür ekimlerde benim gözlemlediğim bazen saçlar çıkmayabiliyor bu ihtimali azaltmak için finasterid başlamanızı tavsiye ederim.

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2019, 03:57:13 »
Bu donerden 2500 greft alınır yeterki kulak üstlerine fazla girilmesin.şahin beye ektirenlerde doner bölge şikayetleri olmuyor ,genelde doner çabuk toparlıyor ve iz kalmıyor bu yönden sanırım rahat olmalısınız.
Bence sizin ekiminizde doner bölgeden çok vertekse ekilenler tutacakmı konusu daha önemli çünkü vertekste henüz cansızda olsa epey saç var .bu tür ekimlerde benim gözlemlediğim bazen saçlar çıkmayabiliyor bu ihtimali azaltmak için finasterid başlamanızı tavsiye ederim.

Yorumunuz icin tesekkür ederim. Finasterid kullandim ve asla yine kullanmam.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2019, 09:39:34 »
Ben HLC'de ektirdim ama benim önerim sizin için Erkan Demirsoy olur. Çünkü çizdiği alan tamamen kel olan alan ama 1000 greft donòr'den, 500 greft de sakaldan alsın derim. Diğer yerlere dokundurmayın. Vertex'te saçın tutma ihtimali daha zor. İlkin tutup tutmadığınıda görmüş olursunuz. Gereksiz greft israfı yapmayın. Kullanılabilecek greftiniz kîsîtlı çünkü. Geçmiş olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2019, 17:39:31 »
kararınıza karışmam ama zor bir bölge dikkatli bir şeçim yapmanız gerek tepe bölgesı çok başarı sağlanılan bir alan değil sakal saç karısık mantıklı olucaktır
Global Moderator

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Şubat 2019, 19:49:52 »
Ben HLC'de ektirdim ama benim önerim sizin için Erkan Demirsoy olur. Çünkü çizdiği alan tamamen kel olan alan ama 1000 greft donòr'den, 500 greft de sakaldan alsın derim. Diğer yerlere dokundurmayın. Vertex'te saçın tutma ihtimali daha zor. İlkin tutup tutmadığınıda görmüş olursunuz. Gereksiz greft israfı yapmayın. Kullanılabilecek greftiniz kîsîtlı çünkü. Geçmiş olsun.

Erkan Demirsoy sakaldan alim yapmiyor.

kararınıza karışmam ama zor bir bölge dikkatli bir şeçim yapmanız gerek tepe bölgesı çok başarı sağlanılan bir alan değil sakal saç karısık mantıklı olucaktır

Sactan 1500 - 1600 greft, sakaldanda 500 greft kadar aldiririm. Kirmizi cizgili bölge benim icin en önemlisi, oraya sac sakal karisik 1500 ektirsem, gerisinide diger bölgeye dagitirim. Biraz kararsa yeterli olur.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Şubat 2019, 23:50:29 »
Erkan Demirsoy sakaldan alim yapmiyor.

Sactan 1500 - 1600 greft, sakaldanda 500 greft kadar aldiririm. Kirmizi cizgili bölge benim icin en önemlisi, oraya sac sakal karisik 1500 ektirsem, gerisinide diger bölgeye dagitirim. Biraz kararsa yeterli olur.
O zaman HLC'ye ektirin kırmîzı alandaki kısıma.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2019, 02:47:04 »

hlc ile Erkan Demirsoy arasında ne kadar fiyat farkı var ?

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2019, 13:54:36 »
hlc ile Erkan Demirsoy arasında ne kadar fiyat farkı var ?

Erkan Demirsoy: 1,25 Euro / greft
HLC: 2,50 Euro / greft

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2019, 06:14:16 »
Onler cok iyi olmus.

Kalan donorlerini en iyisekilde degerlendirip, vertexi de benzer yogunlukla kapatip en iyi sonucu almani istiyorum.

Kesinlikle manuel alim yaptirmalisin. Donorunu yipratmadan kullanirsan ucuncu bir ekimde 400-500 kok daha aldirabilirsin. Sakallardan 1000-1200 destek almalisin. Ve firesi orani dusuk bir hoca tercih etmelisin.

Butun bunlari dusundugumde aklima gelen isim Kaan Pekiner. Resimlerini gonder ve fikrini al derim.

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Mart 2019, 01:14:26 »
Onler cok iyi olmus.

Kalan donorlerini en iyisekilde degerlendirip, vertexi de benzer yogunlukla kapatip en iyi sonucu almani istiyorum.

Kesinlikle manuel alim yaptirmalisin. Donorunu yipratmadan kullanirsan ucuncu bir ekimde 400-500 kok daha aldirabilirsin. Sakallardan 1000-1200 destek almalisin. Ve firesi orani dusuk bir hoca tercih etmelisin.

Butun bunlari dusundugumde aklima gelen isim Kaan Pekiner. Resimlerini gonder ve fikrini al derim.

Bilgi icin tesekkür ederim. Kaan Pekinerede resimlerimi gönderdim.

Lifehair Sahin Ankara iyi bir adres degil mi? Forumda bircok ekimine baktim ve güzel is yapiyor.

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Mart 2019, 01:09:06 »
Onler cok iyi olmus.

Kaan Pekinerden teklifi aldim:
Enseden 1400 greft kadar ve sakaldan 1400 greft kadar. Toplam 2800 - 3000 greft gerekirmis.

Fiyatlari:
Tam tras: 2,25 Euro / greft
Kismen tras: 2,75 Euro / greft
BHT: 2,50 Euro / greft

Fiyatlarini pek anlayamadim:
Arkadas 10 TL / greft ektirmis: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5481.15
Yerlilere 1,50 Euro / greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4102.0

Facebook Twitter Instagram