Gönderen Konu: Saç ektırıp cidden güzel sonuç alan varmı?  (Okunma sayısı 2438 defa)

Alex9

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ektırıp cidden güzel sonuç alan varmı?
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2021, 12:59:37 »
Birde cok ucuk bir teori ama mesela bazi yerlerde acik yarasi olanlarin o acik yaralardanda korona kaptigi soyleniyor.ekim yapilinca acilan deri yaralarindan korona kapma ihtimalimiz olusurmu degerli yorumlarinizi paylasirsani sevinirim.
  • Yaşınız 19

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2021, 13:33:38 »
Saç ekimi çok ilkel bir işlem.Ensedeki saçları tek tek öne koyuyorlar.Doğal bir sıklık,görünüm elde etmek çok zor.Saçın görüntüsü ışık,çekilen açı,yağlı olup olmaması,uzunluğuna göre çok değişiyor.Çoğu ekimci de öncesi sonrası fotolarında bu hileyi yapıyor,fotoda adamın saçları çok güzel görünüyor ama kafasında 1 tutam saç var ve aralar hep boş aslında
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

-Gandalf-

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2021, 19:07:30 »
forumda 100lerce ekim var ve buna rağmen bu konu nasıl açılıyor yav

açıp bir zahmet kendin bakabilirsin yani sonuçlara

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2021, 13:21:15 »
Bakıyorumda genelde paylasımlar ters ışık veya kafada yıne çok açıklık oluyor.
saç ektırıp cıdden ıyı sonuc alanlar varsa lınklerını paylasırmısınız ?

Sorunun cevabı sizin beklentinizle ilişikli.. sizin güzel sonuçtan kastınız nedir? Anne saçı yada protez yoğunluğunda bir sac mı? Siz foto paylaşın biz bilelim sizin beklentinizi ona göre cevaplayalım

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2021, 17:23:59 »
komik bir başlık olmuş  :) aç arkadaş bak gez biraz forumda varmıymış yokmuymuş görürsün.

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2021, 21:41:33 »
saç ekiminden sonra toppik kullanmak şart abi yoksa o tel tel çim adam görüntüsü oluyor sloocer in kafası gibi sloocer allah yardımcın olsun dostum
  • Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2021, 23:35:30 »
Bence arkadaş gayet güzel bir soru sormuş...saç ekimi kellik tedavisi değil büyük acikliklarda ancak yarım kel seviyesine taşır adamı ...bir yer saçlı bir yer tavuk  kıçı gibi açık...ve yine dökülme devam eder...bir çok faktöre bağlı olarak...küçük aciklkiklar için ve güzel de donör varsa ve Ekim'de başarılı ise güzel sonuç olur ama böyle kaç kişi var ki...benim düşüncem biz goremeyebiliriz belki yıllar sonra gerçek saçtan ayırt edilemeyen çok doğal protez saç teknolojileri gelisesecek robotlar işleyecek bunları ve kimse anlamayacak....fiyatlar da normal olucak...belki her gün değiştirilecek...Dünyada KELTOŞ kalmayacak...

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 02 Haziran 2021, 01:40:42 »
Dogru bir konu saç ekimi çok ilkel bir yöntem saçı tutanların birçoğu çok sık ve kalın telleri olan saça sahip örneğin bu kişi saçını 1 yıl uzatsa uzayan saçları bile kapatır kafasını başarılı ekimler tabi ki gördüm ama birçok platformda kontrol ederim %30 başarılı ekimler onlarda üstteki arkadaşın bahsettiği gibi tel tel saçlar tarak içine geçince boşluk olduğu anlaşılmakta.. Sağlam ekimlerde gördün adam 2000 greft ektiriyor zaten saçı var herifin önlere hafif dolgu yaptırmış başarılı nw 6 nw 7 adamda tutsa bile elvis Presley gibi olmayı beklemesin şahsen görmedim ha tutar yer yer kapatır ama o saçlara jöle sprey wax çakıp gezemez çünkü göt kılıdır
AI GEM

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 02 Haziran 2021, 02:44:51 »
Bence nw 5 ten sonrası donor de kötüyse saç ekimi merkezinin kapısının önünden geçmesin güzel bir jilet veyada makinayla 0 numara çok daha iyi durur ama adam nw 4 donor sağlam 10 numara işler oluyor saç ekimi yine saçı iyi olanlar için güzel bir yöntem adam 45 yaşamış saçı nw 4 donor sağlam yaptırıyor çokta güzel oluyor ama malesef saç ekimininde yine saclilarin işine yarıyor
  • Yaşınız 25

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Haziran 2021, 10:39:13 »
saç ekimi sonucu biraz beklenti biraz da şu an ki kullanılan teknik için uygun şartların oluşması gerekli

açık alan donör kalitesi uygun olmadan yüksek beklentilere girilmemesi gerek
Global Moderator

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #11 : 17 Haziran 2021, 19:31:59 »
bence açık alanı çok olanların tarzı Hulusi Akar gibi olmalıdır

önden gayet iyi bu yeter. insanlar sizi yüzünüzden hatırlıyorlar yüzünüzle muhattap oluyorlar. ön tarafta saç olsa arkadaki kelliği kimse fark etmez psikolojik gerçek bu. sadece sohbette 1 saniyeliğine falan evet sen kelsin derler ama sonra unutulur.

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2021, 19:33:06 »
Ben de şahsi olarak hulusi akar tarzını seçtim  |-nazarboncugu-|

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2021, 01:35:27 »
Forumda bakıyoruz da alakası yok fotolar ile.ben bir ekimcinin fotosunu gördüm o kişiyi canli görünce hayal kırıklığına uğradım canlı çok belli ekim olduğu çokta seyrek oluyor aslında saçları dokulmemis etraftaki insanlara Ekim saçları çok komik basit geliyor bunu dile getirmiyorlar ama

akaki akayiyevic

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2021, 04:49:21 »
hintel hocam şu hulusi akar yorumu atan arkadaşı engeller misin? insanlari trolluyor burada. arkadaş kaçtır bunu yapiyor.

Facebook Twitter Instagram