merhaba arkadaşlar ben barış yaşım 25 saç ekim sürecimi sizinle paylaşmak istedim. bu forumdan çok fazla şey öğrendim ve sibel hanımı da yine bu forum sayesinde tanıdım. son 4 yılda saçlarımı hızla kaybettim ve artık bu durumu kabullenemeyip ekim yaptırmaya karar verdim.
operasyondan önce Lütfiye hanım(saç ekim direktörü) ile iletişime geçip 12 şubat tarihine randevuyu ayarladık.
çok kısa ekim sürecinden bahsedeyim. sabah 7de kahvaltımı yapmış bir şekilde gittim ve çiğdem hanım karşıladı beni. ön hazırlığı yaptıktan sonra doktor hanım geldi ve kısaca bilgi verdikten sonra operasyon başladı. tek ağrılı kısım anestezi iğneleri onun dışında sadece uzun süre hareketsiz kalmak biraz zorladı beni
operasyon akşam 8 gibi bitti. doktor hanım tüm sürecin başındaydı ve bu gerçekten insana çok güven veriyor. lafı daha fazla uzatmadan resimlere geçeyim çünkü diğer konularla birlikte tüm aşamaları detaylıca bu forumda çok rahat öğrenebilirsiniz
operasyondan sonra süreci yine lütfiye hanım takip ediyor ve gerçekten çok ilgili. çok takıntılı bir insan olduğum için sık sık rahatsız ediyorum kendisini
umarım herkes dilediği saçlara kavuşur
ekim öncesinden 6. güne kadar olan fotoğraflar.
yorumlarınızı bekliyorum