Gönderen Konu: DR.Hair Kinyas Düşünmez - DHİ 3800 Greft  (Okunma sayısı 5972 defa)

Gugur

• Yeni üye
  • *
DR.Hair Kinyas Düşünmez - DHİ 3800 Greft
« : 18 Şubat 2019, 15:35:44 »
Merhabalar 1 Şubat günü operasyon geçirdim. Açıkçası ciddi anlamda artık son noktaya kadar dökülmesini bekledim ve buna karar verdim. Dr. Hair Kinyas Bey'e ektirdim DHİ tekniği kullanıyor kendisi. Ben memnun kaldım operasyonda cidden en ufak ağrı nerdeyse yaşamadım açıkçası sonrasındada yaşamadım. Açıkçası kafamda hiç saç olmasaydı saç ekimi asla düşünmezdim çünkü bu işlerden beklenti çok yüksek ama bu kişiden kişiye değişiyor bununda bilincindeyim. 3800 civarı greft ekildi. Deneyimli tecrübeli arkadaşlardan yorum almak isterim. Neydik ne olduk nereye gidiyoruz sonunda yalan olur muyuz değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Kullanılan ürünler : Doktorun verdiği ph6 şampuan, Solgar Biotin 5000'lik , Solgar SHN Takviye ve B Kompleks Vitamin (herhangi bir minoxil,finans bilmem ne çok bulaşmak istemedim.)

Gugur

• Yeni üye
  • *
Ynt: DR.Hair Kinyas Bey
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2019, 15:37:07 »
8 ila 10 gün arası

Gugur

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2019, 15:38:03 »
15 .gün civarı

Gugur

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2019, 15:39:08 »
18.gün çok hafif oda kafamla iler geri oynarsan saç teli geliyor çok az ama şok dökülme yada her hangi bir durum mu bilmiyorum

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hair Kinyas Bey - DHİ 3800 Greft
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2019, 23:47:02 »
Bu dr kinyas hangi şehirde çalışıyor ,nerden duydum hatırlamıyorum ama bu doktor için suriyeli demişlerdi hani ırkı bizi ilgilendirmez ama mülteci doktor olduğu için bir anlam ifade edebilir yani sonuçta eğitimini başka bir ülkede aldığı için diyelim.
ekimin 3800 greft için biraz seyrek geldi bana daha yoğun olması gerekirdi bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hair Kinyas Düşünmez - DHİ 3800 Greft
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2019, 00:18:47 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz 3800 greft kafanıza yayılmış kendi saçlarınızda var umarım kendi saçlarınız ile yönleri uyumlu doğal bir sonuç alırsınız  ama ekim biraz seyrek tepe çok memnun etmez ortada saçlar var en azından önce çok sık durmuyor. Ekim  alanı sorunsuz görünüyor Hayırlısı diyelim

Kinyas düşünmez  Hakkında biraz bilgi alabilirmiyiz nasıl araştırıp buldunuz araştırdınız mı doktor beyi Hakkında çok bilgimiz olmadığı için soruyorum inplanter kalem tekniği mi kullanıyor sadece? Operasyonun her aşamasına dahil mi?
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2021, 01:21:37 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Gugur

• Yeni üye
  • *
Ynt: DR.Hair Kinyas Bey - DHİ 3800 Greft
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2019, 13:43:03 »
Bu dr kinyas hangi şehirde çalışıyor ,nerden duydum hatırlamıyorum ama bu doktor için suriyeli demişlerdi hani ırkı bizi ilgilendirmez ama mülteci doktor olduğu için bir anlam ifade edebilir yani sonuçta eğitimini başka bir ülkede aldığı için diyelim.
ekimin 3800 greft için biraz seyrek geldi bana daha yoğun olması gerekirdi bence.

Merhabalar Doktor Bey tam nereli bilmiyorum ama doğu taraflarından. DHİ teknigi ekiyor açıkçası bu işte iddialı ben çok fazla bu konularda bilgi sahibi degilim açıkçası. Seyreklik konusunda bende tam yorum yapamıyorum. Forumda ki arkadaşlar daha iyi bilir sizler

Gugur

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2019, 13:50:27 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz 3800 greft kafanıza yayılmış kendi saçlarınızda var umarım kendi saçlarınız ile yönleri uyumlu doğal bir sonuç alırsınız. Ekim süreciniz sorunsuz görünüyor Hayırlısı diyelim

Kinyas düşünmez  Hakkında biraz bilgi alabilirmiyiz nasıl araştırıp buldunuz araştırdınız mı doktor beyi Hakkında çok bilgimiz olmadığı için soruyorum inplanter kalem tekniği mi kullanıyor sadece? Operasyonun her aşamasına dahil mi?

En yukarıda kendi saçlarımın duruma ile ilgili bir paylaşım yaptım. Sizin fikriniz nedir bana göre saçım vardı iyi kötü vardı diye düşünüyorum. Senden 8000 greft civarı çıkar dedi mesela ki donör bölgem çok iyi ve 10.günde ensem nerdeyse hiç belli olmuyordu. DHİ Teknigi kullanıyor Choi Pen kullanıyor. Doktor bey homojen bir ekim yaptı doğallık konusunda açıkcaçası doğal duruyor. Ama ekilen kök sayısı yeterli mi açıkçası bilmiyorum. İşlemin her anında bulundu hatta kök almayıda mikro motorla kendisi yaptı. Ben burdan çok araştırmama ragmen instagramda rastladım ve samimi geldigi için kendisinde karar kıldım. Aklımda normal şartlarda Koray Erdoğan vardı. Eğer sonunda iç açıcı bir sonuç olmassa Koray Bey'i düşüneceğim. Ama şu görüntü neye dönüşecek yorum yapamıyorum.

Alone-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2019, 23:40:42 »
Ekiminiz hayırlî olsun. Foto paylaşabilirmisiniz. Baya olmuş ekiminiz

melar

• Full Member
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2019, 10:16:45 »
merhaba,

ekim bana da biraz seyrek gibi geldi. Ama kendi saclariniz da var biraz. bekleyip görmek lazim. Bir de kendi saclarinizin güclenmesi icin finas/proscar düsünün bence

saygilar,
Melar

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 31 Aralık 2019, 17:46:24 »
Kardeş sonuç ne oldu son durum ne paylaşım yapabilirmisin. Merakla bekledığim sonuçlardan bir ekim seninki. Dr. Kinyas beyin ekimlerini sonuç olarak görmek istiyenlerde vardır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Aralık 2019, 18:23:53 »
Saç ekimi sektörü nasıl bir sektörse artık , bu işte iddialı olmayan kimseyi görmedim:) herkes en iyisi:)

Umarım güzel bir sonuç alırsın. Özellikle ön çizgi ve golflerde daha sık bir ekim yapılmalı idi. Çok dagınık olmuş, çok gark yaratabileceğini sanmıyorum bu ekimin.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2020, 19:47:48 »
Dostum son durum nasıl, resim bekliyoruz.

Çapanzade

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2021, 01:06:26 »
Son durum nedir ?
  • Ekim Tarihi: 16.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2021, 14:03:07 »
Sonucunu getirmiyxekseniz baştan konu acmayin arkadasim t.sk gecer gibi insanlarla , bir sorun olunca yazıyorlar anca!
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Facebook Twitter Instagram