Gönderen Konu: 15/02/2019 Gold City SEM (medical park pendik hastanesi) 2950 greft yaş 27  (Okunma sayısı 19120 defa)

brnsnl

• Full Member
205. günden herkese selamlar 1 aydır 3 günde bir badem ve sarımsak yağı ile masaj yapıp 1 saat bekletiyorum özellikle sağ şakakdaki saç telleri ince oraya sarımsak yağı sürüyorum badem yağını ise Kevser hanımın tavsiyesi ile sürmeye başladım

brnsnl

• Full Member
herkese merhabalar bol saçlı günler dilerim :) 269. gündeyim gelişmeler devam ediyor yorumlarınızı bekliyorum okuyup geçmeyin yorumlarınız için paylaşım yapıyorum özellikle yönetici arkadaşlardan bekliyorum fotoğrafları ışık altında ve saçlarım ıslakken çektim.
brnsnl

brnsnl

• Full Member
buda tepe bölgesi
brnsnl

BayX

• Hero Member
Gayet iyi görünüyor maşallah 🧿 takviye olarak ne kullanıyorsunuz

freier

• Full Member
Her şey yolunda gidiyor. Var olan saçlarınız da çok güzel duruyordu zaten ekilenler ile birleşince daha da iyi olmuş.

brnsnl

• Full Member
Gayet iyi görünüyor maşallah 🧿 takviye olarak ne kullanıyorsunuz
teşekkür ederim
takviye olarak mossi saç vitamini kullanıyordum 2 aydır kullanmıyorum ekim merkezine gitmeye vaktim olmuyor gitsem vitaminimi alıcağım  ve prp yaptıracağım 3 kere prp yaptırdım şuan badem ve sarımsak yağı kullanıyorum ve ekim yaptırdığımdan beri hiç aksatmadan proscar kullanıyorum bir hapı 6 ya bölüyorum günde bir tane içiyorum
brnsnl

brnsnl

• Full Member
Her şey yolunda gidiyor. Var olan saçlarınız da çok güzel duruyordu zaten ekilenler ile birleşince daha da iyi olmuş.
teşekkürler
brnsnl

brnsnl

• Full Member
arkadaşlar merhabalar uzun zamandır siteyi ziyaret etmiyordum 333. günden fotoğraflar atıyorum ilk üç fotoğraf ıslak saç son foto kuru saç  ekim saçlarım uzadıkça kıvırcıklaşıyor eskiden dalgalı saçlarım vardı ondan olsa gerek saçlarımı yıkayıp tarayınca al paçino kuruyuncada pablo eskobar oluyor :)
brnsnl

brnsnl

• Full Member
merhabalar 401. günden fotolar atıyorum artık foto paylaşmıyacağım bir yılı geçti sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlarım yorumlarınız için teşekkür ederim ..
brnsnl

brnsnl

• Full Member
goldcity yede teşekkür ederim hala ilgileniyorlar.
brnsnl

brnsnl

• Full Member
merhabalar aslında paylaşım yapmayacaktım çünkü en son saç ekimim bir yılı geçince paylaşım yapmıştım ama soranlar var 22. ay oldu gün hesap edilmiyor artık  ;) ;)
brnsnl

ıtachı

• Jr. Member
  • **
Sonuç çok iyi hocam ben de 16. Gundeyim darısı başımıza güle güle tarayın

brnsnl

• Full Member
Teşekkür ederim inşallah sık ve gür saçlarınız olsun
brnsnl

brnsnl

• Full Member
Sonuç çok iyi hocam ben de 16. Gundeyim darısı başımıza güle güle tarayın