Gönderen Konu: 15/02/2019 Gold City SEM (medical park pendik hastanesi) 2950 greft yaş 27  (Okunma sayısı 19093 defa)

brnsnl

• Full Member
İyi akşamlar arkadaşlar ben bu forumda Ekim yapmadan önce çok irdeleledim konuları bir acemilik yapmamak için ve şuan Ekim yaptırdığım halde inceliyorum kendi sürecimide paylaşıyorum ki aldığım yorumlarla tatmin olayım ama yorum yapan pek olmuyor yapan arkadaşlara teşekkür ederim daha çok arkadaşımın yazmasını bekliyorum özellikle tecrübeli arkadaşlar 😁😁

brnsnl

• Full Member
iyi akşamlar herkese 34, gün foğraflar yorumlarınızı bekliyorum donör  bölgesi umarım toplar sağ kulak arkası özellikle sıkıyor canımı ama burda sonuçlanmış konuları görünce kendimi tesell ediyorum Koray1980 in ense bölgesi 7 8 ayda çok kötü durumdan çok iyi duruma gelmiş onu görünce bende ümitlendim
brnsnl

mehmet9465

• Full Member
Süreç güzel ilerliyo kardeşim moraller yüksek devam  :)

Yenilmez

• Jr. Member
  • **
Umarım güzel sonuçlar alırsın bende yeni ektirdim burayı sonradan keşfettim bende yorumları bekliyorum ama ilgi az sorulara fazla cevap veren yok. Kötü bir ekimde cevaplar eleştiriler yağıyor buradan iyi bir yolda olduğunu anlayabilirsin :)

brnsnl

• Full Member
Umarım güzel sonuçlar alırsın bende yeni ektirdim burayı sonradan keşfettim bende yorumları bekliyorum ama ilgi az sorulara fazla cevap veren yok. Kötü bir ekimde cevaplar eleştiriler yağıyor buradan iyi bir yolda olduğunu anlayabilirsin :)
haklı olabilirsin 😁
brnsnl

brnsnl

• Full Member
haklı olabilirsin 😁
ama belli başlı yerler var eğer ekimi oralarda yaptırsaydım paylaşımlarıma ilgilenenler daha çok olurdu özellikle yönetici kadrosundan
brnsnl

brnsnl

• Full Member
Süreç güzel ilerliyo kardeşim moraller yüksek devam  :)
bteşekkürler
brnsnl

Lamazi_52

• Full Member
Donör toparlamaya başlamış bence uzat biraz toparlayana kadar izler gözükmez benimde toparlamaya başladı yeni yeni şok bitmiş galiba sende

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu donör toparlar canınızı sıkmayın. Süreç normal seyrinde ilerliyor. Bol sabır dilerim.
The World is Yours

brnsnl

• Full Member
Donör toparlamaya başlamış bence uzat biraz toparlayana kadar izler gözükmez benimde toparlamaya başladı yeni yeni şok bitmiş galiba sende
uzatıyorum şok bitti dökülen bi şey yok dökülmeden uzayanlar var onlarda ileriki aylarda dökülüp çıkarmı bilmem ama
brnsnl

brnsnl

• Full Member
Bu donör toparlar canınızı sıkmayın. Süreç normal seyrinde ilerliyor. Bol sabır dilerim.
senin konunu inceliyordum sonra kendi konuma girince senin yorum yaptığını gördüm sevindim :) ilgin için teşekkürler senin saçlarda maşallahı var Allah nazarlardan saklasın
brnsnl

brnsnl

• Full Member
52. günden fotoğraflar bu arada 10. günden beri the mossi london şampuan kullanıyorum saç ekim merkezimin verdiği bi şampuan daha önce yazdım mı bilmiyorum merak edenler için görselini de ekliyeceğim tepe bölgesinde de ekim oldu bu arada
brnsnl

brnsnl

• Full Member
bu da şampuanımın görseli
brnsnl

brnsnl

• Full Member
biotin ve çeşitli vitaminler içerikli selorix ve finasterid içeikli proscar kullanmaya devam
brnsnl

brnsnl

• Full Member
iyi akşamlar herkese pazartesi günü saç ekim merkezinden kontrol için çağırdılar gittiğimde ise güzel ilerlediğini söylediler masaj yapmamı tavsiye ettiler şampuan ve biotin içerikli vitamin hapı hediye ettiler çok ilgililer sağolsunlar umarım süreç çok güzel sonuçlanır 3. ayda tekrar foto atıcam 52. gün attığım fotolar için yorumlarınızı ve önerilerinizi beklerim
brnsnl

Facebook Twitter Instagram