Gönderen Konu: 15/02/2019 Gold City SEM (medical park pendik hastanesi) 2950 greft yaş 27  (Okunma sayısı 19099 defa)

brnsnl

• Full Member
pazar günü 10. gün kabuk dökümü yapıldı fotoğraflar atıyorum yorumlarınızı beklerim ekim merkezinin verdiği şampuanı kullanmaya başladım (mossi london ) proscar ve selorix biotin hapı kullanıyorum iki ay minoxil forte sprey kullanıcam

Marki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok teşekkür ederim hintell zaten dün akşam itibari ile proscar a başladım umarım işe yarar ancak hapı üçe bölsem sıkıntı olurmu acaba ??

Ekimin hayırlı olsun seninde proscarı beşe böl en az proscarda 5 mg finanstreid var senin Alman gereken 1 mg fazlası hiç bir işe yaramayacağı gibi yan etki oluşturabilir. İnternete proscarı beşe bölme yaz görürsün maddi sıkıntın yoksa propecia al onun yerine bölmeden direkt 1 mg finanstreid var onda ama saçma bir şekilde fiyatı beş katı proscarın. Beşe bölüp içmende bir sıkıntı yaşamazsın

brnsnl

• Full Member
Ekimin hayırlı olsun seninde proscarı beşe böl en az proscarda 5 mg finanstreid var senin Alman gereken 1 mg fazlası hiç bir işe yaramayacağı gibi yan etki oluşturabilir. İnternete proscarı beşe bölme yaz görürsün maddi sıkıntın yoksa propecia al onun yerine bölmeden direkt 1 mg finanstreid var onda ama saçma bir şekilde fiyatı beş katı proscarın. Beşe bölüp içmende bir sıkıntı yaşamazsın
teşekkür ederim proscarı bölme işinide  halletim :)
brnsnl

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çizgiyi güzel yapmışlar şu duruma göre  en ufak değişiklik düz yada kavisli çizgi yüzüne hiç uyumlu olmazdı.yüzüne en uygun çizgiyi yapmışlar

brnsnl

• Full Member
çizgiyi güzel yapmışlar şu duruma göre  en ufak değişiklik düz yada kavisli çizgi yüzüne hiç uyumlu olmazdı.yüzüne en uygun çizgiyi yapmışlar
teşekkür ederim bende çok beğeniyorum en uygun çizgiyi çizdiler diye düşünüyorum bi kaç yerde daha analiz yaptırmıştım biride plastik cerrah dı oda bu çizgiye yakın çizmişti hatta bu daha güzel oldu :)
brnsnl

brnsnl

• Full Member
arkadaşlar şok dökülme ortalama kaçıncı günlerde başlar
brnsnl

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ikinci haftadan sonra başlıyor genelde.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

brnsnl

• Full Member
Dostum ikinci haftadan sonra başlıyor genelde.
dostum ilgin için teşekkür ederim bende şuan dökülmler başladı zaten ama az az dökülüyor gün içersinde ara ara masaj yapıyorum kan dolaşımını hızlandırmak için o esnada elime geliyor azar azar
brnsnl

brnsnl

• Full Member
iyi akşamlar bugün ekimin 18. günü arkadaşlar şok dökülmeler başladı hatta azaldı bile daha dökülürmü bilemiyorum resimleri atıcam kafa derimde ki kızarıklık ekim ve alım bölgelerine masaj yapıyorum düzenli olarak ondan ötürü ters bir durum yok yani yorumlarınızı özellikle tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum
bide sağ kulağımın arkası sola göre daha seyrek oradan daha mı çok alım yapmışlar acaba ??
brnsnl

brnsnl

• Full Member
sağ kulağımın arkası sola göre daha seyrek oradan daha mı çok alım yapmışlar acaba ??
brnsnl

whypic06

• Yeni üye
  • *
Bir tık daha fazla alınmış gibi ama çok sırıtmıyor bence

brnsnl

• Full Member
Bir tık daha fazla alınmış gibi ama çok sırıtmıyor bence
ilgin için teşekkürler whypic06
brnsnl

Lamazi_52

• Full Member
sağ kulağımın arkası sola göre daha seyrek oradan daha mı çok alım yapmışlar acaba ??

Şok dökülmeden donörde etkilenmiş olabilir benimde sonradan kulak üstlerinde boşluk oldu yavaş yavaş toparlıyor dert etme 🙂

brnsnl

• Full Member
Şok dökülmeden donörde etkilenmiş olabilir benimde sonradan kulak üstlerinde boşluk oldu yavaş yavaş toparlıyor dert etme 🙂
teşekkürederim :)
brnsnl

brnsnl

• Full Member
bugün 29. gün bi kaç gündür sivilcelerde çıkmaya başladı
telefonum kırıldı attığım fotoyuda laptopun kamerasıyla çektim kalitesiz foto için özür dilerim yeni telefon alınca 1 aylık fotoları çekip atıcağım inşallah
brnsnl

Facebook Twitter Instagram