Gönderen Konu: 15/02/2019 Gold City SEM (medical park pendik hastanesi) 2950 greft yaş 27  (Okunma sayısı 19082 defa)

brnsnl

• Full Member
Herkese merabalar

Arkadaşlar 15/02/2019 cuma  günü saat 10 da gold city saç ekim merkezinde saç ekimini yaptırdım aslında ekim demek yerine transplans desek yada türkçesi ile aktarım desek daha doğru ama böyle alışıla gelmiş saç ekiminden öncede bi konu açmıştım linkini vericem öncesi fotoları o linkden görebilirsiniz
saç ekimine gelicek olursak ekim merkezi medikal park pendik hastanesinde personeller doğal olarak çok ilgili davranıyorlar özellikle Hamza bey ilk görüşmeye gittiğimde 40 dk boyunca tüm sorularıma ayrıntısı ile cevap verdi ekim 6 saat sürdü 2950 greft ekildi ilaç olarak 1 haftalık ilaçlar (ağrı kesici ödem atıcı kan sulandırıcı ve antibiyotik) ve 10 günlük köpük yıkamalarda kullanmam için verildi

öncesi fotolarının olduğu link;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=6799.0

brnsnl

• Full Member
ekim sonrası çekilen fotolar tabi burda kafam davul gibi şiş :)
brnsnl

brnsnl

• Full Member
bugün ilk yıkamayı yaptı hamza bey pazar günü yani

alım bölgesi
brnsnl

brnsnl

• Full Member
bunlarda ekim yapılan bölgeler
aşama aşama paylaşcağım inşallah yorumlarınızı bekliyorum :)
brnsnl

brnsnl

• Full Member
bugün ilk yıkamaya gittiğimde hamza beyden proscar ve biotin hakkında bilgi istedim önerirmisiniz dedim oda bana  biotin ve benzeri vitaminleri içeren bir şişelik selorix i hediye etti  proscarı ise yan ettikelerinden bahsetti ve kullanmak istersen yan etkisi olursa beni bilgilendir kontrollü bir şekilde kullanalım dedi ve nasıl kullanmam gerektiğini anlattı sağolsun
brnsnl

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun ,planlama güzel yapılmış belki saç çizgisi alt şakaklara doğru girilerek yapılsaydı daha iyi olabilirdi.
Öncesi durumuna ve planlamaya bakarak ekim başarılı olursa çok güzel netice alman lazım .finasterid zaten başlarsan uzunca bir süre saç derdin olmaz tabi saçlar güzelce çıkarsa.

Duyarli

• Full Member
Planlama güzel saç çizginizide gayet estetik buldum hayrlı olsun:)

whypic06

• Yeni üye
  • *
Ekimden önceki halide paylaşabilir misin

brnsnl

• Full Member
Ekimden önceki halide paylaşabilir misin
konunun en üstünde link paylaştım kardeşim ordan kontrol edin
brnsnl

brnsnl

• Full Member
Ekimin hayırlı olsun ,planlama güzel yapılmış belki saç çizgisi alt şakaklara doğru girilerek yapılsaydı daha iyi olabilirdi.
Öncesi durumuna ve planlamaya bakarak ekim başarılı olursa çok güzel netice alman lazım .finasterid zaten başlarsan uzunca bir süre saç derdin olmaz tabi saçlar güzelce çıkarsa.
öncelikle teşekkür ederim
operasyondan çıkınca bende yukarda olduğunu düşündüm bana başımın şiş olduğu şişlik geçince ve saçlar uzamaya başlıyınca çok güzel olacağını söylediler nitekim çizim yaparkende ben beğenene kadar çizdiler en uygun çizgiy oldu hem beğendiğim hem kaslara gelmedi hem yüz şeklim için güzel oldu martı kanadı çizimini çizmişti ben sildirdim eski çizgimi tarif ettim o çizigime en yakını buydu :)
brnsnl

brnsnl

• Full Member
Planlama güzel saç çizginizide gayet estetik buldum hayrlı olsun:)
çok teşekkür ederim saç çizgimi beraber çizdik :) biraz ben anlattım onlarda en uygununu çizdiler
brnsnl

Kriminal

• Full Member
Hayırlı olsun gayet güzel görünüyor.fazla açıklık olmadığı için ekilen greft de ona göre olmuş.6-8 ay içerisinde çok güzel saçlarınız olur inşallah

brnsnl

• Full Member
Hayırlı olsun gayet güzel görünüyor.fazla açıklık olmadığı için ekilen greft de ona göre olmuş.6-8 ay içerisinde çok güzel saçlarınız olur inşallah
çok teşekkür ederim :)
brnsnl

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim ve planlaman temiz güzel kardeşim  kendi saçlarında var ekim saçları da çıkarsa güzel bir yogunluk oluşur inşallah ama kendi saçlarını güçlendirmek için finasterid düşünebılırsın
Global Moderator

brnsnl

• Full Member
Ekim ve planlaman temiz güzel kardeşim  kendi saçlarında var ekim saçları da çıkarsa güzel bir yogunluk oluşur inşallah ama kendi saçlarını güçlendirmek için finasterid düşünebılırsın
çok teşekkür ederim hintell zaten dün akşam itibari ile proscar a başladım umarım işe yarar ancak hapı üçe bölsem sıkıntı olurmu acaba ??
brnsnl

Facebook Twitter Instagram