Gönderen Konu: 15/02/2019 Gold City SEM (medical park pendik hastanesi) 2950 greft yaş 27  (Okunma sayısı 19089 defa)

Lamazi_52

• Full Member
52. günden fotoğraflar bu arada 10. günden beri the mossi london şampuan kullanıyorum saç ekim merkezimin verdiği bi şampuan daha önce yazdım mı bilmiyorum merak edenler için görselini de ekliyeceğim tepe bölgesinde de ekim oldu bu arada

Şok dökülme bitmiş gibi donörde toparlamış baya 1-2 aya daha iyi olur inşallah bende aynı şampuanı kullanıyorum bi de tabletini proscarı doktor kontrolünde mi kullanıyorsun dostum

brnsnl

• Full Member
Şok dökülme bitmiş gibi donörde toparlamış baya 1-2 aya daha iyi olur inşallah bende aynı şampuanı kullanıyorum bi de tabletini proscarı doktor kontrolünde mi kullanıyorsun dostum
şapuan mossi londonun tabletini kullanıyorum selorix yerine bunu verdiler bu sefer proscarıda burdaki tavsiyeler üzerine ve  hamza beyin bilgisi dahilinde kullanıyorum
brnsnl

Lamazi_52

• Full Member
Son durum ne dostum

brnsnl

• Full Member
hocam son durum bu sorduğun için teşekkürler :)
70.  Günden fotolar
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2019, 06:26:54 Gönderen: brnsnl »
brnsnl

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdilik her şey normal bekleyeceksin artık ,umarım zamanı gelince saçlar çıkar  :)

brnsnl

• Full Member
Şimdilik her şey normal bekleyeceksin artık ,umarım zamanı gelince saçlar çıkar  :)
sabırlı bi şekilde bekliyorum inşallah güzel sonuçlanacak gidişat onu gösteriyor
brnsnl

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
süreç olması gerektiği gibi ilerliyor ama resım paylasırken süreci yaz da 10 dakka hesap yapmasın insanlar :) çünkğ yorumlar süreçlere göre değerlendirilir
Global Moderator

Lamazi_52

• Full Member
hocam son durum bu sorduğun için teşekkürler :)

İyi gidiyor maşallah inşallah tatmin edicek seni dostum 😊

brnsnl

• Full Member
süreç olması gerektiği gibi ilerliyor ama resım paylasırken süreci yaz da 10 dakka hesap yapmasın insanlar :) çünkğ yorumlar süreçlere göre değerlendirilir
doğru dedin hintell hocam kusura bakma unutmuşum 😀
brnsnl

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç nedir hocam?

brnsnl

• Full Member
brnsnl

brnsnl

• Full Member
meraba arkadaşlar 04.04.2019 cumartesi gold city saç ekim merkezinde 79. günde 2. prp yi yaptırdım fotoğraflar ertesi günden 80. günden yani
brnsnl

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamda saçların çıkmaya başlayacağı bir dönemde resim atmışsınız sanırım bir iki haftaya kadar çıkışlar başlar şu an süreç normal gibi.

brnsnl

• Full Member
Tamda saçların çıkmaya başlayacağı bir dönemde resim atmışsınız sanırım bir iki haftaya kadar çıkışlar başlar şu an süreç normal gibi.
ben süreçten memnunum şuan benim için sıkıntı yok dediğiniz gibi çıkışlar başladı iki üç haftaya tekrar fotoğraf atarım.
brnsnl

brnsnl

• Full Member
94. günden fotoğraflar attım arkadaşlar  bir kaç gün önce berbere gittim ve enseyi yanları kısalttırdım izler kaybolmuşmu bakmak için ve çok sevindim özellikle kulak arkasındaki boşluklar canımı sıkıyordu o boşluklardan eser kalmamış :)
brnsnl

Facebook Twitter Instagram