Saç Ekimi Sonuçları
Yeni çıkanlar onlar tüy kıvamında çıkar kararma olur sonra saç formunu alır erken ataklar başladı gayet güzel
Vidi kardeşim bence sürecin gayet olumlu ve güzel gelişmeler göstererek ilerlemekte maşallah diyeyim.
Siyah nokta şok dökülmeden kalanlardır dostum.Bendede vardı biraz uzayıp döküldü.4 aya göre sürecin güzel maşallah.
Alıntı yapılan: Saçsız_Kral - 22 Mayıs 2019, 14:21:37Siyah nokta şok dökülmeden kalanlardır dostum.Bendede vardı biraz uzayıp döküldü.4 aya göre sürecin güzel maşallah.Kıraalll daha önce yoktu bunlar ayrıca 4 aydır her gün aynaya bakıyorum şoktan kalıpta uzamayan şakaklarda 3 5 tane var onlar aynı boyda bu bahsettiklerim nokta
Alıntı yapılan: vidi - 22 Mayıs 2019, 14:46:36Alıntı yapılan: Saçsız_Kral - 22 Mayıs 2019, 14:21:37Siyah nokta şok dökülmeden kalanlardır dostum.Bendede vardı biraz uzayıp döküldü.4 aya göre sürecin güzel maşallah.Kıraalll daha önce yoktu bunlar ayrıca 4 aydır her gün aynaya bakıyorum şoktan kalıpta uzamayan şakaklarda 3 5 tane var onlar aynı boyda bu bahsettiklerim noktaYeni ise siyah nokta olarak pek karşılaşmadım dostum genelde tüy olarak çıkıyor.Ne çıkarsa bahtına artık