Selamlar,
Hisar hastanesinde ocak 2019 da saç ekimi işlemim gerçekleşti. Fiyat performans diyerekten burayı tercih ettim ama sonradan günde 10 - 15 kişye ekim yaptıklarını görünce bir acaba dedim. Fakat yaşımın genç olması (28), donorüme güvendiğim ve sınırlı bütçem olmasından ötürü başarısız yada tatmin edici bir sonuç alamama riskinide göze alarak burayı tercih ettim. Öncelikle hastane hakkında bilmelisinizki saç ekimi yapan birden fazla ekip var ve bunlar günde iki hasta ekimi yapıyor ortalama. Dolayısı ile olurda sürec sonunda burda ekimim başarılı olursa bu genel anlamda hastanenin başarılı olduğu değil benim ekimimde bulunan ekibin başarılı olduğu anlamına gelir. Başarısız olursada aynı şekilde. Bunu bilerek tercih yapın, sonradan öğrendim kendi ekiminizde bulunmasını istediğiniz kişileri seçebiliyorsunuz. İlk başta anlaştığımızda kanalları Hasan Akıl açacaktı ama operasyon zamanı bir bayan arkadaş açtı kanalları. Hasan Akıl sadece önçizgiyi çizdi. Problem etmedim o arkadaşta tecrübeli birine benziyordu. Neyse bir yola girdik aşağıda kullandığım ilaçları ve sürecimi gösteren fotoğrafları gün gün paylaşacağım. Süreç sonuna kadar burdayım olumlu yada olumsuz her görüşe açığım.
Kullandığım ilaçlar 20. günden sonra avesin sprey, trichoplus tablet ve coraspin.
Ekim öncesi halim aşağıdaki gibidir.