Gönderen Konu: Saç Ekimi ve protez  (Okunma sayısı 1005 defa)

Arcani

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi ve protez
« : 17 Şubat 2019, 00:24:31 »
Arkadaşlar merhaba
Konudada belirttim saç ekimimi protezmi hangisi tercih edersiniz?
Saç ekimi ücreti çok fazla (Koray hoca örneği)
Protez saç nasıl nerede yapılabilir bakımı nasıl...
her ikisininde avantaj ve dezavantajları neler?
Yorumlarınızı bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi ve protez
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2019, 00:38:44 »
Sence bu forumda neyi tercih ediyoruz ? :)
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2019, 02:15:43 »
Arkadaşlar merhaba
Konudada belirttim saç ekimimi protezmi hangisi tercih edersiniz?
Saç ekimi ücreti çok fazla (Koray hoca örneği)
Protez saç nasıl nerede yapılabilir bakımı nasıl...
her ikisininde avantaj ve dezavantajları neler?
Yorumlarınızı bekliyorum

Saç ekimindeki saç sizin kendi saçınız protez saç hem doğal değil hem de bakımları çok masraflı. Eğer ekim yapılacak dönor alan yoksa ben protez saç kullanılmasını yadırgamıyorum ancak ekim yapılabiliniyorsa protez saçı düşünmek bana göre anlamsız. Tabi bir de protez saç kullanmanın insana verdiği psikolojik faktörleri de var.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2019, 02:27:06 »
Protez saç ekimi yapılamıycak insanların kelliktenten rahatsızlık duyuyor ise en son tercih edeceği bir şey aynı tüm dişleri dökülmüş yaşlı teyzelerin damak protez diş yaptırması gibi.
Global Moderator

Arcani

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2019, 16:04:05 »
İyi ama saç ekimi ile az sayıda saç ekilebiliyor protez saç ile daha fazla saç görüntüsü elde ediliyor.
Örnek olarak ünlüler protez saç yaptırıyor genelde Murat boz Mustafa ceceli Oğuzhan koç gibi...

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2019, 21:32:10 »
İyi ama saç ekimi ile az sayıda saç ekilebiliyor protez saç ile daha fazla saç görüntüsü elde ediliyor.
Örnek olarak ünlüler protez saç yaptırıyor genelde Murat boz Mustafa ceceli Oğuzhan koç gibi...

Protez saçlarında kalite farkları var sanırım bir ara merak edip araştırmıştım bende sürekli değiştiriyor olmalılar sanatçılar protezlerini. Maliyetleri yüksek ve sürekli bakımını yaptırmak lazım karşılayabiliyorsanız ekim yaptırmadan protez saç yaptırabilirsiniz ama benim gördüğüm genelde insanlar bir süre sonra protezi bırakıp yeniden saç ekimine yöneliyorlar. Dikkatli olan birisi protez saçı da hemen anlayabiliyor doğal olduğunu söylemek bu nedenle güç.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2019, 09:01:17 »
Murat boz bile sürekli kullanamıyor zaten bazen bak mesela şapkayla geziyor hiç cikartmiyor şapkayı mekanda bile çünkü sürekli bakımı yapılması gerekiyor saçların hava alması gerekiyor ve çıkarınca direk takayım peruk gibi diyemiyor işin ehlinin yapması gerekiyor yoksa hem dengesiz duruyor hemde kayıyor ekimden daha zahmetli olduğu kesin.

Facebook Twitter Instagram