Gönderen Konu: Estemylife(Hisar Hastanesi) 18 Ağustos 2018  (Okunma sayısı 3852 defa)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife(Hisar Hastanesi) 18 Ağustos 2018
« Yanıtla #16 : 16 Şubat 2019, 23:51:24 »
sac köklerinin uzun süre dışarda durması çok büyük etki yapmaz... sibel ulusan in ekimleri arenamed in ekimlerinde uzun süre dışarda duruyor ama ekilenler çıkıyor... Hocam sorun şu sac köklerini çıkarırken mikromotoru kullanan kişi saç köklerine zarar vermiş... ama çok üzülmeyin yıpratmayın kendinizi hakkinizi arayın paranızı alin düzgünbutikk ekim yapan bir yer bulun formda mevcut bu tarz ekim yapan yerler donor kaliteli açıklık az bununla geçmiş olsun hayirlisi

Nitrex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 17 Şubat 2019, 00:19:03 »
sac köklerinin uzun süre dışarda durması çok büyük etki yapmaz... sibel ulusan in ekimleri arenamed in ekimlerinde uzun süre dışarda duruyor ama ekilenler çıkıyor... Hocam sorun şu sac köklerini çıkarırken mikromotoru kullanan kişi saç köklerine zarar vermiş... ama çok üzülmeyin yıpratmayın kendinizi hakkinizi arayın paranızı alin düzgünbutikk ekim yapan bir yer bulun formda mevcut bu tarz ekim yapan yerler donor kaliteli açıklık az bununla geçmiş olsun hayirlisi

Kendileri 8.aya kadar beklememi söyledi.  Beklemelimiyim sizce?

erkolyasin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 17 Şubat 2019, 01:43:37 »
Çok geçmiş olsun hocam ben de ocak ayı içerisinde saç ekimi yaptırdım hisar hastahanesinde.
Ben de arkadaşın anlattığı benzer durumları yaşadım mesela greft leri hiç görmedim kaç adet olduğunu sorduğumda kaçamak cevaplar aldım.

Sonuç olarak ilgi,alaka çok çok iyi hastahanede ama sonuçları beni çok tedirgin etmeye başladı.
Maddiyatı geçtim çekilen acı, sıkıntılı süreç bir de saç ekiminin başarısız olmasına karşı cevrendeki insanların bu olumsuz duruma bakışı gerçekten çok zor bir durum.Allah sabır selamet versin.

Hisar da benim de arkadaşın bahsettiği şekilde saç ekiminde ama ne olduğunu bilmediğim eksik  veya yanlış yapılan bir şeyler olduğu kanaatindeyim. Ama bu durumu çok taktıklarını düşünmüyorum;çünkü başarılı saç ekimleri Son zamanlarda o kadar ekim yapılmasına rağmen  (günde 8-10 kişi ) yok denecek kadar az.

Umarım yanılırım 😊 artık ben de saç konusunda beklentimi düşürdüm, burdaki sonuçları görünce.

Şu An için stres yapmadan yapabilirsek tabi beklemekten ve saçlara dikkat etmekten başka yapacak bir şey yok.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Saygılar,selamlar 

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Şubat 2019, 11:23:09 »
Kendileri 8.aya kadar beklememi söyledi.  Beklemelimiyim sizce?
hocam umurunuzu kırmak istemem ama perşembenin gelişi cumadan belli olur hani ufak ufak çıkışlar var bunlar kalınlaşır kapatır diyeceğim ama buda yok bekleyin ekim merkezlerinin taktiği 1 yılı dolduruncada butik ekim yapan günde 1 veya 2 ekim yapan bir yer bulun para iadesini de alın revizyon falanda yaptırmayın hisarda benim tavsiyem

Nitrex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 17 Şubat 2019, 20:12:08 »
hocam umurunuzu kırmak istemem ama perşembenin gelişi cumadan belli olur hani ufak ufak çıkışlar var bunlar kalınlaşır kapatır diyeceğim ama buda yok bekleyin ekim merkezlerinin taktiği 1 yılı dolduruncada butik ekim yapan günde 1 veya 2 ekim yapan bir yer bulun para iadesini de alın revizyon falanda yaptırmayın hisarda benim tavsiyem

Yorumunuz için teşekkürler.

İnanın revizyon falan için ne zamanım var ne isteğim. Bu iş çok meşakatli ve zor bir iş, araba karpotası düzeltemeye benzemiyor, niye ben burada bas bas bağırıyorum? Çünkü herkes işini düzgün yapsın diye? Bazı mesleklerde pardon olmaz, mesela pilotluk,cerrahlık,şöforlük, Neden ? Çünkü insan sorumluluğu farklı bir şey, Benim anlattklarımdan açılan konulardanda anlaşılıyor ki  süreç yanlış işlemiş ve sonucuda kötü olmuş, olmadı baştan,olmadı baştan revizedir odur budur şudur hiçbir ekim merkezinde kabul etmiyorum. Çünkü revize demek yanlış yaptık getirin düzeltelim demek,

« Son Düzenleme: 17 Şubat 2019, 20:19:09 Gönderen: Nitrex »

MickeTuncer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Şubat 2019, 21:49:33 »
Hocam, ben o kadar kötu bulmadim. Umudunuzu yetirmeyin derim. Herkezin saci farklidir. Kiminde hizli cikar, kiminde yavas. Bu saclar ilerde guclenir ve kalinlasir, ozaman dolgun gösterir.
Ahmet’de 6ayda cikar, Mehmete 8ayda cikar, Velide 12ayda cikar.
Hocam benim umudum var, seninde olsun.
Saygilar

Nitrex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 17 Şubat 2019, 23:34:06 »
Hocam, ben o kadar kötu bulmadim. Umudunuzu yetirmeyin derim. Herkezin saci farklidir. Kiminde hizli cikar, kiminde yavas. Bu saclar ilerde guclenir ve kalinlasir, ozaman dolgun gösterir.
Ahmet’de 6ayda cikar, Mehmete 8ayda cikar, Velide 12ayda cikar.
Hocam benim umudum var, seninde olsun.
Saygilar

Teşekkür ederim, ben de bir süre daha bekleyeceğim. O esnada da ara ara fotoda paylaşıyor olurum.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 18 Şubat 2019, 01:01:39 »
Bu hisar hastanesi halen ekim yapıyormu bu konuda bilgisi olan varmı.

MickeTuncer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Şubat 2019, 01:08:56 »
Bu hisar hastanesi halen ekim yapıyormu bu konuda bilgisi olan varmı.

Evet yapiyorlar. Bende burada ektirecam, 25.03.2019. Ozaman bir konu acarim..

Mh

• Full Member
« Yanıtla #25 : 18 Şubat 2019, 08:46:02 »
geçmiş olsun iade olur mu bilmiyorum revizyon diceklerini düşünüyorum

Nitrex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 18 Şubat 2019, 11:00:25 »
Bu cerrahi bir işlem, kişiye bağlı yaptırıp yaptırmamak sadece 2 ay daha gelişmelere bakacam ona göre bi karara varacam

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 18 Şubat 2019, 15:41:14 »
yani umudunuzu kırmak istemem  ama ben forumda başka yerde sordum, 6. aydan sonra saçları coşan bir ekim görmedim.

varsa bilen bir arkadaş linki koysun da inceleyelim lütfen

inşallah dedikleri gibi olur :-\

Mh

• Full Member
« Yanıtla #28 : 19 Şubat 2019, 00:33:21 »
8-9ayı beklemek lazım
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2019, 01:05:02 Gönderen: Mh »

Nitrex

• Yeni üye
  • *