Gönderen Konu: İstanbul Transplus Hakan Başünal 2800 greft - 2 Şubat 2019  (Okunma sayısı 7240 defa)

deeps

• Yeni üye
  • *
Merhaba,

Ekim öncesinde çok faydalandığım bir forum olduğu için kendi ekim sürecimi de bundan sonra saç ekimi yaptırmayı düşünen arkadaşlara yol göstermesi adına sizlerle paylaşmak istedim.

Yaşım 38. Üst kısımda genetik olarak 25 yaşından itibaren açılmalar başlamıştır. son bir kaç senedir saç ektirmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladıktan sonra, bir çok yer ile irtibata geçip saç ekimi yapan yerlerden özellik bu forum sitesindeki saç ektirmiş kişi yorumlarına göre Konya'da bulunan istanbul transplus'ta 2 Şubat günü ekim yaptırdım.

aynı gün benimle birlikte 4 kişi vardı saç ekiminde. içlerinden en az greft benden çıktı. Bir dezavantajımda greftlerin için teklilerin fazla oluşu oldu. yine de beni tatmin edecek bir netice bekliyorum.

İnşallah hayırlısıyla netice alırım.

saç ekimi öncesi

operasyon bitimi

4. gün üst kısım

4.gün ense kısmı

10. gün üst kısım (kabuklar dökülmeye başladı)

13.gün üst kısım

Edit: Resimleri foruma atmak için düzenlendi.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul Transplus Hakan Başünal 2800 greft - 2 Şubat 2019
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2019, 00:32:40 »
Hayırlı olmasını dilerim saç ekımınızın umarım güzel sonuçlanır makul bir greft sayısı ve makul bir  ön cizgi tasarlanmış  umarım güzel bir sonuç alırsınız
İstanbul Transplus Hakan Başünal  İstanbul damı Ankara damı Kendisi doktor mu ?

deeps

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2019, 23:18:27 »
Yer konya da. Hakan bey bildiğim kadarıyla ekibini çok güzel kurmuş bir klinik işletmecisi. Burayı seçmemde fiyat performansı ve daha önceki yapılan saç ekimlerindeki özenleri etkili oldu. Donör bölge üzeride de çok durdum. Forumda da çok sık gördüğüm bir çok kişi de saç ekiminin sonunda ense bölgesinde kalıcı izler kalanları gördüm. Donör bölgem şu anda 17. gün olmasına rağmen hemen hemen toparlanmış gibi görünüyor. Dün 1 numaraya vurdurdum yan ve ense bölgesini. çok iyi durumda.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2019, 23:24:16 »
konyada sizin ekim yerinizde yaptıran tanıdığım bir arkadaşım var ekim sonucu güzel oldu ama öncesinde açıklığı çoktu.hakan başünalı bir ara bende takip ediyordum güzel ekimleri var ama çok bir standardı yok gibi geldi bana ,bazı ekimleri çok iyi neticelenirken bazıları vasat sonuçlanıyor sanki.umarım sizin ekiminiz güzel neticelenir ekim sonrasına bakılınca sık güzel bir görüntü var ekilenler çıkarsa memnun kalırsınız ekimden.

deeps

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2019, 23:25:14 »
11. günde kabuklar tamamen temizlendi.

Sabah Avesin şampuan ile yıkayıp, Sabah ve akşam olarak günde iki kez Avesin hair complex sprey kullanıyorum.

15. günde köksüz saçlar elime gelmeye başladı. Zannediyorum şok dökülme başladı yavaş yavaş. Yaklaşık sprey sonrası masaj yaparken elime 25-30 köksüz saç geliyor.

Resimler bugunde.

Ön taraf güneş altında.

Ense bölgesi için Fusidin pomad kullanmaya devam ediyorum. Üstünde krem var. Ense görünümü güzel görünmesine rağmen akşamları bir sefer olarak elimdeki bitene kadar kullanacağım.

deeps

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2019, 23:27:15 »
konyada sizin ekim yerinizde yaptıran tanıdığım bir arkadaşım var ekim sonucu güzel oldu ama öncesinde açıklığı çoktu.hakan başünalı bir ara bende takip ediyordum güzel ekimleri var ama çok bir standardı yok gibi geldi bana ,bazı ekimleri çok iyi neticelenirken bazıları vasat sonuçlanıyor sanki.umarım sizin ekiminiz güzel neticelenir ekim sonrasına bakılınca sık güzel bir görüntü var ekilenler çıkarsa memnun kalırsınız ekimden.

Umarım beklediğim gibi olur. bende sonucu merakla bekliyorum. Hemen hemen hergün saçın resmini çekiyorum. çok değişiklikler olmaya başladıkça bu forumda paylaşmaya çalışaçağım.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2019, 00:00:05 »
ekimin hayırlı olsun takipteyiz kardeşim paylaşımlarını eksik etme umarım istediğin saçlara kavuşursun.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2019, 06:16:22 »
hayırlı olsun hocam ilk ekimi bende burda yaptırdım.. donor sıkıntınız olmayacaktir ekilenlerde çıkacaktır.. çok risk almadan belli standartta ekim yapıyorlar buda fire oranını düşürüyor.. hayırlısı olsun beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum...

deeps

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2019, 13:09:03 »
22. gün

Şok dökülme devam ediyor.

Sabah Avesin şampuan ile yıkama

Sabah Akşam iki kez Avesin Hair complex sprey

uygulamasına devam ediyorum.

deeps

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2019, 13:10:51 »
Ense için fusidin 2 günde bir aksamları sürüyorum. Zaten hiç belli bile olmuyor ensenin durumu artık.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2019, 13:44:50 »
bunda sonra beklemek Lazım herşey yolunda takviye ne kullanıyorsunuz iki sene once 2100 tlydi şuan ne kadar

deeps

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2019, 21:25:00 »
Takviye için Avesin tablet verdiler. Ayrıca ekstra bişey kullanmıyorum. Fiyat 2500 şu anda

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Şubat 2019, 21:48:14 »
Takviye için Avesin tablet verdiler. Ayrıca ekstra bişey kullanmıyorum. Fiyat 2500 şu anda
hayırlı olsun hocam ekilenler çıkacaktır inşallah memnun kalırsınız bol saçlı günler

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Şubat 2019, 22:50:34 »
az greft çalışılmış bu da ekilenlerin çıkması olasılığını daha artırıyor çünkü fazla dışarıda beklemiyor greftler 5 binlik ekimlere göre.
sürecinizde şu an için her şey yolunda gözüküyor , hayırlı olsun paylaşımlarınızı eksik etmeyin :)

deeps

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2019, 23:30:00 »
Yarın birinci ay (28. gün)

Şok dökülme iyice yavaşladı. Günde iki üc tel saç geliyor elime.

Avesin şampuan ile sabah yıkamasına devam.

Avesin hair complex ile sabah akşam uygulama devam.

Avesin multivitamin sabah aksam birer adet devam.

Ense bölgesi için yaklaşık 5-6 gündür herhangi bişey yapmıyorum.

1. resim oda ışığında çekim.
2. resim flaşlı çekim
3. resim ense bölgesi flaşlı çekim.

Facebook Twitter Instagram