Gönderen Konu: Kaan pekiner sizce nasıl bir saç ekimci  (Okunma sayısı 2730 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Kaan pekiner sizce nasıl bir saç ekimci
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2019, 16:44:28 »
1 ekimi var sadece forumda daha önce hlc de çalışıyordu.
Global Moderator

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2022, 03:05:35 »
Yabanci forumlarda ki ekimlerine bakilirsa dunyanin en iyi ekimcilerinden çok doğal

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2022, 22:42:39 »
Yabanci forumlarda ki ekimlerine bakilirsa dunyanin en iyi ekimcilerinden çok doğal

onları kendileri koyuyorlar dikkatli incele türk doktorlar gasp etmiş oraları .

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2022, 03:00:11 »
onları kendileri koyuyorlar dikkatli incele türk doktorlar gasp etmiş oraları .

Yani ne demek istiyorsun ? Sahte mi bellicapelli de ki felan kaan pekiner sonuçları ?

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2022, 00:18:28 »
Bildiğim kadarıyla günde 1000-1500 greftten fazla ekmeyerek ekimi günlere yayıyor. Manuel olarak hem sakaldan hem saçtan alım yapabiliyor, tüm ekim sürecinde de kendisi yer alıyor. Yabancı forumlarda çok sayıda ekim örneği var ama gidip görüşmekte fayda var. İnternette yer alan before/after paylaşımlarına göre dünyada kötü ekim, merkez ve doktor yok :) benim gördüğüm örnekleri epey doğal. Genç Muttalip Keser :D

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2022, 00:31:47 »
Yani ne demek istiyorsun ? Sahte mi bellicapelli de ki felan kaan pekiner sonuçları ?

Tabiki ne sandın  :) sahte değil ama seçmece hastaları orda boy gösteriyor diyelim instagramın forum versiyonu işte .Yalnız bu kaan pekiner öylemi bilmiyorum benim dediğim orda anasayfada ismi olan türk doktorlarından bahsediyorum.
yakın akrabam doktor bir saç ekimci var ismini vermek istemiyorum burda bellicapeli vb bir kaç yabancı siteye ayda 500 euro bayıldığını söyledi geçen sene.
amca oğluna ektiği saçlar çıkmadı yalnız yoksa bende kendisinde ektirecektim  :)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2022, 02:10:08 »
Tabiki ne sandın  :) sahte değil ama seçmece hastaları orda boy gösteriyor diyelim instagramın forum versiyonu işte .Yalnız bu kaan pekiner öylemi bilmiyorum benim dediğim orda anasayfada ismi olan türk doktorlarından bahsediyorum.
yakın akrabam doktor bir saç ekimci var ismini vermek istemiyorum burda bellicapeli vb bir kaç yabancı siteye ayda 500 euro bayıldığını söyledi geçen sene.
amca oğluna ektiği saçlar çıkmadı yalnız yoksa bende kendisinde ektirecektim  :)
Benim üniversiteden Bülent hocam vardı. Western Civilizations dersine girerdi. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden emekli oldu şimdi.

Derdi ki: "Akraba ile iş yapılmaz."
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2022, 20:15:35 »

Kaan pekiner in ekimlerine baktım bellicapelli de sahte felan durmuyor onlarca var hepsi de cok basarili tek problem donor den biraz kalın alım yapiyor galiba . Saçları kısa traş edenler için problem izler fazla gozukuyor

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2022, 15:02:26 »
Muttalip hocanin yanindan ayrilma sanirim bir ara bana anlatmisti hikayelerini.tatsiz ayrimislar ama  bir sure muttalip hocayla calismis kalfalik doneminde
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2022, 07:29:21 »
Muttalip hocanin yanindan ayrilma sanirim bir ara bana anlatmisti hikayelerini.tatsiz ayrimislar ama  bir sure muttalip hocayla calismis kalfalik doneminde

Ikisi de aynı ekiyor zaten aynı ekol belli

Facebook Twitter Instagram