Gönderen Konu: Saw Palmetto Özlü Kapsül  (Okunma sayısı 5753 defa)

fanti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saw Palmetto Özlü Kapsül
« : 15 Şubat 2019, 13:45:27 »
Merhaba arkadaşlar. Aktif bir üye olmasam da iki seneye yakın forum takipçisiyim. Yaş 30, saçlar nw 4 (fakat nw7 kaçınılmaz)

Son günlerde saw palmetto özlü dht blockerlara göz attım. Türkiye’den de bir üretim buldum(tamamen tesadüfi)

İsmi Medobiocomplex-M , sonundaki M erkekler için, W olunca kadınlar için ve kadınlar için olanda saw palmetto ve kabak çekirdeği özü yok( en azından yazmıyor üstünde)

Kullanan arkadaşımız var mı? Ben sipariş ettim, birkaç ay kullanmayı düşünmekteyim.

Finasteridi 4 at civarı kullandım, aslında dökülmem durmuş gibiydi fakat çevre baskısıyla korktum ve -şimdilik- bıraktım bir müddet bunu deneyelim diyorum.

Aynı tarz başka önerisi olanlar varsa dinlemek isterim? Saygılar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saw Palmetto Özlü Kapsül
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2019, 14:50:36 »
Çok etkisi olacagını sanmıyorum bu tarz şeylerin.
Global Moderator

fanti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2019, 21:50:06 »
Çok etkisi olacagını sanmıyorum bu tarz şeylerin.

Hocam ben de sanmıyorum ancak yapılan çalışma sonucu grafigi inceledim, finasteride kadar etkili olmasa da finasteridin %65-70’i kadar etkiliydi ve ilgi çekici buldum. Finasteride’den korkmasak sorun yok ama resmen psikolojik savaş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2019, 22:18:46 »
okadar etkili olacagınıda sanmıyorum ama dene bakalım denemekten zarar gelmez kardeşim ama şunuda belırteyım fınasterıd  e yakın %70 etkısı varsa onunda yan etkısı olur kısaca fınasterıdden yan etkı gorursen bundan da gorursun okadar etkılı ıse sonçta calısma mekanızmasının doğal olması farketmez hedef dht hormonunu dusurmek ıse yan etkıler hormon sevıyesı dustuğü için yaşanır zaten
Global Moderator

fanti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2019, 12:06:39 »
okadar etkili olacagınıda sanmıyorum ama dene bakalım denemekten zarar gelmez kardeşim ama şunuda belırteyım fınasterıd  e yakın %70 etkısı varsa onunda yan etkısı olur kısaca fınasterıdden yan etkı gorursen bundan da gorursun okadar etkılı ıse sonçta calısma mekanızmasının doğal olması farketmez hedef dht hormonunu dusurmek ıse yan etkıler hormon sevıyesı dustuğü için yaşanır zaten

Buna katılıyorum sonuçta dht’yi baskılıyor, yan etki bu yüzden çıkıyorsa değişen bir şey olmayacak. Şimdi saçları yıkadım da, kesinlikle nw7 alanlarında dökülme var o çizgiler çok belli. Henüz dökülmedi tamamen, şu an için seyrek saçlı birisiyim ancak buna önlem almam gerekiyor...

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2019, 12:43:55 »
Bende saw palmetto içerikli şampuan araştırıyorum.. xpecia kullanmayı bıraktıktan sonra kullanmak istiyorum...saw palmetto hap larıda var onları da alabilir bakalim araştırıyorum.. bu konuyu güncel tutalim

fanti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2019, 17:11:21 »
Bende saw palmetto içerikli şampuan araştırıyorum.. xpecia kullanmayı bıraktıktan sonra kullanmak istiyorum...saw palmetto hap larıda var onları da alabilir bakalim araştırıyorum.. bu konuyu güncel tutalim

Hocam ben şu an halihazırda 2 adet saw palmetto özlü 300mlilik(yani büyük) şampuan bitirdim. Üçüncü olarak ise farklı birisinden sipariş ettim.

Açıkçası faydası oldu mu olmadı mı anlayamadım, yani dökülmem yavaşladı ancak bunun sebebi finasteridedir muhtemelen.

Benim bitirdiğim Sawpoo olarak geçiyor. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki acaba bu şampuanların içeriği denetleniyor mudur? Hiç sanmıyorum. Ya %00,1 saw palmetto özü kat ve “Saw özlü şampuan” diye sat ya da hiç katma yalandan yaz gönder. Böyle bir ülkeyiz maalesef.

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2019, 17:53:48 »
Sawpoo şampuan procapil içeriyor yanılmıyorsam, hairforte ve xpecia ile aynı üretici tarafından üretiliyor.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2019, 19:28:39 »
Gittiğin cildiyeci başka bir saw palmetto içerikli şampuan yazmıştı adını malesef unuttum...turkiyede.bulunmuyordu..

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2019, 07:20:03 »
Buna katılıyorum sonuçta dht’yi baskılıyor, yan etki bu yüzden çıkıyorsa değişen bir şey olmayacak. Şimdi saçları yıkadım da, kesinlikle nw7 alanlarında dökülme var o çizgiler çok belli. Henüz dökülmedi tamamen, şu an için seyrek saçlı birisiyim ancak buna önlem almam gerekiyor...

Saw palmettonun etki mekanizması farklı. Dht'yi engellemek yerine sac köklerine yapışiyor. Böylelikle dht'nin sac diplerine yapışıp kilcal damarı tikamasin engelliyor. Yani sac kökü ile dht arasına giriyor. Ama ne kadar etkili? Finasteridin verdiği etkinin %30'unu belki verir
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2019, 11:29:47 »
Saw palmettonun etki mekanizması farklı. Dht'yi engellemek yerine sac köklerine yapışiyor. Böylelikle dht'nin sac diplerine yapışıp kilcal damarı tikamasin engelliyor. Yani sac kökü ile dht arasına giriyor. Ama ne kadar etkili? Finasteridin verdiği etkinin %30'unu belki verir

Saç spreyi kullanırken içinde Saw Palmetto olmasının ne kadar önemi var sence?

Xpecia kullanırken içinde vardı Saw Palmetto ama hap kullanmayı bıraktım artık ve sadece sprey kullanıyorum. Şuanda kullandığım Avesin Sprey'in içinde Saw Palmetto var ama önceki kullandığım Hairforte Sprey'de yoktu sanırım

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2019, 08:20:44 »
Saç spreyi kullanırken içinde Saw Palmetto olmasının ne kadar önemi var sence?

Xpecia kullanırken içinde vardı Saw Palmetto ama hap kullanmayı bıraktım artık ve sadece sprey kullanıyorum. Şuanda kullandığım Avesin Sprey'in içinde Saw Palmetto var ama önceki kullandığım Hairforte Sprey'de yoktu sanırım

Hocam nedendir bilmiyorum ama ben hair forte ve xpecia üreten firmaya zerre güvenmiyorum. Herhangi bir ürününü de kullanmadım hatta xpeciayı denemek istiyorum ama o ilacı pazarlayan dr. Kaya her soruya karşılık bu ürünleri öneriyor. Yani ticari pazarlama stratejisi bence ayrıca ben hair fortenin icinde procapil bile olduğuna inanmıyorum. Saw palmettonun losyon olarak bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Niçin minoksidil kullanmıyorsun? Ayrıca bir vitamin takviyesi var simdiye dek sac icin gördüğüm en zengin İçerik prof dr. Server serdaroglu tavsiyesiyle 6 ay kullanmıştım. Ama su an aylık fiyatı 140 lir yani biraz maliyetli. Ürünün adını vereyim mi vermeyeyim mi bilemedim sonra satıcı yaftası yemek istemem :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2019, 10:22:39 »
Ver tabiki ürünün adını ilacı sen üreticek halin yok:))) gerçi haklısında bir ara bana bile finasterid girmasından para alıyor demişlerdi 😂😂
Global Moderator

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2019, 16:55:36 »
@Spencer Yaz neymiş merak ettim bakayım

Hairforte ve Xpecia bence güzel ürünler ama hapı çok uzun vadeli kullanmak olmaz bence. Ben Xpecia'yı bıraktım çoktan(5 ay kullandım) sadece saç spreyine ve biotin hapına devam ediyorum şuan
2 aydır Avesin Sprey kullanıyordum şimdi tekrardan Hairforte Spreye geçtim. Pek fark göremeyince diğeri daha ucuz olduğu için ona geçtim tekrardan

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 12 Mart 2019, 04:08:17 »
Ver tabiki ürünün adını ilacı sen üreticek halin yok:))) gerçi haklısında bir ara bana bile finasterid girmasından para alıyor demişlerdi 😂😂

Merck firmasının sahibi olabilirdin reis 😂

Facebook Twitter Instagram