Göğüs, sırt, omuz kıllarından ekim yaptırmak benim de yıllarca hayalimdi. İlginç olan tepedeki saçlar seyreldikçe, vücudum dökülen kıl sayısını toplamda tolere etmek ister gibi bu bölgelerdeki kılları güçlendirdi. Sanki 20 li yaşlara kadar kafadaki saçların tükettiği besin burdaki saçların dökülme sürecinde diğer bölgelere aktarılmaya başladı. Ben vücut kılları, saç ve sakalların yaşam döngülerinin farklı bir aritmetiğe sahip olduğunu düşünüyorum. Bu konudaki araştırmalarımda ciddi bir bilgiye ulaşamasam da göğsüme ciddi bası uygulayarak kılları sağa sola doğru ovaladığımda bir avuç kılın lavaboya döküldüğüne şahit oldum. Fakat ne kadar dökülürse dökülsün vücut kılları hiçbir zaman yoğunluğundan, dolgunluğunda da birşey kaybetmiyor. Ama bunu sakal bölgesinde yaptığımda aynı dökülme sakallarda olmuyor. Saçlarıma ise bu testi asla yapmıyorum :-) Sözün özü vucut kılları estetik olarak nasıl durur bunu bir kenara bırakalım, uzama döngüsü saçlarla aynı ritimde olmadığı için beklenen sonucu vermeyeceğini ve emekleri boşa çıkartacağını düşünüyorum. Ama keşke böyle olmasaydı da kellik tarihe karışsaydı.