Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4.000 Greft Ekim  (Okunma sayısı 27752 defa)

TheZoom

• Jr. Member
  • **
Serkan Aygın Clinic 4.000 Greft Ekim
« : 14 Şubat 2019, 04:47:38 »
Herkese merhaba. Serkan Aygın hocanın kliniği için gitmeyi düşünen varsa kararını kesin versin gitsin derim. Şuana kadar olan süreç gayet güzel ve seviyeliydi saçlar ekildi. İlk seans için hedef 4.000 greftti ikinci seansta verteks bölgesi kapanicak. Daha sık ve gür durması adına önce ön tarafta yogunlasti hoca asıl greftleri orda kullandı. Umarım güzel sonuçlanır. Bunlar sıcağı sıcağına çekilmiş fotolar. Görüntü kalitesi itibariyle daha yeni ve güncel fotolar da paylasmaya caliscagim. Yorumlarınızı bekliyorum saygılar..

byrock6

• Yeni üye
  • *
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4.000 Greft Ekim
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2019, 07:45:11 »
hayırlı olsun ben de aynı yerde ekimimi gerçekleştirdim ve tıpkı sendeki gibi bende de saç çizgisinin altında safir uçlarla açılmış yarıklar var 2şer santim arayla

bunu yapmalarının sebebi nedir acaba operasyon sonrası sorma fırsatım olamadı net göremediğimden bu konuda bir bilgin var mı

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2019, 08:05:58 »
Hayirli olsun

Ekimden önceki halinizi arz eder misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2019, 11:17:12 »
Hayırlı olsun ekim öncesi fotograflarınız var mı?
Global Moderator

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2019, 11:51:48 »
Burada farklı bir konu açıp ekim öncesi halimi, daha önce protez kullandığımı (3 sene) ve serkan beyden randevu aldığımı belirtmiştim protezden dolayı saç kesimim bu şekildeydi. Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkürler

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2019, 11:52:03 »
Demek sonunda kararını verdin ve operasyonu yaptırdın kardeş. Hayırlı uğurlu olsun bakalım. Takip edelim. Selamlar.

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2019, 11:53:07 »
hayırlı olsun ben de aynı yerde ekimimi gerçekleştirdim ve tıpkı sendeki gibi bende de saç çizgisinin altında safir uçlarla açılmış yarıklar var 2şer santim arayla

bunu yapmalarının sebebi nedir acaba operasyon sonrası sorma fırsatım olamadı net göremediğimden bu konuda bir bilgin var mı
ben de sebebini anlamadim valla ama mutlaka vardır mantıklı bir açıklaması :)

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2019, 11:54:49 »
Demek sonunda kararını verdin ve operasyonu yaptırdın kardeş. Hayırlı uğurlu olsun bakalım. Takip edelim. Selamlar.
Sonunda abi inşallah hayırlı sonuçlanır da istediğimiz sonuca ulaşırız. Bu süreçte bana çok yardımın dokundu abi bir kez daha herşey için teşekkür ederim. Bugün prp ve pansuman yapılacak

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 14 Şubat 2019, 11:55:59 »
ben de sebebini anlamadim valla ama mutlaka vardır mantıklı bir açıklaması :)

Sebebi gayet basit... O noktalar ön kısma yapılan anestezi iğnelerinin bıraktığı izler... 1 hafta- 10 güne kaybolacaklar.

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 14 Şubat 2019, 11:59:06 »
Abi sana iğneyle mi anestezi yaptılar? Ben gittiğimde atış yapan bir alet vardı çat çat direk onla uyusturdular ona rağmen uyuşmayan yer varsa sadece oraya iğne kullandilar

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2019, 12:00:57 »
Sonunda abi inşallah hayırlı sonuçlanır da istediğimiz sonuca ulaşırız. Bu süreçte bana çok yardımın dokundu abi bir kez daha herşey için teşekkür ederim. Bugün prp ve pansuman yapılacak

Rica ederim, elbette ki yardım edeceğiz.. Ekimin gayet güzel olmuş. Planlama güzel. Verteksi sonraya bırakmak çok mantıklı. Ekimi gerçekleştiren ekibin lideri kimdi?

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 14 Şubat 2019, 12:02:07 »
Abi sana iğneyle mi anestezi yaptılar? Ben gittiğimde atış yapan bir alet vardı çat çat direk onla uyusturdular ona rağmen uyuşmayan yer varsa sadece oraya iğne kullandilar

O çatçatlardan sonra iğne de yapılıyor ve hissetmiyorsun dostum:)

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 14 Şubat 2019, 12:28:01 »

Rica ederim, elbette ki yardım edeceğiz.. Ekimin gayet güzel olmuş. Planlama güzel. Verteksi sonraya bırakmak çok mantıklı. Ekimi gerçekleştiren ekibin lideri kimdi?
valla abi ismini unuttum toplamda 5 kişi çalıştı benimle liderleri kır sakallı gözlüklü orta boylu bir hocaydi o sadece kanal açma kısmında müdahil oldu kök alımı ve sayımı diğer arkadaşlar tarafından gerçekleştirildi. Serkan hoca da kontrol amaçlı gelip gidiyor. Operasyon öncesi tekrar bir planlama ve çizim yapıyor. Öyle:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2019, 12:33:40 »
Senin ekim 2 ayrı operasyon olarak planlamdı herhalde? Kendi aaçların zaten gidici güçlendirmeyide deneye bilirsin.
Global Moderator

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2019, 13:04:20 »
Senin ekim 2 ayrı operasyon olarak planlamdı herhalde? Kendi aaçların zaten gidici güçlendirmeyide deneye bilirsin.
evet iki seans düşündüler ilk etapta ön bölgeye ekim yapıldı ikinci seansta verteks bölgesi için olucak. Kendi saç tellerim zayıf ve ince doğru söylüyorsun

Facebook Twitter Instagram