Gönderen Konu: Alp Aslan mı ? HLC mi ? kararsızım  (Okunma sayısı 1536 defa)

SELVİ

• Yeni üye
  • *
Alp Aslan mı ? HLC mi ? kararsızım
« : 13 Şubat 2019, 15:35:50 »
arkadaşlar herkese merhabalar..

Alp bey ile görüştüm karar verdik fakat kendi doktorumdan izin almamı söyledi (kalp ritim bozukluğu var bende adrenalin sıkıntı olabilir dedi ) bu süreçte gözüme HLC çarptı biraz araştırdım hatta görüşmeye bile gitmeyi düşünüyorum. Alp beye ekim yaptıran 2 tanıdıgım var gayet memnunlar. bana 2 seans yapacagını önce ön bölgeyi sonra 2.gün vertex bölgesini yapacagını söyledi. toplamda 2 günde 5500 greft almayı düşünüyormuş.

Siz olsanız kimi tercih ederdiniz ? neden ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Alp Aslan mı ? HLC mi ? kararsızım
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2019, 16:47:35 »
Aradaki fiyat farkını  biliyorsunuz dimi? Madem 2’5 euro vericeksin ben olsam Asmed koray Erdoğana giderim.
Global Moderator

SELVİ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2019, 18:47:41 »
Fiyat farkını az önce öğrendim. Asmedi de düşündüm ama ekimden sonra yan etkisi çok fazla olan ilaç kullAnımı tavsiye ediyorlarmış..

SELVİ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2019, 18:52:40 »
birde Alp bey 2 gün ayrı ayrı ekim diyor 5bin üzeri olduğu için .. başka klinikler mesela serkan aygın 6 ay sonra dedi 2.seansa.. sizce hangisi doğrusu ? bana göre serkan aygın çok başarılı biri bundan yıllar önce arkadaşım yaptırmıştı ali samiyen stadının orlardaydı ozaman kliniği gecen sene arkadaşımda yaptırdı on numara bir ekimi oldu..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2019, 18:53:43 »
İlacı kullanırsın kullanmazssın yada başka bir yerde ekim yaptırırsın kullanırsınkullanmassın bu sana kalmış bir olay. Ekim yaptırıcaksan bu ilacı kullanman gerek doğru olan bu ama kullanırsın kullanmassın kişinin kararı.

Fiyat farkını öğrendiysen tercihini ona göre yaparsın artık zaten:)

Serkan aygın size göre çok başarılı biri ise neden farklı başlık açıp başka dr düşünüyorsunuz bunu anlamadım. Bana göre normal bir ekimci kendisi ekim yapmıyor zAten henüz çok büyük başarısını göremedim paylaşan arkadaşlarımız var takip edersiniz.
Global Moderator

SELVİ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2019, 19:28:47 »
İlacı kullanırsın kullanmazssın yada başka bir yerde ekim yaptırırsın kullanırsınkullanmassın bu sana kalmış bir olay. Ekim yaptırıcaksan bu ilacı kullanman gerek doğru olan bu ama kullanırsın kullanmassın kişinin kararı.

Fiyat farkını öğrendiysen tercihini ona göre yaparsın artık zaten:)

Serkan aygın size göre çok başarılı biri ise neden farklı başlık açıp başka dr düşünüyorsunuz bunu anlamadım. Bana göre normal bir ekimci kendisi ekim yapmıyor zAten henüz çok büyük başarısını göremedim paylaşan arkadaşlarımız var takip edersiniz.

Serkan aygını söylememdeki sebep 2 ayrı ekim yapılacağını 6ay arayla yapılacagını söyledi. Alp Bey de 2 gün arka arkaya ekim yapabileceğini söyledi. onu karşılaştırma açısından söylemiştim... bence yaptıkları iş gerçekten emek dikkat vs istiyor ama istedikleri ücret bence haddinden fazla. hayati risk taşıyan ameliyatlarda bile bu kadar ücret talep etmiyorlar. bugün 5bin greft ekilecek olsaa yaklaşık 10bin eurodan bahsedilyor oda 60 bin tl gibi rakam ...
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2019, 20:34:05 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2019, 20:36:21 »
evet fiyat pahalı tabi sen hlc diyince 3 ero greft başı o yüzden fiyat hakkında bilgin var mı diye sordum

sımdı açıklığa göre 2 ayrı ekım yapmak genelde daha mantıklıdır başarı oranını arttırır bır anda yuksek greft alınmaz

ama açıklıgınızı paylaşmanız lazım suan saçlarınızı görmedıgımız içinde yorum yapmak zorlaşıyor sarı çizmeli mehmet aga mantığı
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2019, 12:14:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

SELVİ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 13 Şubat 2019, 20:54:22 »
ilk fırsatta paylaşacağım ama sizler tecrübelisiniz .. asıl sorum 2 seans arka arkaya 2 gün daha mı iyi yoksa 6 ay ara vermek mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2019, 21:22:38 »
ilk fırsatta paylaşacağım ama sizler tecrübelisiniz .. asıl sorum 2 seans arka arkaya 2 gün daha mı iyi yoksa 6 ay ara vermek mi

dediğim gibi açıklığınıza donör zervinize bağlı bır durum birde başarılı operasyon yapan ile alakalı açıklık çok ise 2 operasyon daha mantıklı
Global Moderator

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Şubat 2019, 08:32:29 »
Aradaki fiyat farkını  biliyorsunuz dimi? Madem 2’5 euro vericeksin ben olsam Asmed koray Erdoğana giderim.
Kesinlikle dinlemelisin

SELVİ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2019, 18:08:19 »
Kesinlikle dinlemelisin

Kray bey beni aşar. tahmini 5500 greftten bahsediyorlar.. çarpmak bile istemiyorum :)

Facebook Twitter Instagram