Gönderen Konu: Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum.Bazı soru işaretlerim var.  (Okunma sayısı 1653 defa)

gurky

• Yeni üye
  • *
Merhaba Arkadaşlar,

23 yaşından beri saçlarım dökülüyordu.şimdi durdu gibi artık dökülmüyor pek ama saçlarımdan hiç memnun değilim.protez yaptırmayı düşündüm ama kalıcı bir çözüm olmadığı ve sürekli masrafı bitmediğinden dolayı protez konusunda kararsızım.Ekim yaptırmayı düşünüyorum ama

-tahmini kaç graft ekim yapılabilir?

-yapılacak alana göre seyrek dururmu? Belkide en büyük korkum bu.Seyrek duracaksa hiç yaptırmayayım daha iyi.Bazen görüyorum tane tane kalmış kafada ve ekim yapıldığı çok belli oluyor.kimisinde kafasında izler oluyor.İşim Avm de satış olduğundan gün içerisinde böyle şeylere şahit oluyorum.

-istanbuldayım ve sizce kime yaptırmalıyım?  Benim bulduklarım arasında   ANATOMİCA (beşiktaş)  ,  HAIR OF ISTANBUL (Bakırköy.instagram sayfasında çok güzel sonuçlar görüyorum ve beni cezbetmiyor değil.ne kafalardan ne sonuçlar çıkarmışlar)

-Bayadır forumu takip ediyorum ve saç ektirme konusunda çekincelerim var.kimisi yaptırıyor kafasında yaramı ne oluyor.kimisi tutmuyor ama bu şekilde de yaşamaktan çok sıkıldım.Tamam Sağlığımız yerinde çok şükür ama estetik olarakta insan güzel dursun istiyor.daha 32 yaşındayım ve kellik,özellikle bendeki gibi biçimsiz bir dökülme gerçekten kötü duruyor.Yolda insanların saçlarına bakıp gıpta etmekten gerçekten çok sıkıldım.

-ektirmeden bir yolu varmıdır? kan testi yaptırdım  B12,D vitamini,Demir baya düşük çıkmıştı.B12'yi ve D vitaminini toparladım ama Demir için ilaç kullanıyorum.Gerçi bu saatten sonra kafadaki ayva tüyleri tekrar saç olmaz dimi ne yapsakta ?

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum öncelikle bu foruma konu açman iyi olmuş. Hiçbir yerin İnstagram sonuçlarına kesinlikle aldanma derim. Çünkü bütün ekimcilerin instagram sonucları efsane. Bahsettigin ekimcileri bu forumdan araştırmanı tavsiye ederim.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör bölgeni arkadan düz bir hizzada daha net görebilceğimiz resim varmıdır tam anlıyamadım güçlümü yazıf mı.
Global Moderator

gurky

• Yeni üye
  • *
Donör bölgeni arkadan düz bir hizzada daha net görebilceğimiz resim varmıdır tam anlıyamadım güçlümü yazıf mı.

Buyrun hocam işyerinde olduğumdan bir arkadaştan rica ettim.flaşlı şekilde çekmeye çalıştı.Bir de Zekeriya kul'u buldum şişli tarafındaymış yeri.Bunun hakkında da bilgi almak isterim nasıl diye.

sduzce

• Sr. Member
İlhan Serdaroğlu,  Serkan Aygın ve Zekeriya Kul bende ektirmeyi düşünüyorum bu 3 değerli doktorlardan arasından karar verip. Sizede yardımcı olması yönünden sonuçlanan paylaşımları inceleyebilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör bölge çok güçlü değil açıklık fazla ektirin yada ektirmeyin diyemem ama çok beklentiniz olmasın olursada sakal destekli bir ekim olur.
Global Moderator

gurky

• Yeni üye
  • *
Donör bölge çok güçlü değil açıklık fazla ektirin yada ektirmeyin diyemem ama çok beklentiniz olmasın olursada sakal destekli bir ekim olur.

saç dövmesini önerir misiniz peki ? sürekli 1-2-3 numara kısalıkta kullansam nasıl olur uzun vadede ?

Bir de ilk mesajda yazdığım yerler ve zekeriya kul hakkında fikirlerinizi paylaşırmısınız? hangi doktora gideyim?

saçları güçlendirmenin bir yolu yokmudur?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açıkcası saç dövmesi hakkında yeterli bilgiye sahip değilim o yüzden sizi yönlendirmem doğru olmaz en son çare yada ekim yaptırdıktan sonra sık durması için uygulanması daha doğru geliyor bana kısaca saç olmayan açık alanda saç dövmesi doğru bir uygulama olduğunu sanmıyorum seyrek saça topik görevi olarak mantıklı
Global Moderator

gurky

• Yeni üye
  • *
Açıkcası saç dövmesi hakkında yeterli bilgiye sahip değilim o yüzden sizi yönlendirmem doğru olmaz en son çare yada ekim yaptırdıktan sonra sık durması için uygulanması daha doğru geliyor bana kısaca saç olmayan açık alanda saç dövmesi doğru bir uygulama olduğunu sanmıyorum seyrek saça topik görevi olarak mantıklı

bende ön taraf çok açık.oraya toppik olmaz dimi :) ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şu durumda olmaz ama yaygın sekılde bir ekim yaptırıp topik kullanırsınız ozaman tabi başarılı sonuçlanırsa
Global Moderator

gurky

• Yeni üye
  • *
Şu durumda olmaz ama yaygın sekılde bir ekim yaptırıp topik kullanırsınız ozaman tabi başarılı sonuçlanırsa

Vakit ayırıp cevap yazdığını için teşekkür ederim.Ben önce bir zekeriya kul hocaya göstereyim kendimi.sonrasına bakarız artık o zaman...

ozandemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
önden geriye doğru seyrek bir ekim yapılabilir fakat planlama çok iyi yapılmalı kötü biryerde yaptırırsanız çim adam gibi olabilme şansınız da var.

gurky

• Yeni üye
  • *
önden geriye doğru seyrek bir ekim yapılabilir fakat planlama çok iyi yapılmalı kötü biryerde yaptırırsanız çim adam gibi olabilme şansınız da var.

en çok korktuğumda o zaten.öyle olacaksa hiç yaptırmayayım daha iyi :(   zekeriya kul dan randevu aldım bakalım ona gidicem.gittikten sonra ne söylediğini buraya yazacağım.Sizin fikirleriniz önemli arkadaşlar

gurky

• Yeni üye
  • *

Hintell Hocam,

Zekeriya bey ile görüşmemde neler sormam gerekiyor seyrek bir ekim olmaması için.Neticede Saç ekim merkezleri ticari yerler ve insan ister istemez güvenemez çünkü para kazanmak için seyrek kalmaz der yapar sonra çim adam gibi gezeriz ortalıklarda.Psikolojimiz daha kötü olacak bu sefer.Bunların yaşanmaması için bilgilendirirsen çok sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Zekerika kul un yapacagı ön bölgenize 3500 greft ekicek. Bu sizi tatmin ederse kabul edersiniz önemli olan sizin sorduğunuz değil doktor size ne yapabılıcek o sizi mutlu eder mi.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram