Merhaba Arkadaşlar,
23 yaşından beri saçlarım dökülüyordu.şimdi durdu gibi artık dökülmüyor pek ama saçlarımdan hiç memnun değilim.protez yaptırmayı düşündüm ama kalıcı bir çözüm olmadığı ve sürekli masrafı bitmediğinden dolayı protez konusunda kararsızım.Ekim yaptırmayı düşünüyorum ama
-tahmini kaç graft ekim yapılabilir?
-yapılacak alana göre seyrek dururmu? Belkide en büyük korkum bu.Seyrek duracaksa hiç yaptırmayayım daha iyi.Bazen görüyorum tane tane kalmış kafada ve ekim yapıldığı çok belli oluyor.kimisinde kafasında izler oluyor.İşim Avm de satış olduğundan gün içerisinde böyle şeylere şahit oluyorum.
-istanbuldayım ve sizce kime yaptırmalıyım? Benim bulduklarım arasında ANATOMİCA (beşiktaş) , HAIR OF ISTANBUL (Bakırköy.instagram sayfasında çok güzel sonuçlar görüyorum ve beni cezbetmiyor değil.ne kafalardan ne sonuçlar çıkarmışlar)
-Bayadır forumu takip ediyorum ve saç ektirme konusunda çekincelerim var.kimisi yaptırıyor kafasında yaramı ne oluyor.kimisi tutmuyor ama bu şekilde de yaşamaktan çok sıkıldım.Tamam Sağlığımız yerinde çok şükür ama estetik olarakta insan güzel dursun istiyor.daha 32 yaşındayım ve kellik,özellikle bendeki gibi biçimsiz bir dökülme gerçekten kötü duruyor.Yolda insanların saçlarına bakıp gıpta etmekten gerçekten çok sıkıldım.
-ektirmeden bir yolu varmıdır? kan testi yaptırdım B12,D vitamini,Demir baya düşük çıkmıştı.B12'yi ve D vitaminini toparladım ama Demir için ilaç kullanıyorum.Gerçi bu saatten sonra kafadaki ayva tüyleri tekrar saç olmaz dimi ne yapsakta ?