Ekim öncesi fotolarina baktimda gördüğum kadarıyla ince sac tellerin var ve genis bi alana ekim yapilmis ona ragmen sonuc cok guzel gorunuyor cikislar devam edicek surec bitmemis, daha da guzel sonuclar alirsin insallah. Bu arada kullandigin ilac var mi?
İlhan hoca spesifik olarak hiç bir ilaç tavsiye etmedi. Ekim sonrası verdiği şampuan ve serumu 1 ay kadar kullandım. Serum kaşıntı ve şok dökülmeyi önlemek içindi ( Kaşıntı pek olmadı, şok dökülme yaşadım fakat hepsi dökülmedi ). Verdiği şampuan bittikten sonra dalin kullanmaya başladım halen daha devam ediyorum.
Advantan diye bir pomat kullandım kafamdaki kızarıkların giderilmesi için işe yaradığını söyleyebilirim. ( İlhan hoca'nın tavsiyesiyle..)
Saçların güçlenmesi ve çıkışı arttırmak için ilaç kullanımını konusunda; sürekli ve düzenli yapılması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Ben düzenli ve sürekli bir şekilde uygulamayı maalesef yapamıyorum. Bu yüzden ilaçlar kesildiğinde saclar eski haline geri geliyor. ( Dökülme sürecinde yaşadığım tecrübelere istinaden konuşuyorum.). Bu yüzden ilaç kullanmayı tercih etmedim. Kullanmayı da düşünmüyorum.