Gönderen Konu: isvec klinik Sac ekimi yaptim Farkli geldi bana  (Okunma sayısı 10885 defa)

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: isvec klinik Sac ekimi yaptim Farkli geldi bana
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2019, 00:04:02 »
Hocam hayırlı olsun ama gerçekten çok garip bir ekim olmuş. Konunuzu paylaşmaya devam edin lütfen. Bu ekimin Sonucunu merak eden çok olur.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2019, 00:17:44 »
donör bölge ne durumda foto görebilir miyiz ?
ekiminiz hayırlı olsun.eğer donörünüzü fazla hırpalamamışlar ise,2. yi bol greftli sıkılaştırma düşünebilirsiniz arka ve orta taraflara.

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #18 : 11 Şubat 2019, 00:26:38 »
Hayırlı olsun hocam çok vasat bir planlama hedefinizi büyük tutmayın ki sizi mutlu etsin umarım istediğiniz gibi olur herşey.

efsuncu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Şubat 2019, 00:33:21 »
Merhaba. Ekimin hemen sonrası foton varmıydı?

emreyaman1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 11 Şubat 2019, 02:44:41 »
Hocam hayırlı olsun ama gerçekten çok garip bir ekim olmuş. Konunuzu paylaşmaya devam edin lütfen. Bu ekimin Sonucunu merak eden çok olur.

hocam devam edicem bakalim ama umdugum gibi olmucak sanirim

emreyaman1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 11 Şubat 2019, 02:46:00 »
donör bölge ne durumda foto görebilir miyiz ?
ekiminiz hayırlı olsun.eğer donörünüzü fazla hırpalamamışlar ise,2. yi bol greftli sıkılaştırma düşünebilirsiniz arka ve orta taraflara.

bugun pansumani cikaricam cikarirken fotograf cekip aticam hocam fotografa bakip yorumlarinizi bekliyor olucagim

emreyaman1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 11 Şubat 2019, 02:48:22 »
Hayırlı olsun hocam çok vasat bir planlama hedefinizi büyük tutmayın ki sizi mutlu etsin umarım istediğiniz gibi olur herşey.

hocam malesefki hiv bie doktora guvenmiyorum artik ben bu ekimi yapmadan once sunlari soylemistim bu parayi veriyorum ben bu parayi cok buyuk zorluklarla kazaniyorum yetim hakki var ona gore yapin demiştim ama ki bunlar ciddiye almamislar yaptiklar kanun ve nizama uymuyorum aslinda suan sabrediyorum iyi sonuc olabilir belki seyreklik onden eksilirse arkasi benim sacim kurtariyor zaten

emreyaman1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 11 Şubat 2019, 02:50:07 »
Merhaba. Ekimin hemen sonrası foton varmıydı?

malesef yok ama attigim fotolar 24 saatlik ben sacimi kestiremedim işim geregi o yuzden ama bu deriyi gormuyen uzman kör diye biliriz aslında

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 11 Şubat 2019, 08:09:46 »
Sacini kestir kestirme fark etmez planlama cok kötú yapilmis ,seni üzmek istemiyor bu yuzdende düzgün bir cevap vermiyor hakkini helal et bu ekim hic bir seyrekligi kapatmaz orda burda bir kac tane sac teli daha cikar hepsi bu , sadece ön bölgeye yaklasik 3000 greft ekiliyor normalde oda sık bir ekim oluyor , kendin hesapla yani tum kafaya 2200 greft ekildiginde ne olacagini , arkadaslar tamam sizide anliyorum kimseyi kirmak üzmek istemiyorsunuz ama bu sayfa moral verme sayfasi degil bunu unutmayalim dogru olan neyse gercek olan neyse onu söyleyin , umarim seni mutlu edecek sekilde olur ama sen yinede beklentini yüksek tutma

emreyaman1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 11 Şubat 2019, 08:16:45 »
bende sizin gibi dusunuyorum artik ne cikarsa kardesim bundan sonra sac ekimi dusunmuyorum hayirlisi boyleymis demek

gsari19

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 11 Şubat 2019, 09:55:54 »
Emre’cim senin fotoğraflarına göre;
-2100 greft kesinlikle yok gibi görünüyo
-İlk sayfadaki ensenin yandan görünümüne göre, senin ensenin ölüsünden çıkar 3000 greft, o konuda samimi değil bence Ekim merkezin maalelesef.
-Senin Ekim merkezinin Amacı para kazanmak değilde insanları mutlu etmek olsaydı, madem saçını kestirmek istemedin, bu kadar seyrek olacağına, bu Ekim’i yapmayabilirlerdi. Sende uygun bi zamanda kesim yaparak yaptırırdın.Hayırlısı olsun artık. Ama olayın güzel tarafı çok fazla greft alıp donör bölgenide mahfedebilirlerdi. En azından sende Emim için daha kaynak vardır Emin’im.İlerde yine ve daha profesyonel bi Ekim düşünürsen.Allaha emanet ol asker kardeşim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Şubat 2019, 10:22:13 »
Bende arkadaşın morelini bozmak istemiyorum ama isveç klıniğin kimseye düzgün bir saç ekimi yapmak gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum sadece amaçları para almak. Saç ekimini senelerce yapan bir merkezin zeka sorunu olması lazım bu şekilde bir planlama yapmak için bu kafaya yazık yani 1 sene bu arkadaşı  boş bir şey için oyalamak Hakkıyla bu işlemi yapmak çok mu zor gerçekten anlamıyorım yok mu bu merkezde bu ekimi yapanlara Arkadaş siz nasıl planlama ekim yaptınız diyecek 1 allahın kulu ? 1 kişiden para almak için 50 kişiyi kaybetmek saçmalıktır bu yaptığınız ekimler paylaşılıyor bunların size verdiği zarar çok fazla . bunların saç ektiği yabancılar da ülkelerine dönerek bir çok insanın tr de ekim yaptırmasını engelliyor dış piyasa şuan kan ağlıyor bunun sebebi bu merkezler işlerini adam gibi yapanlarında işini engelliyorlar. bi çeki düzen verin arkadaş trilyon kazanan merkezssiniz çokmu zor adam gibi saç eken planlama yapan insan bulmak şu forumdan her hangi bir üyeyi alın bünyenize çalıştırın bari en azından planlamanın kralını yaparlar.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2019, 10:29:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Şubat 2019, 10:28:10 »
Bende arkadaşın morelini bozmak istemiyorum ama isveç klıniğin kimseye düzgün bir saç ekimi yapmak gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum sadece amaçları para almak. Sak ekimini senelerce yapan bir merkezin zeka sorunu olması lazım bu şekilde bir planlama yapmak için bu kafaya yazık yani 1 sene bu arkadaşı  boş bir şey için oyalamak Hakkıyla bu işlemi yapmak çok mu zor gerçekten anlamıyorım yok mu bu merkezde bu ekimi yapanlara Arkadaş siz nasıl planlama ekim yaptınız diyecek 1 allahın kulu ? 1 kişiden para almak için 50 kişiyi kaybetmek saçmalıktır bu yaptığınız ekimler paylaşılıyor bunların size verdiği zarar çok fazla . bunların saç ektiği yabancılar da ülkelerine dönerek bir çok insanın tr de ekim yaptırmasını engelliyor dış piyasa şuan kan ağlıyor bunun sebebi bu merkezler işlerini adam gibi yapanlarında işini engelliyorlar. bi çeki düzen verin arkadaş trilyon kazanan merkezssiniz çokmu zor adam gibi saç eken planlama yapan insan bulmak şu forumdan her hangi bir üyeyi alın bünyenize çalıştırın bari en azından planlamanın kralını yaparlar.

+ 5000

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 11 Şubat 2019, 19:07:53 »
Kendi ekimimden önce İsveç klinik ile görüşmüştüm hatta ön görüşme için randevu almıştım fakat pazarlamacı gibi konuştukları için randevuya gitmedim.Telefonda müşteri bağlayan kişi prim alıyor sanırım.

Facebook Twitter Instagram