Gönderen Konu: asmed dönüş yapmadı :((  (Okunma sayısı 7093 defa)

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: asmed dönüş yapmadı :((
« Yanıtla #15 : 25 Şubat 2019, 15:18:51 »
doğru mart ayı demiştin özelden konusmustuk.. o kadar kişi ile konusuyorum ki kafam allak bullak oldu artık :D konunu beklıyoruz hayırlısı ile kardeşim az kalmış heyecan var mı?
hayırlısı ile gelsin diye dua ediyorum abi garip bir duygu valla.aynalara bakamıyordum yıllardır en çok o bitecek inşallah ona seviniyorum.moralim dibe vurmuştu hep i,nşallah kurtulacam Allah başka dert vermesin.

mcjj2018

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 01 Mart 2019, 19:52:16 »
Admin bu hayır duaları ile sen yürür gidersin :)t
Bir de ben senden bir rica da bulunayım. Seda hanım ile önceden görüşmüştük, benim takvimim uyuşmadığı için randevu ayarlayamamıştık, ben de anca müsait oldum. Programlarına ve yoğunluklarına saygımdan şimdiden Temmuz için randevu ayarlamak istedim ama kendisi mesajlarıma bir türlü cevap vermiyor. İyice araştırdıktan ve şu videoyu gördükten sonra artık %100 Asmed'te operasyon yaptırmaya kara verdim, bu sebeple de çok heyecanlıyım, çünkü bu saç tipi aynı beniimki gibi ve operasyon türü tam da benim istediğim gibi gerçekleşmiş. Demem o ki bana da randevu almam konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Hayırlısı ile bende operasyonu gerçekleştirip detayları burada paylaşıyor olacağım :)
Şimdiden çok ço teşekkür ederim!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Mart 2019, 20:13:11 »
saol kardesim bana özelden bılgılerını yaz tel mail telefon isim soy isim senin içinde ararım napalım taş atıp kolumuz yorolmayacak :)
Global Moderator

mcjj2018

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2019, 00:27:12 »
Tekrar merhaba Hintell kardeşim. Bugün Seda hanım ile görüştük, kendisi dönüş yaptı. Haberinin olması bile yardımcı oldu baksana ;D Haber vereyim dedim, sağolasın yine de, çok teşekkürler  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2019, 06:50:31 »
Tekrar merhaba Hintell kardeşim. Bugün Seda hanım ile görüştük, kendisi dönüş yaptı. Haberinin olması bile yardımcı oldu baksana ;D Haber vereyim dedim, sağolasın yine de, çok teşekkürler  :)

Benimle alakası yok dostum tesadüf olmuş :) biraz detaylı inceleyip fotoğrafları koray hocanın incelemesini bekledikleri için tek tek gecikebiliyor. Hayırlı olmasını dilerim tarih mi aldın?
Global Moderator

mcjj2018

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Mart 2019, 15:40:56 »
Temmuz sonu gibi bir tarihte ilk muayene ve operasyon hakkında konuşmak için görüşme yapacağız. Anlaşırsak ondan sonra operasyon için bir tarih belirleyeceğiz. Benim en büyük korkum saçları tamamen kestirmem gerekip gerekmediğiydi ama Seda hanım öyle olsa bile 10. günün sonunda ameliyat izlerinin tamamen kapandığını/geçtiğini ve dışarıdan hiç belli olmadığını söyledi. Eğer öyleyse açıkcası onların da işini kolaylaştırmak adına saçlarımı kestirerek operasyonu yaptırabilirim. Bakalım Dr. Koray bey ne diyecek  :) Sen de saçlarını kesitrerek yaptırmıştın sanırım operasyonu, senin yorumun nedir izlerin geçmesi hakkında?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Mart 2019, 20:02:38 »
Temmuz sonu gibi bir tarihte ilk muayene ve operasyon hakkında konuşmak için görüşme yapacağız. Anlaşırsak ondan sonra operasyon için bir tarih belirleyeceğiz. Benim en büyük korkum saçları tamamen kestirmem gerekip gerekmediğiydi ama Seda hanım öyle olsa bile 10. günün sonunda ameliyat izlerinin tamamen kapandığını/geçtiğini ve dışarıdan hiç belli olmadığını söyledi. Eğer öyleyse açıkcası onların da işini kolaylaştırmak adına saçlarımı kestirerek operasyonu yaptırabilirim. Bakalım Dr. Koray bey ne diyecek  :) Sen de saçlarını kesitrerek yaptırmıştın sanırım operasyonu, senin yorumun nedir izlerin geçmesi hakkında?

10 gün sonra kabuk dökümünden sonra operasyona dahir donör de bile iz yoktu ben de kısaca seda hanım doğru söylemiş bence de senin için saçlarını kestirip daha oturaklı ve güzel bir ekim yaptırman daha iyi olacaktır.. Asmed seni nasıl yönlendirirse kabul et  senin isteklerin sonuç odaklı olsun operasyon için tavsiye edilemlere karışma ve uy derim dostum.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 15:58:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 05 Mart 2019, 15:32:19 »
mart 5/6/7 ksımetse asmeddeyim abi.orada kalacam.

Sanırım sen ve Tyler_Durden  denk geliceksiniz arkadaş olursunuz artık aynı gün ekimleriniz galiba yanlış hatırlamıyorsam
Global Moderator

mcjj2018

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Mart 2019, 16:55:09 »
10 gün sonra kabuk dökümünden sonra operasyona dahir donör de bile iz yoktu ben de kısaca seda hanım doğru söylemiş bence de senin için saçlarını kestirip daha oturaklı ve güzel bir ekim yaptırman daha iyi olacaktır.. Asmed seni nasıl yönlendirirse kabul et  senin isteklerin sonuç odaklı olsun operasyon için tavsiye edilemlere karışma ve uy derim dostum.

Aynen öyle yaparım, madem izler o kadar çabuk geçiyor. Operasyonun kalitesini ve ekimin yoğunluğunu konuşurum bundan sonra. Çok teşekkürler tekrar Hintell :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Mart 2019, 17:51:54 »
Aynen öyle yaparım, madem izler o kadar çabuk geçiyor. Operasyonun kalitesini ve ekimin yoğunluğunu konuşurum bundan sonra. Çok teşekkürler tekrar Hintell :)

Söylenmesine de gerek yok dostum konulara bak 10 gün sonrası hepsinde var donör durumu ekim alanı kendi gözünle gör daha iyi olur

örnerk marki arkadaşın paylaşımı yeni ekim https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7290.30
04 Mart da paylaşmış 10 günlük hali bu şekilde
« Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 18:10:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

mcjj2018

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 15 Mart 2019, 15:01:49 »
Çok iyi iş ya. Ben zaten kararımı değiştirdim Temmuz da direkt operasyon için gidiyorum, daha fazla bekleyemeyeceğim  ;D Seda hanıma bir kez daha ulaşabilirsem kesin randevu yaptıracağım operasyon için. İnşallah her şey güzel olur. Çok heyecanlıyım açıkcası :)

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Mart 2019, 12:48:23 »
mcjj2018 ne yaptın hocam tarih aldın mı ?

Gok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 29 Mart 2019, 23:53:10 »
Arkadaslar ben yurtdisinda kaliyorum ve sac ektirmeyi dusunuyorum ama halen bir turlu hangi merkez ve doktor isinde cok iyi bir turlu karar veremedim bu forumda Asmed dr.koray Erdogan ismi cok geciyor baska forumlardada baska merkezlerin bu yuzden bir Turlu kararimi veremedim.  Allahin izniylen bu yaz Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum ve bir kac doktorlan gorusmek istiyorum kimleri onerirsiniz?

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 02 Nisan 2019, 03:56:59 »
Arkadaslar ben yurtdisinda kaliyorum ve sac ektirmeyi dusunuyorum ama halen bir turlu hangi merkez ve doktor isinde cok iyi bir turlu karar veremedim bu forumda Asmed dr.koray Erdogan ismi cok geciyor baska forumlardada baska merkezlerin bu yuzden bir Turlu kararimi veremedim.  Allahin izniylen bu yaz Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum ve bir kac doktorlan gorusmek istiyorum kimleri onerirsiniz?

eğer durumun varsa asmed Koray hocadan başkasını düşünme derim

tekila mezesi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 05 Nisan 2019, 00:56:53 »
hintel banada yardımcı olurmusun asmed ile ilgili mesaj attım pm ama sanırım görmedin.

Facebook Twitter Instagram