Gönderen Konu: GCELL Otolog Doku Süspansiyon Teknolojisi nedir?  (Okunma sayısı 2326 defa)

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: GCELL Otolog Doku Süspansiyon Teknolojisi nedir?
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2019, 11:18:10 »
Tam ben de aynı başlığı açacaktım siz önce davranmışsınız. İşlemi yapan kadının sitesine baktım oldukça genç bir estetisyene benziyor. Bilgisi olanlar veya yaptıranlar yazarsa iyi olur.

wyrus

• Full Member
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2019, 12:27:57 »
Tam ben de aynı başlığı açacaktım siz önce davranmışsınız. İşlemi yapan kadının sitesine baktım oldukça genç bir estetisyene benziyor. Bilgisi olanlar veya yaptıranlar yazarsa iyi olur.
  Vallahi ben yoruldum ekim yeri araştırmaktan görüşmekten tam karar verdim ekim yeri işlerini dondurmuş bilmem doktor hastaymış,bilmem donör alanını mahvediyorlarmış,ektikleri saçlar doğal değilmiş vs... Karar vermek tam bir eziyet oluyor ve en sonunda lanet olsun deyip bir yere atıyorsun kendini şansına artık...
   Bu ekim yöntemi umarım iyi sonuçlar doğurur,anlatılana göre sadece üç yerden çok az bir saç kökü alıyorlar ve bunları bir dizi işlemden geçirip tekrar saçsız bölgeye enjekte ediyorlar.Umarım doğruluğu vardır bir hinlik yoktur.Dediğiniz gibi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa en azından doğruluğu hakkında fikir sahibi oluruz...

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2019, 13:57:22 »
Hocam bunun adı otolog mikrogreft yöntemi bir diğer adı regenera aktiva .forumda bununla ilgili konular daha önce açıldı ve tartışıldı .sanırım yeni bir yöntem ve henüz türkiyedede sınırlı klinikler bu yöntemi uyguluyor ,doner bölgeden 3,4 greft alıp sonrasında bir aletin içinde parçalayarak saç dökülmesi olan alanlara enjekte ediyorlar bu parçalanmış greflerden alınan hücrelerin diğer saçları aktive ederek onardığı ve saç çıkışı sağladığı söyleniyor.
Sizin buraya koyduğunuz klinik GCEEL otolog doku süspansiyonu olarak ismini değiştirmiş ama bence olmamış :)

wyrus

• Full Member
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2019, 21:45:27 »
Hocam bunun adı otolog mikrogreft yöntemi bir diğer adı regenera aktiva .forumda bununla ilgili konular daha önce açıldı ve tartışıldı .sanırım yeni bir yöntem ve henüz türkiyedede sınırlı klinikler bu yöntemi uyguluyor ,doner bölgeden 3,4 greft alıp sonrasında bir aletin içinde parçalayarak saç dökülmesi olan alanlara enjekte ediyorlar bu parçalanmış greflerden alınan hücrelerin diğer saçları aktive ederek onardığı ve saç çıkışı sağladığı söyleniyor.
Sizin buraya koyduğunuz klinik GCEEL otolog doku süspansiyonu olarak ismini değiştirmiş ama bence olmamış :)
Isminin ne olduğunun önemi yok diye düşünüyorum.Sizin de anlattığınız gibi yöntem çok etkileyici donör bölgeyi mahvetmek yok,acı çekmek, saatlerce operasyon yok,çok fazla artısı var gibi duruyor ama yaptıran varmı veya bizden daha fazla bilgi sahibi olup da bize negatif tarafları varsa söyleyecek kimse  var mı diye merak ediyorum.Site de daha önce tartışılmış dediniz yorumlar hakkında bilginiz var mı acaba...Ayrıca pek etkileşim almıyor bu konu anlayamıyorum oysa ki büyük bir gelişme değil mi ? Ben mi abartıyorum :)

Facebook Twitter Instagram