Gönderen Konu: Serdar GÖKREM 4.000 greft 18-19 ocak 2019  (Okunma sayısı 16987 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar GÖKREM 4.000 greft 18-19 ocak 2019
« Yanıtla #30 : 03 Nisan 2019, 23:39:12 »
sanmıyorum hocam onla alakası yoktur  doku nekrozu sadece kesiler, iltihap ya da enfeksiyon harici.  Özellikle kanal ekimi yapılan yerlerde ( kalemde de muhtemel ama o kadar sık degil) kanamanın çok olması durumunda alım ya da ekim yapılan yerlere adrenalin enjekte edilir.  Bunun izotonikle karıştırılıp son derece az ve dikkatli hatta hiç yapılmaması gerekir.  Adrenalin damarları büzer ve kan akışını oldukça azaltır.  Böylece kanalları daha rahat açıp kökleri daha rahat yerlestirirler.  Adrenalinin aşırı kullanımında deride kan akışı azaldığı için doku nekrozu oluşma riski yüksektir. 

kısaca toparlamak gerekırse
saç ekimi komplikasyonları arasında en riskli olan komplikasyondur nekroz. Bir veya daha fazla hücrenin geri dönülemez şekilde hasar görmesi durumudur. Nekroza uğrayan doku patolojik ölüm yaşayarak cansız dokuya dönüşür. Donör alanda ya da ekim alanında yoğun kanama meydana geldiğinde, kan damarlarının büzüşmesini sağlamak ve dolayısıyla kan akışını azaltıp rahat kanal açmak amacı ile bölgeye adrenalin enjekte edebilmektedir. Adrenalin, izotonikle karıştırılmadan enjekte edilirse veya izotonikle karıştırılsa da yoğun miktarda kullanılırsa deride kan akışı engellendiği için dokuları öldürüp nekroza neden olabilirler. yada  kesiler, iltihap ya da enfeksiyon da neden olabılır

kıllara gelınce nekroz ölü bölge demek büyük ıhtimal dökülür

yolcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 04 Nisan 2019, 00:35:13 »
sanmıyorum hocam onla alakası yoktur  doku nekrozu sadece kesiler, iltihap ya da enfeksiyon harici.  Özellikle kanal ekimi yapılan yerlerde ( kalemde de muhtemel ama o kadar sık degil) kanamanın çok olması durumunda alım ya da ekim yapılan yerlere adrenalin enjekte edilir.  Bunun izotonikle karıştırılıp son derece az ve dikkatli hatta hiç yapılmaması gerekir.  Adrenalin damarları büzer ve kan akışını oldukça azaltır.  Böylece kanalları daha rahat açıp kökleri daha rahat yerlestirirler.  Adrenalinin aşırı kullanımında deride kan akışı azaldığı için doku nekrozu oluşma riski yüksektir. 

kısaca toparlamak gerekırse
saç ekimi komplikasyonları arasında en riskli olan komplikasyondur nekroz. Bir veya daha fazla hücrenin geri dönülemez şekilde hasar görmesi durumudur. Nekroza uğrayan doku patolojik ölüm yaşayarak cansız dokuya dönüşür. Donör alanda ya da ekim alanında yoğun kanama meydana geldiğinde, kan damarlarının büzüşmesini sağlamak ve dolayısıyla kan akışını azaltıp rahat kanal açmak amacı ile bölgeye adrenalin enjekte edebilmektedir. Adrenalin, izotonikle karıştırılmadan enjekte edilirse veya izotonikle karıştırılsa da yoğun miktarda kullanılırsa deride kan akışı engellendiği için dokuları öldürüp nekroza neden olabilirler. yada  kesiler, iltihap ya da enfeksiyon da neden olabılır

kıllara gelınce nekroz ölü bölge demek büyük ıhtimal dökülür

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Baya ayrıntılı olmuş.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 04 Nisan 2019, 20:27:59 »
hocam geçmiş olsun üzüldüm negroz olmasına morelini yüksek tutmanı öneririm ileride sorunlu yerlere ufak rutuşlar yaparak durumu çözer diye düşünüyorum serdar hoca umarım sorunsuz yerler gür sık şekilde çıkış yapar

yolcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 05 Nisan 2019, 20:57:25 »
hocam geçmiş olsun üzüldüm negroz olmasına morelini yüksek tutmanı öneririm ileride sorunlu yerlere ufak rutuşlar yaparak durumu çözer diye düşünüyorum serdar hoca umarım sorunsuz yerler gür sık şekilde çıkış yapar
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sürece göre bakalım artık.

yolcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 28 Nisan 2019, 14:15:31 »
98. Günüm. Kararmalar var çok şükür.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 28 Nisan 2019, 15:48:48 »
gayet güzel ilerliyor nekroz alanada ufak bir revizyon yaptırırsiniz sorun kalmaz

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 28 Nisan 2019, 16:23:26 »
Serdar gökrem ekimlerinde saçlar erken çıkıyor genelde ama sonrasında bir türlü çıkış için ataklar gelmiyor umarım sizin durum farklı olur.

yolcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 28 Nisan 2019, 17:54:38 »
gayet güzel ilerliyor nekroz alanada ufak bir revizyon yaptırırsiniz sorun kalmaz

Teşekkürler, kapatıcılık olmazsa yaptırırım artık.

yolcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 28 Nisan 2019, 17:55:29 »
Serdar gökrem ekimlerinde saçlar erken çıkıyor genelde ama sonrasında bir türlü çıkış için ataklar gelmiyor umarım sizin durum farklı olur.

Gelin ata binmiş, ya nasip demiş :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 29 Nisan 2019, 12:41:59 »
nekroz da olmasa güzel olucakmış nekroz alan hariç süreç güzel artık orayada hoca rutuş yapacaktır sureç sonu ücretsiz
Global Moderator

yolcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 29 Nisan 2019, 23:22:12 »
nekroz da olmasa güzel olucakmış nekroz alan hariç süreç güzel artık orayada hoca rutuş yapacaktır sureç sonu ücretsiz

Hintell ben artık süreç sonunda saçımı başka doktora emanet edeceğim. Bırakın ücretsiz olmasını üstüne para verseler gitmem artık serdar hocaya:)

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 01 Mayıs 2019, 16:46:44 »

Hintell ben artık süreç sonunda saçımı başka doktora emanet edeceğim. Bırakın ücretsiz olmasını üstüne para verseler gitmem artık serdar hocaya:)
merhabalar, bende saç ekimi yaptıracağım. aklımda serdar görkem ve 3 doktor daha var. mahsuru yoksa serdar beye  2. ekimi yaptırmama sebebiniz nedir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 01 Mayıs 2019, 17:25:59 »

Anldım kardeşim hayırlısı olsun. Gerçi serdar hoca ilgilenmiştir siye düşünüyorum bu nekrozlu alanla
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 01 Mayıs 2019, 17:27:46 »

merhabalar, bende saç ekimi yaptıracağım. aklımda serdar görkem ve 3 doktor daha var. mahsuru yoksa serdar beye  2. ekimi yaptırmama sebebiniz nedir?

Nekroz olmuş kafası arkadaşın ondan Resimdeki beyaz alan nekroz olan yer kısaca doku ölümü gerçekleşmiş çok gemiş olsun.

yolcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 01 Mayıs 2019, 21:43:21 »

Arkadaşım benim mimar olduğumu düşün ve senin gelip bana kendi evini çizdirdiğini düşün. Evi yaptırdığını ve oturmaya başladığını düşün. Yalnız evde otururken evin balkonunun ya da çatısının göçtüğünü düşünün. Siz bu durumda olsanız tekrar bana gelip balkonunuzu tamir ettirir misiniz? Bana güvenir miniz?

Ben güvenmem!

Facebook Twitter Instagram