Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Emre_70 - 22 Haziran 2019, 16:53:20Alıntı yapılan: ÇataPatAhmet - 19 Haziran 2019, 10:12:17186.gun yeni yeni cikmalarda tum hiziyla devam ediyor hayirlisiyla.Hayirli olsun surec boyunca vitamin prp felan kullandiniz mi?Ustad vitamin aldim fakat kullanmadim avesin vitamin aldim 10 tane falan kullandim attim bir kenara. Fakat prp leri yaptiriyorum 4 prp yaptirdim. Onun disinda sampuanin ben hic ama hic etkilemedigini dusunuyorum ama yinede eczaci bir arkadasimin tavsiyesi uzerine humic sampuan kullaniyorum
Alıntı yapılan: ÇataPatAhmet - 19 Haziran 2019, 10:12:17186.gun yeni yeni cikmalarda tum hiziyla devam ediyor hayirlisiyla.Hayirli olsun surec boyunca vitamin prp felan kullandiniz mi?
186.gun yeni yeni cikmalarda tum hiziyla devam ediyor hayirlisiyla.
Alıntı yapılan: ÇataPatAhmet - 25 Haziran 2019, 07:48:07Alıntı yapılan: Emre_70 - 22 Haziran 2019, 16:53:20Alıntı yapılan: ÇataPatAhmet - 19 Haziran 2019, 10:12:17186.gun yeni yeni cikmalarda tum hiziyla devam ediyor hayirlisiyla.Hayirli olsun surec boyunca vitamin prp felan kullandiniz mi?Ustad vitamin aldim fakat kullanmadim avesin vitamin aldim 10 tane falan kullandim attim bir kenara. Fakat prp leri yaptiriyorum 4 prp yaptirdim. Onun disinda sampuanin ben hic ama hic etkilemedigini dusunuyorum ama yinede eczaci bir arkadasimin tavsiyesi uzerine humic sampuan kullaniyorumIlk prp ye ne zaman basladiniz ekim sonrasi kacinci gunde birde hangi sıklıkda yaptiriyosunuz? 15 gun mu 1 ay mi? Tesekkurler
prp yaparken ağrı oluyormu kardeşim sonuçta yüzlerce iğne giriyor kafana zor değilmi.
Anestezi yakıyor iğne acıtmıyor iğneden korkmayın arkadaşlar o sıvıyı verince yakıyor baya.