Gönderen Konu: ARENAMED 4300 GREFT SAC EKIMI  (Okunma sayısı 34971 defa)

Lamazi_52

• Full Member
Ynt: ARENAMED 4300 GREFT SAC EKIMI
« Yanıtla #30 : 19 Mayıs 2019, 04:01:58 »
Serkan aydin bu isin piriymis dersen senin trol oldugundan suphe ederim . Serkan aydin bu isin piri falan deil gunde 15 20  ekim yapip diger  sonuclarin ortalmasini alirsan bu isin piri olmadigini gorursun .  Gunde 10 15 kisi  sgk kuyrugunda bekler gibi ekim icin bekliyor ne ara alin cizgisi ne ara alim ekim yapiliyor cozemedim . Madurlar bi form acsa suanki forum kadar sayilari olur

Kesinlikle katılıyorum bir arenamed hastası olarak 👏👏👏

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #31 : 19 Mayıs 2019, 20:21:54 »
Serkan aydin bu isin piriymis dersen senin trol oldugundan suphe ederim . Serkan aydin bu isin piri falan deil gunde 15 20  ekim yapip diger  sonuclarin ortalmasini alirsan bu isin piri olmadigini gorursun .  Gunde 10 15 kisi  sgk kuyrugunda bekler gibi ekim icin bekliyor ne ara alin cizgisi ne ara alim ekim yapiliyor cozemedim . Madurlar bi form acsa suanki forum kadar sayilari olur
Guzel kardesim ben iki kliniginide biliyorum iki yerede gidip geldim vee gunde 10 veya 15 ekim kapasitesine sahipki yapiyor hee desenki 1 saatte yapip geciyor o zaman eyw derim.  Herkese gerekli degeri ve zamani harciyor mesela benim ekim 9 saate yakin surdu.  Nasil birsey olmasini bekliyorsun?...

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #32 : 19 Mayıs 2019, 20:25:06 »

Lamazi kardesim sen cok aceleci davraniyorsun 120. Gundeyim diyorsun ve cikimlar olacagi burdan belli biraz once baktim fotolarina. 150. Gunu bekle bence onyargida bulunmadan once.  Hatta bazi kisilerde 7. Ayda bile cikimlarin yeni oldugu gozlemlenmistir ekim olaylarinda o yuzden bence biraz sabret sen.

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #33 : 20 Mayıs 2019, 04:18:08 »

Lamazi kardesim sen cok aceleci davraniyorsun 120. Gundeyim diyorsun ve cikimlar olacagi burdan belli biraz once baktim fotolarina. 150. Gunu bekle bence onyargida bulunmadan once.  Hatta bazi kisilerde 7. Ayda bile cikimlarin yeni oldugu gozlemlenmistir ekim olaylarinda o yuzden bence biraz sabret sen.

Reis asıl mevzu ne biliyo musun insanlar instagramdan yada başka yerlerden görüp hiç araştırmadan ekim yaptırıyor donör bölge tam 3 ay kendine gelmedi ve okadar kötü bi görüntü oldu ki 3 ay dışarı çıkmadım desem yeridir sosyal hayatım nerdeyse bitti o dönem bu ekim merkezinden başka böyle orantısız saç alımı yapan bu sitede nadir gördüm kimsenin bi insana bunu yapmaya hakkı yok çevremde de görüyorum orda ekim yaptıranları donör de ameliyat izi gibi izler boşluklar var geçen kontrole gittim çıkışlar nasıl diyorum adam direk donöre bakıyor imzası nasıl diye 😂😂 vesselam saç çıksın yada çıkmasın kötü bi 4 ay geçirdim başkan insanların dönüp dönüp bakması gibi can sıkıcı şeyler..

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #34 : 25 Mayıs 2019, 17:02:27 »
161.gun fonlu saclar 😊😊

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 26 Mayıs 2019, 07:08:56 »
Resimler ters ışıkta kalmış önler benim gibi seyrek duruyo hafiften belli. Güneşi karşına alıp  selfi cekersen daha anlaşılır olur.

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 26 Mayıs 2019, 14:49:56 »
Donor bolgesine sac mi ektirdin usta :D

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #37 : 27 Mayıs 2019, 02:28:54 »
Resimler ters ışıkta kalmış önler benim gibi seyrek duruyo hafiften belli. Güneşi karşına alıp  selfi cekersen daha anlaşılır olur.
Harun kardesim on kamera kotu oldugundan dolayi arabanin icinde oyle cikmis ve suan daha 160.  Gun yeni yeni gelmelerde var diplerde inan canli gorsen sikligi goreceksin saclardaki

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2019, 02:29:50 »
Donor bolgesine sac mi ektirdin usta :D
Hahahha donor bolgesi cok guzel toparladi.  Zaten serkan aydinda soyledi 3 4 aya kadar toparlicak diye

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #39 : 27 Mayıs 2019, 02:33:50 »
Birde harun kardesim yukarilara cik bak 130.gun fotosu paylasmistim gunesin tam anlinda nakkas tepesinde 😊😊 130.gun olmasina ragmen o fotoda hersey ortada.

webadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 27 Mayıs 2019, 03:03:46 »
Şu saça seyrek diyen kelliği hiç yaşamamış demektir saçlar süper zom üstüne zom yaptım ama seyrekliğin s sini göremedim maşallah güle güle tara ahmet kardeş.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 27 Mayıs 2019, 03:48:09 »
Bende arenamedde ektirdim Mesela söle bi foto ii olurdu atıyorum 6 ay 20 gün. Yorum sizin ben yorum yapmıyorum. diplerden cıkış yok diyemem diken diken var. Bi iki aya belli olur. Uzaktan ve ters ışık yanıltıcı oluyo bende senin gibi uzzktan cektigimde pele oluyorum:)
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2019, 10:17:24 Gönderen: Hintell »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 27 Mayıs 2019, 08:42:22 »
Çatapat kardesim, 4300 grefti hangi açıklığa ekti bir görsek. Birde 10 m  den gölgede yada araba içersinde fotolar genelde iyi çıkar net paylaşım yapsanda bu işin piri nasıl iş yapıyormuş bizde görsek?

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 27 Mayıs 2019, 10:56:31 »
öncelikle hayırlı olsun çektiğiniz fotoğraflar cok yanıltıcı bir de ön çizgi biraz garip geldi bana

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #44 : 28 Mayıs 2019, 01:45:13 »
Şu saça seyrek diyen kelliği hiç yaşamamış demektir saçlar süper zom üstüne zom yaptım ama seyrekliğin s sini göremedim maşallah güle güle tara ahmet kardeş.
Tsk ederim Allah razi olsun.

Facebook Twitter Instagram